Je vlečka pohodlná?

Profilova fotka
holčiny trošku řeším téma vlečky... mám u šatů fakt malou, cca metřík za šaty, ale furt se mi v hlavě honí dvě otázky... 1) vlečka jelikož je za šatama pořád na zemi, musí pak být hrozně ošoupaná, špinavá, bojím se aby mi pak v salonu nevynadali nebo se to potom nevypralo... ale jinak to přeci nejde... 2) je to pohodlný? myslím třeba co se týče tance a takového toho "blbnutí" na hostině....
Odpovědět
Všechny nevěsty, co měly vlečku (nebo aspoň na těch svatbách, na kterých jsem byla), ji vždycky po hostině někde připnuly nebo zastrčily, nebo se rovnou převlékly do krátkých šatů, tak předpokládám, že to asi moc pohodlné nebude, už jenom z podstaty věci... Chce to asi hlavně šaty, u kterých se ta vlečka dá připnout, jinak hrozí, že ti na ni při tanci omylem skončí nějaký ožralý svatebčan a bude po vlečce.
Odpovědět
Zkoušela jsem si jedny šaty s vlečkou a.ze zájmu jsem se na to ptala. Vlečka prý bývá špinavá až do černa, ale v 99% to v pohodě vyperou a počítá se s tím, takže se nic hradit nemusí. Ale v průběhu svatby to musí vypadat příšerně. Co se týče praktičnosti, tak se dá vlečka většinou připnout na šaty. Ale já bych kvůli špíně a té praktičnosti šaty s vlečkou nechtěla.
Odpovědět
Já osobně jsem vlečku zavrhla, záleží jak moc na ni trváš, a pokud máš vyhlídlé třeba dvoje šaty jedny s vlečkou a jedny bez ní a nevíš které, tak osobně bych šla do těch bez vlečky. Vlečku bych využila jen na obřad a focení (ale nádherné fotky jdou i bez vleček - jenom vlečka nezachrání aby byly fotky pěkné, přirozené ... to záleží úplně na atmosféře, novomanželů a taky šikovnosti a nápaditosti fotografa), a jak zmínila kacenkakaca mít pak celý večer připlou špinavou vlečku, to raději být celý den krásná nevěsta. (stejně šaty s připlou vlečkou vypadají pak stejně jak šaty bez vlečky, akorát jsou čistější (a potom i lehčí - přeci jen vleška něco málo váží, a to máš pak připlé na sukni) Ale jak říkám je to jen můj názor.
Odpovědět
Pokud má vlečka uchycení,tak není problém.Na obřad a na focení se použije a pak se jednoduše zapne.U mě problém nebyl a to jsem měla dlouhatánskou vlečku.Hlavně tam musí být uděláno to uchycení šikovně.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám teda šaty s vlečkou, která se dá připnout, takže doufám, že to bude v pohodě. ale bez připínací vlečky bych to nebrala.. jak říkají holky, nepraktické a hlavně pak špinavé.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla šaty s vlečkou, na obřad ji měla normálně pak ji připla a pak už si na ni nevzpoměla..takže ani na focení :-D podaří se no :-) Já taky chtěla pořád šaty s vlečkou skrz kostel aby se za mnou něco krásně tahlo :-D ale z praktického hlediska a hlavně očekávám na náš termín pořádný pařák sem se rozhodla pro krásné šaty bez vlečky..když sem si je oblékla, žádné jiné sem nechtěla, navíc sou lehké tak sem vlečku oželela..možná ji nahradím dlouhým závojem uvidíme :-) ale každého věc, šak se v salonu párkrát projdi s vlečkou,ale opravdu projdi...a uvidíš sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít jen mini vlečku.. tak cca 30 cm za šaty, aby se něco jako trochu táhlo.... snad to bude pohodlný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bez vlečky šaty ani nechci. bez vlečky můžu jít na ples. na svatbu podle mě patří.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja vlecku mela a kdyby ty saty byly bez vlecky, byla bych rada. Na knoflicku moc nedrzela, poutko se neustale urvavalo. Na tanec jsem cele saty vzala pres ruku, jinak bych ten walz nedala... Lehce nam prselo, takze tahat ji za sebou taky moc neslo protoze jsem vedela ze se pujdeme fotit a vypadalo by to desne. Takze jedine kde byla vlecka dole bylo na obrade. Jo a vlecky jsou debilni napad salonu... Saty co jsem si vybrala vyrobce dela standartne bez vlecky. Ale salon si je objednava s vleckou. Najit saty bez vlecky je docela slozit, hlavne kdyz navic kladete duraz i na to jak saty vypadaji...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?