Jsem jediná co bude mít svatební šaty i po půlnoci?

Jak tady tak čtu, tak mi přijde, že každá nevěsta si pořizuje popůlnoční šaty. Já o tom ale ani na vteřinu neuvažovala. Proč taky? I na maturitním plese jsem byla v šatech (stejně jako všechné mé spolužačky) až do 6 do rána, obcházela jsem v nich i nostopy a v pohodě :-D A ty byly o dost "větší" než svatební. Tak proč né ve svatebních??? A ani jsem to u žádné z kamarádek jsem na svatbě nezažila, že by se po půlnoci převlékala (vlastně u jedné, ale je to Slovenka, tak jsem myslela, že je to tamní zvyk). Jsem opravdu jediná, která nebude mít popůlnoční šaty?? Jsem ráda, že mám krásné šaty, těším se na ně, budu za princeznu, tak proč je svlékat? Notabene, šaty za tolik tisíc, tak je chci využít co nejdéle a né si za další nemalý peníz pořizovat další. Nebo jaký k tomu máte dovůd? Děkuji za vysvětlení ;-)
Odpovědět
nejsi jedinna, má sestřenka měla na sobě svatební šaty také celou noc až do čtyř do rána. Mě svatba čeká v létě a koupila jsem si za šest stovek jedny letní krátké šaty na případné převlečení a můj důvod je tento. Když by bylo fakt velké vedro a nebudu se už chtít potit v těch půjčených svatebních (ač se mi fakt velice líbí), vezmu si ty druhé. Další důvod je ten, že si říkám, že by mi ty moje šaty po celodenním nošení už mohli vadit. Přeci jen na zkoušce jsem je měla na sobě pět minut. Další důvod je ten, že máme takovou trochu sportovní svatbu než taneční, budeme mít bowlling a ping pong a já bych si ho také ráda zahrála a ve svatebních šatech, no nevím, jak to půjde. takže já bych sice ráda vydržela v těch svatebních celý den, ale kdyby něco, tak vím, že se budu moci převléknout. Jo a ještě jedna poznámka, já si myslím, že do půlnoci vzhuru snad ani nevydržím. Za poslední tři roky, jsem nevydržela ani na Silvestra a když na mě přijde spaní, tak chci prostě jít spát. :-) :-)
Odpovědět
Já šaty na převlečení taky neplánuju. Jsem na tom stejně jako ty - těším se na to, že ten den bude jenom můj, šaty jsou jeho důležitou součástí a když už za půjčení budu dávat tolik peněz, tak si je chci užít celý den a chci, aby bylo celý den zřejmé, kdo je tam nevěsta :-) Navíc jsem si vybrala takové šaty, abych se v nich dobře mohla pohybovat. Takže myslím, že sama určitě nebudeš :-)
Odpovědět
Ahoj, ja urcite si chci nechat svatebni saty celou dobu ;) a presne jak rika lenelka aby bylo cely den zrejme, kdo je nevesta
Odpovědět
Já plně souhlasím s tvým názorem :-) Mám úplně stejný. Také žádné jiné šaty mít nebudu! Kolikrát když se tady podívám do nějakého alba nevěst už po svatbě, tak z večerní zábavy ani nevím, kdo tam je nevěsta. Nektere maji opravdu hezke spolecenske saty a moc jim to slusi, ale nektere maji normalni letni saty a to se mi teda vubec nelibi a zda se mi to nehodici se. No ale ja byla v rijnu na svatbe a tam se nevesta prevlekla ve 20 hodin do normalnich rifli a obyc trika od tamana. Tak to jsem čuměla jak blázen! Ale je to kazdeho vec no....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já teda upřímně nechápu,na co si holky pořizují popůlnoční šaty,ty můžou pak využít kdykoliv jindy a mít je na sobě kolikrát chtějí,ale svatební šaty na sobě máš (v ideálním případě) jen jednou za život. Já jsem o nich taky neuvažovala,prostě jsem si řekla,že si chci svatební šaty užít,jak to jen půjde a sundala jsem je až ve 4 ráno,kdy jsme šli spát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani já si nepořizuji jiné šaty. Důvod je prostý, když už jsem si je pořídila za tolik peněz, chci si je užít co nejvíce ;-) neplánuji, že bych se ještě někdy v životě vdávala... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit Mela jsem uplne stejne pocity jako ty! :D Rikala jsem si tak drahe to je, chce to v nich byt co nejdele ne? Navic kdyz jsme vybirala, tak jsem porad hodnotila jestli se v satech muzu i hybat a tancit. K cemu by to bylo kdybych se prevlekala? :) Takze jsem zadne populnocky nemela, v satech jsem byla stastna celou dobu a ani na vterinku me nenapadlo, ze bych se mela jit prevlekat (ok, ve chvili co mi kamaradka uz dlouho po pulnoci vyklepla na krasne bile saty misticku jahod a mela jsem krasne cervene saty me napadlo, jestli jsem se nemela prevleci, ale ve chvili co se ukazalo, ze jahody jdou sundat zinkou jsem byla zase stastna, ze mam sve svatebni saticky :) ). Kdybych si populnocky poridila, urcite by zustali lezet nedotcene :) Pro jistotu bych si vzala na prevleceni nejake stavajici saty (kdyby nedej buh svatebni nesedeli jak si clovek predstavuje), ale jak uz to nejsou svatebni tak je to fuk a populnocky speciane kupovane mi prijdou jako zbytecna investice, ale je to jen muj nazor :)
Odpovědět
@u1230 naprosto chápu Tvé důvody. Přesně jak. Já jsem spíš přemýšlela nad opačným problémem, že si pořídím nějaké převlečení pro případ, že by pršelo a bylo zima (máme hostinu venku, i když s možností "se schovat"), třeba bílé džíny a nějaký hezký (bílý?) top a holinky. Vedro vydržím, ale šaty bych nerada zničila od bahna. Šaty jsem si vybrala ty nejpohodlnější co jsem měla na sobě.
Odpovědět
Profilova fotka
No sama nejsi :-)) Vždycky to byl můj sen, mít krásnou svatbu, přátele kolem sebe, smích, srandu a pohodu..a co víc, šaty na sobě jako princezna až do konce všeho dění. Takže si žádné popůlnočky nepořizuji, aby mě to nelákalo si odložit..nebudu mít nejlehčí šaty, s vlečkou (ta se ale připne)..určitě se pronesou během pár hodin, ale jsou tak úžasné, že si nedovedu představit, že bych se měla převlékat...Chci si to užít se vším všudy.. :-) a propo..však moje švagrová v nich vydržela do 4 do rána. :-)))
Odpovědět
Sem na tom stejně, převlékat se nebudu. Šaty sem vybrala s ohledem na to, že máme svatbu v srpnu a ať se v nich dá pohybovat, takže lehké, hladké, bez kudrlinek a vlečky (přesto, že se mě i takové šaty líbí).
Odpovědět
@lsvit no ty moje šaty, mám takový dojem,asi úplně pohodlné nejsou. Když stojím, chodím, sedím, tak jsou v pohodě, jsou lehoučké, ale když si chci dřepnout, tak cítím, že to malinko začíná pnout. Paní mě ale ujistila, že to je normální. tak uvidím. :-) Já chci hlavně vypadat úžasně při obřadu, pak mi to snad už nebudu tolik řešit. No uvidíme, co nám ten den přinese :-)
Odpovědět
Za ty prachy v nich zůstanu celou dobu! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nemam v planu se prevlect, chci si ty saty uzit :-) ale zacinam byt trochu nervozni, co kdyz se satum neco stane nebo se v nich vazne nebude dat uz vydrzet, takze si nejake zalozni saty poridim, ale uz ne bile, proste takove, ktere si budu moct vzit na dalsi svatbu jako host :-)
Odpovědět
Taky nebudu mít žádné popůlnočky ;-)
Odpovědět
Popůlnoční šaty ještě zvažuju, ale spíš asi ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu ve svatebních šatech dokud nepůjdu spát a manžílek si mě z nich pěkně vysvleče :-D :-D ...proto jsme si je koupila, abych se nemusela děsit jejich zničení apod. Budu prostě řádit a žádné převlékání ;-) To mě ani ve snu nenapadlo :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si je chci nechat co nejdéle :-). Šaty na převlečení sice mám, ale takové co jdou nosit i normálně, takže je spíš v den D nepoužiju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
urcite celou dobu...od toho je prece mam..ja zase nechapu, proc si je nekdo vyslika
Odpovědět
Nejdrive jsem take premyslela,ale prdim na to, jak tady i vetsina z vas pise, clovek za to da tolika penez a hlavne je to jednou v zivote, teda aspon doufam :-D tak si to chci uzit a byt krásna princezna, take proto budu volit saty,abych v nich mohla byt cely den, a kdyz bude nejhure, tak se prevleknu do legin a tuniky, co jsem si koupila, stejnak pak bude grilovacka na zadhrade.
Odpovědět
@lsvit ja take byla na svatbe, kde se nevesta v cca 10 hodin vecer prevlekla do kalhot a tilka - absolutne nechapu. Ja urcite budu v satech do te doby, nez pujdu spat, chci si to uzit :-)
Odpovědět
Kdepak, já si plánuji užít šatičky celej úžasnej svatební den a svlíknu je, až půjdu spát, dřív ne! Vždyť je to jen jednou za život! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šaty na převlečení měla nachystané - bílé, letní, které využiji i normálně, nakonec jsem do těch dvou do rána, než jsme skončili, vydržela ve svatebních :-D , ale hodně lidí se tomu divilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to vidím tak, že po půlnoci převléknu akorát tak noční košili, v tu dobu zrovna plánujeme končit. Ne že bych byla ten typ, co musí chodit spát se slepicema.... Ale prostě si myslím, že má být všeho s mírou, nechci "zábavu" do šesti do rána a chceme si s přítelem užít svatební noc. Takže mě se žádné popůlnoční šaty netýkají. Kdyby se mě týkaly, měla bych stejný názor jako ty, také bych v nic chtěla vydržet celý den. NICMÉNĚ protože mám šaty s dlouhou vlečkou a nevím, jak se v nich budu moct pohybovat, jak dalece budou zaprasené, jak se v nich bude chodit na WC atd., rezervní šaty na převlečení mít budu. Bude to jen pro případ, co kdyby náhodou (kdyby mě někdo polil červeným vínem, kdyby pršelo a vlečka mi spadla do bahna, kdyby se něco urvalo apod.). Ty šaty na převlečení si ale nebudu kupovat, ty už mám. Plánuju modrou svatbu a šaty na převlečení jsou modré, přes ně může být bílé sáčko, které taky mám.
Odpovědět
Já také nechci jiné šaty než svatební :-) hodlám si je užít :-))
Odpovědět
já mám šaty na převlečení sice bych ráda byla celý večer ve svatebních ale oslava je na hajovně, všude okolo les a už vidím jak tahám na vlečce dříví z lesa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si chci uzit svatebni saty az do rana :-) Ale budu mit pripravene i kratke spolecenske na prevleceni, kdyby se stala nejaka "nehoda"
Odpovědět
souhlasím s většinou zmíněných názorů...vdávat se chci jen jednou a šaty si užít :-) o žádných popůlnočních jsem vůbec neuvažovala...
Odpovědět
Neplánuju převlékání :) Chci být krásná celý večer a kdy už se nám poštěstí mít takové krásné šaty, taže mít je na sobě co nejdýl :-) Proto jsem kladla důraz také na pohodlnost..
Odpovědět
Profilova fotka
Já je budu mít taky furt
Odpovědět
ahoj, taky neplánuju popůlnoční šaty, ale já budu mít svatební krátký, takže ty budou v pohodě :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?