Jít na zkoušku šatů sama?

Šla jste některá, na zkoušku šatů sama? Némám nikoho kdo by šel semnou dvě kamarádky musí do prace, třetí má nemocný děti a čtvrtá odjíždí na dovolenou. Mohl by jít přitel?☺
Odpovědět
Profilova fotka
Já půjdu asi s mamkou.Taky přemýšlím a přítele nechci s sebou...chci aby mě v šatech viděl jen na svatbe ať se má na co těšit
Odpovědět
a to tak spěchá? nemůžeš počkat až se děti uzdraví nebo se kamarádka vrátí z dovolené? Přítel by určitě neměl, přišel by o překvapení.. se mnou šla kolegyně z práce :)
Odpovědět
Sama nechoď...nebudeš se moct rozhodnout a každá rada dobrá. Já přemýšlím nad tím jít s přítelem na první zkoušku, má zajímavý vkus a já se chci líbit nejvíc jemu :) . Mám v plánu si tam vyzkoušet hodně šatů a zjistit na ně jeho názor, ale nepovím mu, které jsem si nakonec vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, klidně běž sama, já teda byla se sestrou - svědkyně. Měla jsem na sobě několik šatů, už druhé šaty jsem nechtěla sundat, tak se mi líbily a říkala jsem, že už mám vybráno :-D nakonec mě s paní v salonu donutili navléknout ještě asi do dalších pěti, šesti šatů. Sestře se na mě líbily úplně jiné, ale já už jsem zůstala fixovaná na ty druhé, tak jsem si je prostě zamluvila :-D. Tím chci říct, že v šatech se musíš Ty sama cítit dobře a taky si myslím, že majitelka salonu sama musí vidět, kdyby to bylo fakt otřesné, přece jenom je to taky její vizitka :-) Jinak přítele bych tam nevodila. Já osobně jsem předtím, než jsem tam šla hledala normálně na googlu nějaké typy šatů a on mi říkal, jaký styl se mu líbí atd, že nesnáší styl ala mořská panna a tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji nejít sama :-) a pokud ti to nevadí a příteli také ne, vezmi ho klidně sebou. Já ho vzala a byla jsem ráda, když mi řekl svůj názor. Když už se chci líbit, tak určitě jemu :-) a jsem ráda, když mi poradí. Každý to bere trošku jinak, některé chtějí, aby je přítel viděl až v TEN moment. Jde o to, jak to chcete vy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla na na dvou zkouskach s jednou kamaradkou, na treti s jinou a na posledni sama - a vybrala jsem si sama na te posledni :-D Takze pokud chces jit sama, klidne jdi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasné, že môže ísť s tebou priateľ, ak sa na tom zhodnete. ;-) ja som tiež bola vyberať svadobné šaty so snúbencom (videl aj tie, ktoré som si vybrala) a o prekvapenie na svadbe neprišiel! on si totiž ani nepamätal, ako tie šaty vyzerali (viem to preto, lebo ich vôbec nevedel opísať svojej mame) - netreba čakať, že si chlap bude pamätať takéto "ženské detaily" (šaty, makeup, účes...). :-D čiže smelo do toho. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně jdi i sama. Stejně budeš muset vybírat ty a kamarádky to pak treba vidí svýma očima a většinou se každé líbí něco jiného. V salonu ti určitě dobře poradí. Jeto jejich reklama.
Odpovědět
Myslím, že klidně sama..já sice s sebou měla kamarádku,ale nakonec jsem si stejně vybrala šaty podle sebe :-).
Odpovědět
Byla jsem na 2 s mamkou a na 2 sama. Vybrala jsem si na té, kde jsem byla sama. Pohodlnější byly ty se společností (hlavně kvůli focení), ale jde to i bez toho. V dobrém salonu tě navíc, pokud budeš třeba váhat mezi 2 favority, rádi tvým foťákem vyfotí...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přítele s sebou určitě neber, to by byla škoda, připravila bys ho o to tě vidět až v den D. Je určitě dobré s sebou někoho mít, hlavně proto, že ti může pořídit fotky, aby ses pak na sebe mohla podívat i potom. Nemusíte se třeba shodnout na šatech, nicméně ti alespoň může dát pár rad nebo ti může říct, který střih se k tobě hodí a který ne. Pokud máš ještě nějaký čas so svatby, tak bych si být tebou určitě počkala, až bude někdo, kdo by šel s tebou. Určitě ti poradí i v salónu, ale pokud s sebou budeš mít dobrou společnost, budeš se i cítit lépe a může se stát (jako mně), že ti kamarádka vybere šaty, o které ty bys ani nezavadila, a pak zjistíš, že je to vlastně nejlepší střih :)
Odpovědět
Určitě běž sama, nic špatného na tom není. Pro mě byly tyhle zkoušky lepší, než ty s kamarádkama. Líbily se jim šaty, které mi moc ne a nejdůležitější je to, jak se cítíš ty. V předposledním salonu jsem byla s manželem :-) Přece jenom mi až moc záleželo na jeho názoru a chtěla jsem se líbit především jemu. Má na chlapa skvělý vkus, kupuje mi kabelky, boty, je to poklad x-) Pomohl mi s výběrem střihu, co mi nesedí a co vypadá lépe, ale vítězné šaty neviděl. Vybrala jsem je sama v posledním salonu, takže i tak měl překvápko a líp jsem vybrat nemohla, protože ze mě nespustil oči a ještě dnes sní o mém výstřihu :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych sama určitě nešla. Chodim se segrou, která mi umí poradit. a přítele bych s sebou nechtěla, na zkoušku určitě ne. A hlavně on sám ani nechce, chce býti překvapien :D :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla se segrou, sem domluvená s kamoškou, ale nemam problém jít i sama :) Stejně si vybereš to c se líbí jen a jen tobě
Odpovědět
Profilova fotka
Ja byla asi v 6 salonech a cca 3x sama a 3x s kamaradkou. Neni v tom vzbec zadnej problem- stejne poznas sama co ti slusi a kdyz uvidis, ze to neni ono, tak ti to stejne nikdo nevymluvi... Ja vzala nejuprimnejsi kamosku a parkrat sme se od plic modelum zasmaly, kdyz sem vypadala jak vul, ale mimochodem- vybrala jsem si zrovna v salonu, kdyz jsem byla sama ;)
Odpovědět
Taky tak :) jednou s moji nejbližší kámoškou a pak sama, vybrala jsem nakonec tam, kde jsem byla sama-v šatech tě nafotí paní asistentky v salónech, naprosto bez problémů, jde hlavně o tvůj pocit :)
Odpovědět
Jednou jsme byla. Nevadilo mi to, ale neměl mě kdo fotit. A přeci jen na fotkách to pak vidíš jinak než, když se díváš na sebe v zrcadle. Takže v tom to je blbé. Jinak jednou jsem byla s kamarádkami, ale to mě nebavilo, byly moc bláznivé :D a dnes jdu s mamkou, taky to asi nebude výhra, ale... Hlavně mi do toho všichni moc krafou nebo mi nutí své šaty, které se líbí jim, a to mě otravuje :)
Odpovědět
Na zkoušku šatů je dobré si vzít jen jednu kamarádku. Když je jich víc, tak každá radí šaty podle svého vkusu, případně se baví mezi sebou a pro nevěstu to není žádná pomoc. Maminka je také sporná - zažila jsem několikrát nevěstu, která si vybrala jednoduché, elegantní šaty. Přišla ještě jednou s maminkou a ta ji tlačila do princeznovských, velkých šatů. Nevěstě slušely, ale nebyly to ty, které si přála sama.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano poprvé jsem šla, bla bsem raději, ez s kamaradkama, které nemohli 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?