Je to podobný typ svatebních šatů? Bude mi sedět?

HOlky prosím poraďte. Tento týden se chci rozhodnout a nechat si přes ebay ušít šaty. Jen jsem bohužel nikde v salonech nenašla nic podobného co bych si mohla vyzkoušet. Snad jen tyto. Jde mi hlavně o ten korzet. Je to stejný typ. Bude mi sedět? Je to trapná otázka, ale už to chci mít za sebou, jinak se z těch šatů zblázním!!! =-)
Odpovědět
1
2
Ten korzet je teda úplně jiný. U toho prvního typu šatů musíš mít prostě na milimetr přesně rozměr, aby ti to sedlo a nikde nepadalo, nebo naopak netlačilo. Spodní díl je podle mě jedno, tam je to rozšířené, takže tam může být nějaká vůle...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych se bala siti tohoto strihu satu na dalku. U princezen je to asi vic bezpecne pri pripadnych upravach. Ale nevim, v tomhle jsem nezkusena. Jinak, saty jsou nadherne Podobne by si nasla i od Maggie Sottero u nas v CR, ale chalu ze chces ty vysnene. Je to risk...muze se to povest a nemusi. Budu drzet pesti.
Odpovědět
@nuts Nejsem si uplně jistá jak to myslíš. Šlo mi hlavně o to, že mi to příjde stějně dlouhý. Snižený pas/mořská panna a končí to těsně pod zadkem. Budou šity na míru, takže budou na milimetr přesné :)
Odpovědět
@tessina87 Ježiš to mi ani neříkej :-D už teď mám z toho nervy. Ale mi zas připadá, že jsou jednoduché. Žádné složité zdobení na korzetu a jen tyl.
Odpovědět
@osmicka8 Zvaž to dobře. Já si takhle nechala šít taky šaty a nakonec je právě kvůli tomu, že mi nesedí přes prsa, prodávám, i když jinak jsou krásné. Nakonec jsem ale našla šikovnou krejčovou, která mi je přesně podle mých představ šije a za stejně rozumnou cenu jako na internetu...Akorát ji pro svou hloupost zaplatím dvakrát. I když teda ale nakonec oboje vyjdou jako jedno půjčovné ;)
Odpovědět
@nuts Ale tak když jim pošlu svoje míry a je to na šněrování, tak by se to mělo vytvarovat ne? :-S
Odpovědět
@osmicka8 V tomto případě rozhodně neplatí, že za zkoušku nic nedáš. Nebudu ti to vymlouvat, to je na každém. Jen ti popisuji svoji podobnou zkušenost. A musím říct, že ty, které jsem chtěla já, byly oproti těmto tvým stokrát jednodušší, ale nakonec nesedí...
Odpovědět
@nuts ale tys jen neměla na šněrování, ne? Bez "lace up" bych do toho určitě nešla :)
Odpovědět
Ne, na šněrování nejsou...Držím pěsti, ať ti je dobře ušijí!!! :)
Odpovědět
@nuts díky!!! Hlavně i za názor :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám, že máte ověřený kontakt....taky jsem si nechávala šaty šít v Číně, celkově jsem byla spokojená, ale byly trošku větší, musela jsem je nechat upravovat. Hlavně aby byly na šněrování;-)
Odpovědět
No, zrovna svatební šaty bych si nenechala šít kdesi v číně bez možnosti vyzkoušení...
Odpovědět
Článek se načítá
To jsou naprosto rozdílné šaty. A u takových bych se bála jít do šití na dálku. Stačí paá cm a máš je na nic. Prostě nebudou sedět a už to asi nepůjde upravit. To bych radši nechala šít tady nebo pohledat v salonech.
Odpovědět
Taky bych si nenechala šít na dálku, ty první šaty vypadají kvalitní, mají hodně tylu, bez spodnice, to ti v Číně takhle kvalitně prostě neušijí, tomu nevěřím a budeš pak akorát nešťastná... Ale je to tvoje rozhodnutí, já bych do toho nešla.
Odpovědět
Ahoj, také jsem si nechala šít šaty na míru, díky jedné paní z USA, je mám za méně než polovinu půjčovného, přišly a padly jako ulité. Také jsem z toho měla strach, ale s paní jsme se domluvily, kdyby mi šaty nepadly nebo se mi třeba jen nelíbily, můžu je bez problémů vrátit. Tak jsem to riskla, ani jsem před tím žádné zkoušet nebyla. A výsledek předčil má očekávání. Můžeš kouknout ke mě do fotoblogu ;)
Odpovědět
Chci samozřejmě nechat ušít ty první. Ten druhý obrázek je tam jen pro srovnání. Připadá mi, že mi docela sedne ten nižší pas a tak mi v tom připadají stejné. Jinak spodničku budu mít taky koupenou. Šaty jsou ve spodku z organzy a na tom je ten tyl. Komunikace s tím chlapem je v pohodě. Už jsem mu psala asi 7 otázek a vždycky hned odpověděl. On to ušije za 3600 a Zimo za 6 tis. Je to docela rozdíl :( Teď jste mě fakt trochu vyplašily :( Ale do září je ještě dost času něco málo ze salonu obejít.
Odpovědět
Profilova fotka
Nenech si je šít na ebay. Výsledek nebude dobrý. Vyzkoušej Madoru /mikulov/, nebo nějaký jiný menší salon, kde ti je ušijou. Já tam posílala fotku a vejdou se zhruba do cca 8.000,-
Odpovědět
Ahoj,nechci te desit,ale saty na prvnim obr.ti sedet nebudou,oni totiz nesedi ani modelce:zhrnuji se ji tesne nad sirokou sukni a to srdicko vystrihu je obrovske,nebude to vypadat pekne.Radeji si projdi sv.salony,nebudes kupovat kocku pytlu.
Odpovědět
Holky díky moc za názory. Tento týden zajedem do dalšího salonu. Mají půjčovné na všechny šaty za 3900,-Kč, tak snad tam něco klapne ;-)
Odpovědět
@osmicka8 Myslíš Karinu v Ostravě? Tak to budeš podle mě teda zklamaná. Já tam byla a děs a hrůza, ale určitě vyzkoušej. :) Za sebe doporučuji Dolní Lutyni a salon Emmi Mariage, mají tam různé typy šatů a paní majitelka je úúúúúúžasná. :) Klidně ji kontaktuj a zeptej se jí na určitý typ šatů, který se ti na jejích stránkách zalíbí, je to velice příjemná a ochotná ženská. :)
Odpovědět
@osmicka8 já bych se šití na dálku nebála, když to nebude sedět, tak to vždy mlže šikovná švadlenka v ČR upravit:)
Odpovědět
@siocka to už je jednodušší si to u té šikovné švadlenky nechat ušít ;-)
Odpovědět
@rettii cenově ani ne:) Švadlenka, co mi šaty z Číny zužovala, říkala, že za tu cenu, co stály šaty, by tady nekoupila ani materiál.
Odpovědět
@siocka já radši podpořím českého živnostníka a českou ekonomiku ;-)
Odpovědět
Tak zas nebudu další noc spát :-D děkuji! už asi nebudu zakládat žadné debaty a nechám to ostudu. Jinak ano, myslela jsem Karinu :-D Na veletrhu vypadaly šaty pěkně, tak uvidím. Určitě tam zajedu. Ale díky za typ na ten další salon. Jde o to, že za půjčení jsem ochotná dát opravdu jen 4-5 tis. Jinak to riknu a nechám ušít. A jak píše siocka , tady mi ty moje vysněné ušijou za dvojnásobnou cenu.
Odpovědět
@rettii v tom ti nikdo nebrání ;-) Bohužel ani český živnostník není vždy záruka, že s výsledkem budeš spokojena.
Odpovědět
@siocka samozřejmě, ale s českým živnostníkem se líp a rychleji domluvíš, případně se domůžeš práva, pokud ti bylo upřeno ;-)
Odpovědět
@rettii zřejmě mám s českými živnostníky jiné zkušenosti než ty:) Ale jak jsem říkala, je to na zvážení každého - většina nevěst šetří, proto volí levnější variantu.
Odpovědět
@siocka díky za podporu,asi jsem to trochu potřebovala. Dám tomu ještě čas do března a pak, pokud nic nepůjčím, tak si je objednám. Pro mě jsou naprosto nejkrásnější, co jsem viděla!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?