Jde korzet svatebních šatů zúžit?

Profilova fotka
Mám šatičky, kde už není moc dobré hubnout, protože už nepůjde moc utáhnout. Já bych však chtěla něco zhubnout. Jde korzet zúžit? Podle mě jo, ale radši bych se zeptala nějaké švadlenky, máte na nějakou dobrou kontakt, která by mi určitě nějak poradila? MOC děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Zasahovat do korzetu je vždycky problém. A tenhle je navíc zdobený, což je o to horší. Měla jsem několikery korzetové šaty, a jakmile se s tím korzetem začalo něco dělat, bylo to vždycky jen horší!!! NE, ŽE BY TO NEŠLO, ale dát šaty švadleně, kterou neznáš je riziko a výsledek dosti nejistý. Raději je nech, tak jak jsou, sedí ti dobře. Mohla bys být velice nepříjemně překvapená.
Odpovědět
Moje švadlena, co mi zkracuje šaty, se hned ptala, jestli chci jen zkrátit nebo zasahovat i do korzetu, že to totiž nedoporučuje, protože se šaty změní a hlavně už nebudou vypadat jak předtím. Ještě, že já potřebuji jen zkrátit.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji zajít se zeptat do nejbližšího svatebního salonu. Tam Vám určitě šaty za ne nijak velký poplatek upraví. Nabídla bych Vám tuto službu i u nás, ale je to pro Vás zbytečné jezdit až do Olomouce.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechávala přešít korzet a myslím si že pokud je švadlena šikovná, tak to zvládne. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě musela švadlena ubrat 8 cm přes prsa. Měla to hotové do pár dní, stálo mě to asi 300,- a není to vůbec na korzetu poznat. Měla jsem na zip a knoflíčky, takže jsem se bála, že to nepůjde...když jsem se informovala, tak v salonu mi řekli, že cca do 1000,- by se to dalo a švadlena to udělala moc pěkně, navíc levněji. Doporučuji najít dobrou švadlenu a určitě to nebude problém :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?