Jaký styl šatů??

Profilova fotka
Zdravím vás, nevěsty a svatební fanoušci! ;-) Po peripetiích se sháněním místa pro obřad a hostinu mě čekají peripetie se svatebními šaty! Jako svatební nepolíbenec se toho bojím jak čert kříže, ptž nejen že strašně nerada nakupuju, ještě víc nemám ráda zkoušení oblečení... Proto vás prosím o pomoc a radu, návod, jak to celé zjednodušit. Po jakých šatech (typu, střihu, materiálu,....) mám koukat a vybírat při svých problematických proporcích: 178cm výška, 97(prsa), 58(pas), 101 boky. Mám i poměrně široká ramena (Hrála jsem dlouho závodně volejbal...). Předem moc všem děkuju za názory a rady!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@konvalinka1348 Dobrý den, určitě bych vám doporučila širší sukni, aby vaše širší ramena nevypadala tak široká a nebo možná mořské panny? Na internetu najdete spoustu článků na toto téma, např. i u nás: http://elody.cz/clanky/jak-vybrat-sva... Jinak pokud to chcete celé zjednodušit, možná by se vám mohl zamlouvat náš internetový obchod :).
Odpovědět
Profilova fotka
Existují sáhodlouhé návody, jak vybrat svatební šaty na různé typy postav - hruška, jablko, přesýpací hodiny atd. V kvalitním salonu Vám poradí, nic neztratíte, když se podíváte na náš web nebo pokud jste blízko, klidně se zastavte - kontakty níže ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?