Jaký to bylo, když vás poprvé uviděl ve svatebních šatech?

Zahlédla jsem tohle vlákno na slovenských stránkách a docela se mi líbil nápad. Tak co nevěstinky, jaký to bylo, když vás poprvé uviděl ve svatebním???
Odpovědět
Profilova fotka
Hasik, ten můj byl strašně nervózní, pořád pobíhal okolo, skoro mi ani ahoj neřekl, s kytičkou mával sem a tam... No, už se móóóc těším na svatební video, protože to všechno natáčel kameraman. Naše "první" setkání jsem si sice vysnila úplně jinak, ale tohle bylo roztomilý. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no super! Manžílek měl slzy v očích, když mě uviděl (mamka s taťkou taky ;-) ) a já se cítila fakt jak princezna... :-)
Odpovědět
Ahojky, tak já jsem si ten okamžik vysnila taky jinak. Jelikož spolu dlouhá léta bydlíme, tak jsme se na obřad připravovali spolu, ale každý v jiné místnosti. Dokonce i šaty jsem měla dobře schované, aby je manžel neviděl, protože chtěl být překvapený až těsně před obřadem. Měli jsme domluvené, že pojede autem o něco dřív než já a já mezi tím obleču šaty a dorazím po něm a bude velké překvápko. Jenže realita byla jiná, vůbec jsme nestíhali, takže jsme nakonec jeli 2 auty současně a manžel mě viděl už před domem. Ale pro samý spěch si mě mohl pořádně prohlédnout až po obřadu :-D
Odpovědět
honzina, lucisek:...na to já se moc těším, jak se ten můj bude tvářit. Všichni ho znají jako "drsňáka", jen já vím, že takový není a tak jsem zvědavá co to s ním udělá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V tu chvíli jsem byla moc ráda, že jsem mu neukazovala šaty, doplňky apod. Prostě, že mě poprvé viděl se vším všudy až v den D :-) Hasik - uvidíš, že bude určitě dojatej... ;-)
Odpovědět
lucisek, honzina:...koukala jsem do alb a vypadaly jste jako princezny obě. lucisek:...věřím, ale stejně se těším, až uvidím tu reakci :-) Nezapomenu, jak se tvářil, když mě poprvé viděl v plesových šatech-jsem sportovní typ, takže sukně a šaty to byl pro něj šok a byl v tu chvíli hrozně roztomilej. Ve svatebním mě taky viděl-mamka upravuje šaty do salónu a já mám nejčastěji půjčovanou velikost, takže to odzkušuje na mě...Tenkrát zrovna vstával a říkal, že by si mě hned vzal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, v té naší nervozitě si mě taky ráno nestihl vůbec prohlídnout, to stihl až před radnicí, tam jsmě měli nějakou časovou rezervu. Ale potom mi to pořádně vynahradil, protože mi pořád šeptal, jak moc mi to sluší a po obřadu zase, jak nádhernou má manželku... Užívala jsem si to :-D
Odpovědět
honzina:...přemýšlela jsem, jestli to neudělat tak, aby mě poprvé uviděl až na radnici...
Odpovědět
Profilova fotka
Hasik, já osobně bych to asi nedělala. Vem si, jak z toho obřadu budete nervozní, budete mít úplně jiný myšlenky, než bez dechu stát a koukat na sebe a prohlížet si šaty. (Teda u nás to tak bylo). A navíc - všichni si tě budou chtít ráno prohlížet už doma a budou ti říkat, jak jsi krásná a jak ti to sluší. Po obřadu ti to budou říkat taky a vlastně celý den. Ale já bych se o ty komplimenty ráno neochuzovala. Chtěla jsem ten den být princezna a chtěla jsem jí být celý den a ne až v poledne před obřadní síní. ;-) Doufám, že mi rozumíš, jak to myslím, protože je to dost zmateně napsaný...
Odpovědět
Když mě poprvé viděl ve svatebním? Na tu chvíli nikdy nezapomenu, je to jeden z nejkrásnějších mých zážitků. Vyšla jsem z ložnice, on stál na schodech s kytkou, brada mu poklesla a vypadlo z něj: "jé":-) A nádherně se usmál. On mě běžně příliš nechválí, už vůbec ne za oblečení (když se mu to moc nezdá, řekne to, jinak mám předpokládat, že mi to sluší a nevysvětlím mu, že to prostě CHCI slyšet, i když to vím:-))...proto na tuhle pochvalu nikdy nezapomenu.
Odpovědět
honzina:...jo rozumím... :-) Sice jsem nad tím přemýšlela, ale jak se znám, tak bych to určitě nevydržela ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hasik, mám pocit, že Ene se manželovi ukázala až začal obřad, že byla do té doby schovaná a až to začalo, že pro ni paní matrikářka přišla a přivedla ji. Takže ji zkus najít a pokecat s ní o tom. Určitě s tím má zkušenosti, tak ti třeba poradí co a jak. A možná se v této diskusi objeví sama :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Honzina:...taky myslím, že jsem něco takového četla...Ona je kousek odsud, obě jsme u hasičů, ale poznali jsme se až tady a to jsme se na soutěžích míjeli :-)
Odpovědět
vanilka:...něco takovýho bych si představovala ;-) Uvidíme jak to dopadne
Odpovědět
Profilova fotka
Já na ten okamžik taky moc ráda vzpomínám. Můj manžílek mě opravdu uviděl až pro mě přijel s kytkou domů. Jeho první slova byla (i přes tu tradiční nervozitu) "ty jsi krásná, moc ti to sluší". Já jsem se tomu taky neubránila a musela jsem ho pochválit, protože i on vypadal "ve svatebním" moc krásně. Šatečky a doplňky jsme vybírali s mamkou a kamarádkami, takže vůvec neměl tušení jak budu vypadat. Opravdu není nad to krásné překvapení :-)
Odpovědět
marka:...to mě nenapadlo, nechat si přítele vybrat oblek samotnýho... Ani nevím jestli by na to přistoupil, pže on je takový krapet bezradný, ale zkusím mu to navrhnout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsem to špatně "napsala". Samozřejmě sama jsem vybírala moje šaty i manželův oblek (ten se šil na míru a látku jsme vybírali společně), to já taky nevím jak by to dopadlo, kdyby si oblek vybíral sám :-) (to bych byla asi opravdu překvapaná!) Museli jsme přece aspoň trošku ladit. Chtěla jsem napsat, že v den D, když si pro mě přijel vypadal báječně 8-)
Odpovědět
marka:...tak to jo...taky myslím, že bych asi byla překvapená ;-) většinou nakupuje tak, že vezme první co mu tak nějak sedí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jsou asi všichni "chlapi" stejní :-) ale na druhou stranu jsem ráda, že vždycky když mu něco koupím, líbí se mu to a udělám mu radost. On je na druhou stranu zase rád, že nemusí chodit po obchodech, zkoušet si věci, atd...Znáš to, ne? ;-)
Odpovědět
marka:...jo tak to znám :-D Akorát můj drahoušek je nekonfekční velikost. Má strašně dlouhý ruce, takže mikyny, bundy...musí chodí kupovat taky - většinou mu pak moje mamka zkracuje zbytek(pas), pže aby mu byly rukávy, má mikinu do půlky stehen ;-) Ale jinak vypadá normálně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u mě to bylo taky nadherné, pořád vidím ten jeho pohled v očích. Sice spolu bydlíme, ale noc před svatbou jsme byli každý u rodičů, já ráno zavřená v ložnici, pak naši přišli ke mně a za nimi za chvilku ženich s jeho rodičema. Já když je ho viděla, jak mu to děsně sluší a jakou má pro mě kytičku a věděla jsem, že si jde pro mě, k tomu ještě ten pohled v jeho očích - dojetí, okouzlení, štěstí, láska.... tak mi i slzička ukápla! Jen jsme k sobě beze slova přišli, přitom si pořád koukali do očí a objali se a dali si pusu. Bylo to fakt nádherný. Jak ve filmu. A do toho jeho tatínek jen vzdechnul - "ta je nádherná" a začal slzet, mamina taky, oba moje rodiče taky a když jsme vyšli do pokoje ke všem, tak se jen hromadně ozvalo jéééé. Takže super okamžik a i když jsem měla nutkání alepoň mu nazančit, jaký mám šaty, tak jsem děsně ráda, že jsem to neudělala. A stejně tak jsem ráda, že mě poprvé viděl doma v soukromí, že si mě mohl prohlédnout a dát mi najevo, jak se mu llíbím. I když je fakt, že si mě prohlížel celý den. :-) Jo a ještě něco - miláček byl teď po dvou měsících na služebce a posílal mi textovku, že si prohlíží v počítači znovu fotky ze svatby a jak jsem byla krásná a jak má krásnou ženu atd atd. Myslím, že mi uvěříte, že tohle potěší každou ženskou! ;-)
Odpovědět
coxa - to je tak krásný :-) taky bych si to tak přála :-)
Odpovědět
Coxo, při čtení tvýho příspěvku, mě teda taky ukápla slzička, strašně krásný. :-) Já si jaksi nedokážu vybavit ten okamžik u nás. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, musím neskromě uznat, že jsem byla nadšená z té jeho reakce a ještě teď když jsem to psala, tak jsem se přistihla, že se připitoměle usmívám.... :-D Jen se pořád nějak nemůžu dostat z toho, že už je to za náma. :-| A kde jsou další zážitky?
Odpovědět
No tak tak nějak bych si to taky předtavovala...Tak příští červen vám napíšu jak to teda dopadlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Coxo, moc pěkný. Takhle by se mi to taky líbílo. A kdo u vás zorganizoval, že ty budeš "schovaná", pak přijdu tvoji rodiče a pak on s jeho rodiči? Víš, že vám to tak pěkně vyšlo... U nás byl ráno docela zmatek...
Odpovědět
Profilova fotka
No ani snad nikdo. Všichni věděli, že budu zalezlá a tak akorát se na mě občas přišli mamina, ségra nebo táta podívat, jestli něco nepotřebuju, jinak nikoho nenapadlo, že by za mnou chodil. Dokonce ani babičky. :-) Nevím, to tak nějak všichni věděli, že si pro mě přijde až ženich. A že u toho chceme rodiče jsme se i s nimi domluvili ještě před svatbou, takže každý tak nějak věděl, co má dělat. A naši pak akorát nakoukli, jestli už jsem připravená a jestli už můžou říct ženichovi, ať za chvíli přijde. Pak přišli oni a chvilinku po nich už někdo klepal na dveře. No a zbytek už víte. ;-)
Odpovědět
honzina:...tak ta prace vypadá, že je na dobrý cestě :-) V pondělí si jdeme popovídat. Jsem na to zvědavá.
Odpovědět
Coxo, moc krásný!! Já jsem taky byla zvědavá na reakci, protože můj manžílek mě moc často nechválí.. :-| V den D jsme se oba chystali u mých rodičů, každý v jiném pokoji. Všichni ostatní na nás čekali na zahradě a pak se hromadně odjíždělo na obřad. Když jsem byla nachystaná, tak mě táta vyvedl ven na zahradu .. manžílek na mě koukal s otevřenou pusou a jen říkal: "Ty jsi tak krásná.." až mi z toho vytrysklo pár slziček.. :-) Celý den pak všem říkal, že má nejkrásnější manželku na světě. :-) Bylo to fakt moc krásný a nikdy na to nezapomenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Llucianko, to je dobře, že jsi si to užila. Já bych tenhle pocit přála každé ženské! Je to něco tak krásnýho a vždycky když si na to vzpomenu, tak mě vždycky poskočí srdíčko. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?