Je divné vybírat svatební šaty s partnerem?

Ahoj, myslite ze bude hodne divne, kdyz pujdu vybirat sve saty s pritelem?
Odpovědět
1
2
Berdicku, vubec ne. Ja sama o tomto uvazuju :-)
Odpovědět
Ahoj! Já si myslím, že to není vůbec divné. :-) Pokud si nepotrpíš na pověry a tradice kolem svatby, tak proč ne. Je to přece den Vás dvou a chcete se líbit hlavně jeden druhému, ne? V den svatby bych chtěla být nejkrásnější pro svou polovičku a taky bych chtěla vědět v čem se mu budu líbit. Tak proč nevybrat společně.
Odpovědět
Já jsem prvních pár půjčoven obešla s přítelem. Ale pak jsem se rozhodla, že chci, aby to bylo pro něj překvapení, tak jsem vybírala s kámoškou. Rozhodně to není divné, zaleží jen na tobě.
Odpovědět
V kvetnu se sice nevdavam, ale na povery moc neverim. Pravda je, ze se chci Honzovi libit a dokaze mi poradit. Dalsi duvod je, ze vsechny kamaradky mam mimo Prahu a nevim, s kym bych sla saty vybirat. Je asi lepsi nechodit sama ze?
Odpovědět
Určitě nechoď sama, klidně si vezmi přítele. Aspoň budeš mít jistotu, že se mu v šatech budeš líbit.
Odpovědět
Kdyz pudjete s pritelem, muze te v pohode vyfotit (nemusis "obtezovat" personal) a i kdyz to nebude pro nej zas takove prekvapeni,tak si muzes byt 100%tně jistá, že pro něj budeš překrásná :-D
Odpovědět
ahojky, souhlas, divné to není, a jak říká triti, budeš mít jistotu, že se mu budou líbit. Já sice chodím se švícou tedy zatím jsem byla v jednom salonu, přítelovi se šaty nelíbili, ukazovala jsem mu jen fotku šatů, to bude náročné, je to s ním hrozný, ale je fakt, že umí vybírat...
Odpovědět
Profilova fotka
my už byli s milackem ve dvou pujcovnach, sice vzdycky drzkuje,ale delam to prece pro neho, jemu se musim libit, takze jsme to nejak zvladli...nemam vybrano, tudiz zatim me ve svatebnich nevidel...konecne slovo asi bude mit kamaradka..aby to bylo take prekvapeni 8-)
Odpovědět
ja pujdu saty taky vybirat s pritelem...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to věc názoru.Mě by toto absolutně nevyhovovalo, ale jak vidím, tak je tu spousta budoucích nevěst, které si k výběru šatů partnera vzaly.Já také nejsem pověrčivá, ale šaty si vybírám bez přítele protože chci, aby byl ve svatební den překvapený a aby mě ve svatebních šatech viděl až v den D. :-D .Navíc se může stát, že se příteli budou líbit šaty, ve kterých se já absolutně cítit nebudu a přemýšlet pak celou svatbu, jak tamty byly krásné a jak tyto jsou např.hrozně těžké(nebo cokoliv jiného...), no nevím.Ale je to na vás.Pokud máte podobný vkus a tobě nevadí, že přítel přijde o překvapení, tak směle do toho. P.S.:já byla šaty vybírat s jednou holkou z tohoto webu(její sestra nemohla a kamarádka byla nemocná), takže tu stačí najít někoho z tvého města a můžeš vyrazit 8-)
Odpovědět
Takze, kdo se nabizi jit se mnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty budeš šaty vybírat v Praze?Tak takových nevěst tu bude určitě spousta!!Přinejhorším zkus vytvořit nové téma, něco v tom smyslu, výběr šatů v Praze nebo tak něco.Pa
Odpovědět
Článek se načítá
To ja mam predstavu, ze se mnou pujde saty vybirat bracha. Teda on o tom jeste nevi, ale pujde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem vybírala šaty se snoubencem. Na pověry nedám, ale na jeho vkus a úsudek ano. Do ničeho mě netlačí a nestylizuje. Když jsem byla se sestrou tak jsem měla pocit, že její představy o svatebních šatech mě omezovali.
Odpovědět
Ahoj holky uz jsem sice vdana.Ale saty se mnou byla vybirat segra.Muj manzel je vlastne videl na netu ale dala jsem mu na vyber nekolikatery a on stejne nevedel ktere ja chci.Po svatbe jsem se ho ptala jestli je poznal a on rekl ze ne ale moc jsem se mu libila.Ps:ale na netu vybral uplne jine ve kterych jsem se vubec necitila
Odpovědět
Ahojky, já taky přemýšlým, že půjdu s přítelem, už o tom ví a docela se těší. Rozhodovala jsem se mezi kamarádkou a sestrou, ale obě mají odlišný styl oblékání a měla bych strach, že mě budou "nutit" do něčeho, co se mi nebude líbit. Ale mám v plánu toho obejít víc, tak je můžu prostřídat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Papet, tim spis bych si tu sestru nebo kamaradku vzala, protoze kdyz maji odlisny vkus, tak te alespon lepe dovedou upozornit na nejake saty, ktere by te jinak nezaujaly, ale ve vysledku by ti sedely uzasne. Alespon s tim mam takovou praxi u me kamaradky, ktera ma take odlisny vkus. U svatebnich satu je to trosku jine tim, ze je to neco, co budes zkouset poprve, takze se ti nakonec muze libit uplne neco jineho nez co sis predstavovala. Urcite bych se odlisnych vkusu nebala, protoze nepotrebujes tak moc slyset, jak ti uzasne slusi vsechny saty, ale potrebujes slyset spis kritiku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že to divné nebude... Po dnešním zklamání ve 2 saónech jsem neodolala a ukázala mému drahému alespoň fotky šatů, které se mi nejvíc líbí... Dokázal mi poradit a tak do nich asi půjdu...:-))) Říká se, že to přináší smůlu... ale ono se toho namluví... takže ybch se toho vůbec nebála...
Odpovědět
ene__já si je nejspíš vezmu, ale stejně si myslím, že se rozhodnu podle svého, jsem totiž paličák a když se kousnu, tak mi nikdo nic nerozmluví :-D Spíš se bojím jejich představ, aby mě nechtěli navlíkat do šatů, kde je moc krajek a jsou hodně zdobené, je možné, že mi to bude slušet, ale vůbec se v tom necítím. Jen bych se ošívala a vůbec bych si to neužila.
Odpovědět
Profilova fotka
papet----myslím, že jde o to, do šatů se obléknout a říci si...."Tak to je ono".... protože budeš v tom celý den.... bude to tvůj den D... takže ty se v tom musíš cítit.....
Odpovědět
sonepka__to si právě taky myslím. Už se na to zkoušení moc těším
Odpovědět
Profilova fotka
papet__ je to děsná legrace... a fakt super pocit.... Zkoušela bych pořád něco... :-))))
Odpovědět
Profilova fotka
Sonepko, a jaky saticky ti pritel schvlail??? Jinak ja jsem taky byla vybirat s pritelem, byl se mnou v jednom jedinem salonu a zrovna jsem si tam saty vybrala. Moc jsem se mu v nich libila, tak nakonec mel on rozhodujici slovo, protoze ja mela dilema mezi dvema...Pekne kriticky mi vysvetlil, ze tyto jsou lepsi pro tyto a tyto duvody...a mel pravdu...Vim, ze se mu budu libit, to je pro mne dulezitejsi, nez nejake povery. Prekvapeny bude stejne, protoze chci mit na svatbu ucesany drdol, ktery jsem nikdy nemela a budu urcite jinak nalicena, nez se licim normalne...tak urcite bude koukat :-). A ja ho taky uvidim v obleku, pujdu ho vybirat s nim, tak co :-)
Odpovědět
Profilova fotka
talls___ když viděl katalog, tak se mu líbili MUSE na modelce.... a když jsme mu ukázala v katalogu LARRA tak zamítl, protože v detailu jsou vidět malé růžové kytičky.... on totiž nesnáší růžovou barvu. A dneska po tom hrozném dilema..... jsem mu je prostě ukázal... Já se potřebuji přece líbit hlavně jemu a když opravdu nevím.... Tak uzla pravý opak.... modelky pryč a prý už mu ta růžová tolik nevadí, protože mi prý sedí moc dobře..... mluvil o nějakým viniknutí předností .... a taky se mu líbily NIKY, protože jsou prý neokoukané a zlatavé... Takže asi to LARRA vyhrajou... Máš pravdu, protože mě pak uvidí načesanou, nalíčenou a azse to bude úplně jiné.... a hlavně si myslím, že během 6 měsíců zapomene, jak přesně vypadají.... .-)
Odpovědět
Nazdárek, tak to já jsem byla bez manžela, za prvý bych ho nadonutila, nesnáší obchody a po mém 2 hodinovém zkoušení šatů by se asi zbláznil, a za druhý bych to ani já nechtěla, bylo to strašně fajn pocit, když vás v den D viděl poprvé. A rozhodně bych neměla strach, že se mu nebudu líbit, protože v ten den vidí jenom vás a taky nemůže srovnávat, protože na vás vidí jenom ty jedny šaty :-) Ale je jenom na vás jak se rozhodnete, se mnou byla mamka a kamoška, která se nebojí říct svůj názor a to bylo to nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Sonepka: Ten muj mi nejdrive chvalil vsechno, moc na to nekoukal... :-N , ale pak, kdyz mne videl v tech mych zamluvenych, tak rikal, jak je to pekne...nejlepsi z toho, co videl na fotkach (co jsem zkousela), ze je na nich pekny to, ze jsou trosku zahalujici...ja porad orodovala za ty s narasenou sukni, ale proste zkonstatoval, ze ten vrsek je divnej a jsem moc hola...a ze kdyz si porad stezuju, ze nemam hezky zada (zilky, pupinky), tak ze si pak nakonec chci vzit skoro nahy saty (vrsek)...A ze se mu proste vic libi ty rukavkovy a basta...Jsem rada, ze to takhle rozresil, ja bych se rozmyslela asi do te doby, nez by si je oboje zarezervoval nekdo jiny a ja bych sla v dzinach :-D
Odpovědět
Profilova fotka
talls__ na druhou starnu je moc dobré, že nám dokáží říct svůj názor... ten můj taky, dokáže mi říct, co mě rozšiřuje.... atak... má na to jiný pohled.. V podstatě mě neviděl.... fotky nic nejsou, zkreslují :-) Do půjčovny by se mnou nešel... Už to,že si bude muset jít zkusit oblek je pro něj jaksi.... zdrcující a náročné. nemá rád nakupování a vůbec oblečení... Sám když jdeme něco kupovat tak nechce nic zkoušet. Naštěstí ho mám v oku, ale vysvětlila jsem mu, že pro oblek to nestačí, že ten musí zkusit sám. Půjdeme v únoru a už te´d se toho děsí. Myslím, že Ti slušely oboje... Ty s tou nařasenou sukní jsou nádherné a sedí Ti, ape ty pro které ses rozhodla mají neuvěřitelné kouzlo.... jsou krásné.... opravdu....myslím že šité pro Tebe x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sonepka: ten muj si kvuli mym satum dokonce vzal pred vanocemi den dovolene, jen aby tam se mnou jel :-) . Neni to zlaticko? :-) . A ani nebyl nejak otraveny. Jen kdyz jsem se v tech satech producirovala pred zrcadlem uz pul hodiny a porad na nich hledala nejaky vady (rukavky moc do zvonu, takovy dost tesny, musim hubnout ;-) ...a ja nevim, co jeste), tak uz byl na prasky... Ale ten prvni moment z tech satu jsem mela vybornej. Kdyz jsme tam byli spolu, tak jsem je jeste nerezervovala, chtela jsem je jeste ukazat mame. Ale pak jsem se tetelila strachem, ze si je nekdo zamluvi, mela jsem z toho hruzu...az jsem volala te pani v salone, ze si je prijedu zarezervovat za par dni, at je nikomu nepujcuje :-)...Jela jsem tam pak s mamcou, te se uplne puvodne nejak nezdaly, ale kdyz si vzala bryle, tak se rozplyvala... :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
talls: Tak teď si mě rozesmála tou hláškou, jak si vzala brýle a pak to bylo o.k. :-D To mě opravdu dostalo. Já jsem byla zkoušet s 2 kolegyňkami z práce a v podstatě jsme měly stejný názor, co teda vůbec ne a co možná až potom co jako jo.... akže podobný vkus. Dneska jsem byla s jinými kolegyňkami, včetně mojí svědkyně a to byl trošku odlišný styl, tak jsem měla trošku problém... Jsdu to holčiny na růžovou barvu, kytičky..... a to já ne e... kytičky neberu ]-( jsem hrozná.... tak já tomu svýmu navrhnu ať jde taky se mnou. No nebudu Ti lhát, ale hodně na něj dám, přece jen chlapský názor je někdy třeba. Ale už vím, co mi odpoví.... :-)))) Takže to neklapne. Ono bude stačit ten oblek, určitě ano.... Z toho se bude léčit hodně dlouho..... Ty jo, ale taky mám strach,že mi je někdo na ten den zamluví, ale já opravdu musím počkat do února. A když je někdo zamluví, tak jsem v háji :-p to bych si to šla hodit :-D
Odpovědět
Mam to presne jako myska - ten muj taky nesnasi obchody a nakupovani odevu vubec, takze nez ho sledovat jak se ksichti, to mu radsi prichystam prekvapeni. Dalsi vec je ta, ze on proste na vsechno rekne, ze je to hezky a ze mi to slusi. Kdyz mu davam na vyber mezi 2 variantama, ktera z nich ze mi slusi vic, tak bud mu to je jedno a nebo si hodi korunou (to dela i treba kdyz mu dam na vyber mezi dvema jidlama), popripade mi da vybrat, jestli hrusky nebo jabka (a v duchu jim priradi ty varianty) ]-(. Kdyz jsem si vybirala odev na svatbu jeho sestry, tak to bylo marny... nakonec jsem si potkala kamose, ktery mi pomohl s vyberem. Sice jsem se pri tom zkouseni musela prevlikat skoro ve skrini, ale stalo to za to, na ty svatbe mi to sluselo :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?