Je mi přes 40 a budu se vdávat. Jaké šaty si mám vzít?

Profilova fotka
Ahoj devcata, take potrebuji radu a hlavne potrebuji nejake nazory. Co na sebe v mem veku ? V salonu na mne oblekly opravdu nadherne dlouhe saty barvy sampan. Musim rici ,ze i mne se tedy moc libi .Nicmene stale ve mne neco hloda. Bijim se ,abych nevypadala trapne ,stale se ptam dokola , zda se to hodi, i kdyz mne v salonu presvedcovali,ze si je v klidu mohu dovolit. Mate nektera nejakou zkusenost nebo napad, jak oblect nevestu v tomto veku :-) ? dekuji .
Odpovědět
každá máme nárok na to být krásná bez ohledu na věk,pokud Vám šaty sluší tak proč by jste si je nevzala ;-)
Odpovědět
Já si myslím že můžeš být úplně klidná dej hlavně na své pocity pokud se v tom cítíš dobře tak proč ne přeci ti není šedesát aby jsi šla v kostýmku a hlavně koho bych do toho nechala kecat tak maximálně ženicha a podívej se třeba na Helenu Vondráčkovou mě se teda jako nevěsta moc líbila a byla v bílém a kolik jí bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s holkama... jdi do toho!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jste hodne , ale ja precei jen nejsem Helenka Vondrackova :-) ,zenich mi rika take, ze je to v pohode. No , nevim, v kostymku se mi nechce vubec , jsem v nem kazdy den v kancelari :-) Je to docela dilema .
Odpovědět
Profilova fotka
a nebyla jste nektera na svatbe ,kde byla nevesta v podobnem veku :-))))
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně bych se nebála a klidně šla do krásných dlouhých šatů barvy šampaň ;-) hlavně.. aby se v nich nevěsta cítila dobře a nikde nekousaly,nebyly těsné,apod. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Já si myslím, že svatba není zase až tak o věku. Takže co se týká šatů... nevidím důvod, proč by sis neoblékla krásné dlouhé šaty. Pokud se v nich budeš cítit dobře, budeš se líbit ženichovi, tak ostatní tě nemusejí zajímat. V salonu určtě vědí, co dělají a dokáží poradit. Pokud bys chtěla třeba slyšet názor, jak ti sluší, tak se v nich vyfoť a hoď to do albíčka:-)
Odpovědět
souhlasim s vcelarankou, navíc nemáš přece na čele napsanej věk, tak pokud ti šaty sedí, cejtíš se v nich a hlavně líbíš se sama sobě, tak do nich jdi ;-)
Odpovědět
podívej se na tuhle diskuzi, podobný problém a je tam i odkaz na album trochu starší nevěsty ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
bendulko, fandím ti, svatba je krásná v každém věku a ty jsi čupr kočka ;-) určitě se neboj dlouhých šatů...vždyť i na plesy se nosí... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
moc dekuji za vasi podporu , tak ja to hodim za hlavu a jdu do toho - a pokud se to nekomu nebude libit , tak at si trhne , ne ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bendulka, jasná páka ;-) hurááááááááá do toho :-D x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám ve svatebím albu fotku ze svatby staršího páru. Nvěsta měla tři dospělé dcery. Taky má přes 40. Myslím, že šaty si vybrala velice vkusně.
Odpovědět
Profilova fotka
Bendulko,rozhodně do toho jdi ;-) Je to jen a jen Tvá svatba a na všechny okolo se vykašli :-p :-p :-D Moje Mamina byla minulý rok na svatbě své kamarádky (48 let) a ta měla na sobě dlouhé šaty zelenkavé barvy a na to že je to kus ženský,tak jí to moooc slušelo ;-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych vam je ukazala ,ale ja nevim jak se zklada to album :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bendulka - na to přijdeš, chceme je vidět!
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba taková Ibvanka Trump, je o dosta starší - sice má plastik, jak..měla růžové šaty, tak to už bylo trochu moc!
Odpovědět
Profilova fotka
no tak album zalozene , ale nejde mi tam zas protlacit foto :-) pry je moc velka. Nicmene uces jsem tam narvala :-) , zitra si s tim jeste trosku pohraju, tovite mne uz to s tou VT jde malinko hur. :-) :-) devcata ted musim letet a zitra ahojky.a jeste jednou diiiiiiiiiiik moc.
Odpovědět
Já bych byla opatrná - viděla jsem padesátnici v naivních šlehačkových šatech a vypadalo to opravdu hrozně. Přece jen sluší spíš dětsky vypadajícím nevěstám. Důležité je, jak se cítíš a co Ti řekne okolí (partner, kamarádka...), já když si zkoušela šaty v salonu, tak mi je tam vychvalovali, že to ještě nezažili, aby tak krásně někomu seděly, přitom jsem to viděla i já, že to fakt nepůjde - pochopila jsem, když mi hlásili, že půjčení stojí 14 tisíc...a o věku to není - udělala bych z něj přednost, zralé ženy jsou přesvědčivější v eleganci a nápaditosti, než v naivní romantice a naopak :-)
Odpovědět
bendulka, souhlasím s holkama. pokud se v tom budeš cítit, tak proč ne. vem si s sebou do salónu někoho, komu věříš, že Ti upřímně řekne, jak v tom vypadáš. myslím, že šaty může mít žena v jakémkoliv věku, záleží jen na typu. navíc tady na té fotce vypadáš moc dobře. že ty jsi z těch, co jim tipují míň? :-)
Odpovědět
Taky souhlasím s holkama :-) Vzala bych si někoho, kdo mi upřímně poradí a vyberu si šaty, které se mi budou líbit, které mi padnou a klidně i zdobenější či bohatší, pokud mi budou sedět :-) A jsem toho názoru, že každá žena může nosit jak světlé, tmavé nebo výrazné barvy pokud jdou k jejímu typu ( o věku to není ); znám ženy, které jsou starší a vypadají skvělě a mohou si dovolit spoustu věcí ( některé mladší by jim mohli styl či figuru nebo jiné přednosti závidět :-) ) Držím palečky :-)
Odpovědět
Tak já se taky přidám. Myslím si, že bys vůbec neměla dát na okolí. Když tě někdo bude chtít pomluvit, tak to udělá, i kdybys měla kostýmek... Vyber si něco, v čem se budeš dobře cítit (třeba to nemusí mít milión volánků ale nějaké hezké šaty na zem proč ne?) a pokud nedáš na tradice, tak co se bude líbit tvému muži. Vy dva jste nejdůležitější.
Odpovědět
ps: myslím, že pokud někdo bude pomlouvat, dříve, než to člověka rozhodí, by si měl popřemýšlet o tom, zda ten, kdo to říká, to myslí upřímně nebo v tom je něco jiného ... Takových případů závisti atd dnes je ... :-)
Odpovědět
pokud ti ty saty sedi tak do toho jdi, ja tu taky videla jednu pani ktera mela i vnoucata a mela prave ty slehackovy saty (myslim ze tu mysli wobludka) a podle meho ji to uzasne sluselo a mohla by tim smrncem i svou figurou strcit do kapsy hodne mladych holek takze asi tak :-)
Odpovědět
kata267 : přesně to jsem psala i já :-) Takže toho bych se držela
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne jdi do toho!!! Moje mamina se podruhe vdavala ve 44 letech a protoze je pri tele, saty na sebe nesehnala.. ALe nechala si je usit - kremovomerunkove a moooc ji to sluselo.... Urcite do toho bez, na vek se vyprdni a bud stastna.... x-) x-) x-) Kazdy je mlady tak, jak se citi, ne??? A kdyz se sama sobe libis, co resime??? :-) Vzdyt o tom to je - mit se rad a libit se sam sobe... Hodne stesti do manzelstvi preju... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bude 38 a vdávala jsem se loni v létě taky v princeznovském - ženich kostýmky nesnáší a já to taky neprožívám - nevěsta má být nevěsta a ne sekretářka .-)) No však mi mrkni do albíka, jestli chceš ;-) Určitě si svatbu užij, je fuk, kolik ti je !
Odpovědět
Katchen - já se taky vdávala v 37 ;-) Já tedy taky měla normální svatební šaty až na zem s krátkou vlečkou, šampaň (ale ani jsem netušila, že už je snad módnější než klasická bílá, kterou jsem nechtěla). Jen byly celkem jednoduché, nešlehačkové a odmítla jsem všechny ty obruče a tak. No a závoj jsem tedy taky nechtěla a neměla. ;-) Bendulko, pokud se líbí ženichovi i tobě, tak si je vem. Jak už tu někdo napsal - kdo tě bude chtít pomluvit, tak tě pomluví ať jdeš v čem jdeš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bendulko...uz som to niekde pisala...nedaj sa odradit :-) :-) Ja som sa vydavala v 9/2008 a na svadbe som mala aj moju 19 rocnu dceru:-)),buduci rok budem mat 40:-) Vobec som si nepripadala trapne,ale uzasne :-) ..som postavy XL a moj muz je o viac ako 5 rokov mladsi.. ..mala som dlhe biele saty s vleckou,dlhy spanielsky zavoj a rozpustene vlasy a vsetko som si uzivala ako keby som mala 20:-)..kuk moj album:-) Povodne som tiez chcela sampan,ale nepasovali mi :-) ..ak sa v nich citis dobre,daj na instikt,ten ta nezradi... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre ranko, uff,vycerpavajici podpora :-) ,jdu do toho. Ty saticky nejsou slehackove :-) ,pokusim se je dat do alba. Pro Lenuss > ano rikaji ,ze vypadam na 35 :-). A vim ,ze se to nema, ale saty jsem vybirala se zenichem a v podstate mi je vybral on . Zavojicek teda nechci,budu mit uces ktery mam v albicku -jsou to prvni fotky.Take by mne zajimal nazor,nechtela jsem klasicky princeznovsky uces,zvolila jsem decentni , ale myslim, ze slusivy. Cesat mne bude slecna Lucka Budinska z Prahy, ktera je vizazistka a mimochodem saticky ji nadchli. Tak myslim,ze jste mne vsechny dohromady presvedcili, dekuji vam za to :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?