Jednoduché svatební šaty a účes, jaký máte názor?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na názor na tyto šaty, které si chci nechat ušít na zakázku (levnější než půjčovna). Moc nejsem na korzety a áčkové sukně, jaké teď velmi letí ... jednak mě příjde, že jsem na ně moc vysoká (181 cm) a nemám do nich ani moc materiálu (prsa). Mám ráda jednoduchost (snad až strohost) a originalitu. Co se týká účesu - je mi velmi blízký (mám přirozeně vlnité vlasy a cítím se v nich velmi dobře). Budu ráda za nějaké názory k mému převýběru! Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Jen bych dbala na kvalitu ušití, zvláště na takových hodně strohých šatech je vidět každá boule, každá nepřesnost a křivé šití. Hlavně nešetřit na materiálu, několika vrstvách látky a dobrému zpevnění. Měla jsem šaty od Jesus Peiro a vím, jak jsou šité....je to několik vrstev, které jsou v závěru celkem pevné a dělají hezkou postavu....navíc je to z hedvábí, které samo o sobě vypadá prostě nádherně.... Účes bych nechala rovný, elegantní, hladký...vlny se mi k tomu nějak nehodí, ty šaty nejsou úplně v romantickém duchu
Odpovědět
Profilova fotka
musím souhlasit s příspěvkem výše. Buď účes nebo šaty, ale dohromady se to - podle mě - nehodí. Pokud volíš takto strohé šaty, tak bych se té strohosti držela a z vlasů si nechala udělat nějaký hladký obyč drdol. Mi přijde, že bys tímhle účesem ty šaty "zabila".
Odpovědět
Děkuji za tak rychlou odpověď. Švadlenu mám již vybranou a šije nádherně a kvalitně. Na materiálu šetřit určitě neminím. Původní záměr byl si šaty vypůjčit, ale je to pro mě nereálné z důvodu pozdějšího vrácení šatů (doprava). Do rovných vlasů asi přeci jenom nepůjdu, jednak mi fakt nesluší ani rozpuštěné a drdoly to je děs a hrůza. nemám na to hlavu. Mám o trochu kratší vlasy než ta modelka na obrázku, spíš jsem myslela, že by vlasy byly spíše vzadu. Vdávat se budu v zimě....takže ještě budu muset sehnat nějaký jednoduchý kožich.
Odpovědět
Profilova fotka
@cital - nemusí být rovný, ale drdol - vlasy vyčesané nahoru (ten se dá učesat i z vlnitých vlasů).
Odpovědět
@cital a co drdol, nezkoušela si někdy? Opravdu tyhle bohaté kudrnaté účesy se k tomu moc nehodí.. pak má člověk i "moc velkou hlavu" oproti tomu tělu... takže bych opravdu volila hodně jednoduchý účes (klidně kudrnatý polodrdol), ale asi bych nevolila takhle rozpuštěné a natočené..
Odpovědět
Profilova fotka
@cital ono ty šaty i z pravého hedvábí lze ušít určitě za méně než jaká je výše půjčovného...u koho šiješ?
Odpovědět
Drdol jsem zkoušela, ale mám moc hrubý krk....takže když už něco takového mám na hlavě tak něco typu: rychle sepnout sponou a chaoz na hlavě. Zvážím tedy i tuto možnost. Díky.
Odpovědět
@cital tak v tom případě, co něco takového?
Odpovědět
Což o to...účesy jsou pěkné (hl. ten 1 :-) ), ale nějak se mi k těm šatům nehodí. Asi to budu praktikovat systémem pokus-omyl až budou šaty ušité. Vyzkouším nějaké varianty doma na nečisto a uvidím. Díky za iniciativu!
Odpovědět
@cital já vím no :-( ono totiž k tomuhle typu šatů by se hodilo nejlépe to, co má ona na tom obrázku, to znamená buď a) rovné rozpuštěné, anebo b) hladký úplně jednoduchý drdol s nějakým např. jemným hřebínkem / dlouhým závojem. Ale záleží na tobě.. :-) chápu, že když máš přirozeně vlnité vlasy, že se ti do těch "ulízlých" účesů moc nechce :-)
Odpovědět
http://www.google.cz/imgres?q=Retro+%... http://www.google.cz/imgres?q=Retro+%... Volila bych tohle. Ty účesy se k šatům nehodí...
Odpovědět
Mně se to líbí. Obojí. Vlasy se mají hodit k tobě, tvému obličeji a postavě a ne k šatům. K těmto šatům se navíc takové vlasy hodí.
Odpovědět
Článek se načítá
Měla jsem od návrhářky obdobně jednoduché šaty a neskromně si myslím, že mi ladily s účesem - pešinka na straně, pokládaná vlna a la 20. nebo 30. léta a hladký drdol vzadu. K tomu francouzský závoj. Ohlasy jsem měla nadšené, nevypadala jsem jako každá druhá nevěsta, ale přitom stylově.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?