Jaký styl svatby k těmto šatům

Jaký styl svatby si představujete k těmto šatům, včetně květin, doplňků a barev? Díky za názory
Odpovědět
styl jak je na fotce, asi od nějaké předchozí nevěsty? i květiny krásně ladí- hory, les, louka , zahrada.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by se mi k tomu líbila svatba do stylu Boho :) tak mi to k tím šatům ladí :)
Odpovědět
Šaty jsou opravdu nádherné. Sedí mi k nim svatba na louce, na zahradě, na statku či chalupě. Určitě bych zvolila nějakou menší a jednodušší květinu. Ta, kterou drží nevěsta na fotce, je velká a dominantní, vše ostatní včetně nevěsty potlačuje. Líbila by se mi například kombinace nevěstina závoje a frézií v barvě sukně. S doplňky bych byla opatrná, ostatně šaty je nepotřebují. Asi nějaký jemný náramek a náušnice. Moc se těším na fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsou nádherné :) obřad bych viděla někde u vody, nebo v lese, na chalupě... kytku bílo zelenou (eukalypt vypadá nádherně), výzdoba juta, trocha krajky, přírodní provázek, nic složitého... těším se na fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Cokoliv přírodního od zahrady, přes louku, les až po horské jezero nebo moře. Šaty jsou nádherné a jsou výrazné samy o sobě, takže doplňky jen nějaké malé nausnicky a nějakou malou ozdůbku do vlasů :-)
Odpovědět
Děkuji moc za názory, představuji si to tak nějak stejně. Teď je jenom dilema, jestli mi budou takové šaty slušet, protože mám větší zadek, tak abych v tom tylu nevypadala jako selka :-D Musím se poptat nějakých švadlenek, které by to uměly ušít bez nabírání na bocích a na zadku :-D
Odpovědět
@pahru zkuste v nějakém salonu najít podobný střih a zkusit je :-) ať máte představu i na sobě :-)
Odpovědět
@pahru A asi pořešit i ten předek, protože tam to taky evidentně přidává kila nebo slečna je těhotná.....
Odpovědět
@windy1 To podle mě dělá ten crop top... jak to není do sukně a odstává, tak přidává kila. Aspoň mě to tak dělal, takže jsem to vzdala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?