Jdou přešít/zúžit krajkové svatební šaty?

Prosím o radu, víte někdo, zda není problém upravovat svatební celokrajkové šaty, korzetové...mám možnost objednat šaty ze zahraničí, takže bohužel bych to musela risknout bez zkoušky a nejsou zrovan levné:-( tak nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
@laura8 tak všechno jde když se chce,jen mám pocit,že by to bylo dražší než ušít nové..protože rozhodit celé svatební šaty a navíc krajkové není žádná sranda....zkusila bych vzít fotku šatů a poslat ji v ČR pár firmám či návrhářům,kteří se specializují na šití svatb.šatů...oni ti je ocení a uvidíš co tě výjde líp... ;-)
Odpovědět
Ve svatebních salonech se vůbec nerozpakují a zužují jakékoliv šaty ,dokonce i značkové. Myslím , že to nebude tak velký problém je v bočních švech zůžit.
Odpovědět
.Krajka se špatně zkracuje.Ale zůžení problém obvykle není..
Odpovědět
Profilova fotka
Hm..to záleží, jestli je to 100% hedvábná krajka (s tou se musí opravdu hodně opatrně) a zejména taky na šikovnosti švadleny... Myslím si ale, že zúžení by až takový problém být nemusel...ovšem musela by se vzít i podšívka (která tam předpokládám je..). Osobně bych možná nejspíš zkusila švadlenu, pak teprve svatební salon..mohlo by to tam být docela drahé..ale jinak s tím zkušenosti nemám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?