Jaký střih svatebních šatů? Měřím 163 cm, snoubenec 198cm

Profilova fotka
Děvčata poraďte mi prosím jaký střih šatů (myšleno jestli úzke, princezovske, atd) by se hodil k mému budoucímu muži? na fotce jsem trosku bliz k fotaku tak me to zvetsuje :D
Odpovědět
Urcite zkuste saty, kde bude vyrazny a jasne definovany pas - tim si prodlouzite opticky postavu. Vyhla bych se morske panne a satu se snizenym pasem. A podpatky co nejvyssi zvladnete :) Takze ta "princezna" bude jeden z idealnich strihu, ale zase ne moc obrovska sukne, at v tom nezapadnete ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarusbride mohla byste mi tady ukázat prosím nejaky typ satu, jaký by byl ok? dekuji
Odpovědět
@javeg Posílám fotky šatů jen pro ukázku typů střihu" Na toto pozor :)
Odpovědět
@javeg A toto by mohlo být :) Opět jen ukázka střihů :)
Odpovědět
Profilova fotka
no, já chci jen říct, že sem ještě menší než slečna :-) 156 :-) a styl šatů mořské panny sem zkoušela .. a vypadaly na mně nejlíp ze všech
Odpovědět
Profilova fotka
Vem kamarádku (nějakou hodně kritickou a upřímnou) a obejděte nějaké salóny. Vyber si šaty které se v první řadě líbí Tobě (to je strašně důležité, protože se v nich budeš cítit nejlépe) :-D :-D já dala na radu mého manžela a svého srdce a vyšlo to 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
take nesouhlasim, pokud ti jde o to, abys vypadala vyssi, tak princeznovsky strih ti urcite cetimetry neprida! Ja bych je nevolila, nechci vypadat jak makova panenka :-) (mimochodem, mam take presne 163 cm a snoubenec pres 2 metry :-)) Rozhode bych volila uzsi nebo splivave strihy, zadne objemne sukne..
Odpovědět
Profilova fotka
mám 164 a k tomu jsem měla 5 cm podpatky. Měla jsem šaty takovéto (na ofiko fotky zatím čekáme, toto je zatím jen od brášky) - byly upnuté po boky, a pak se jemně rozšiřovaly do A, spodnička byla jen jednoduchá tylová (vpředu 1 vrstva, vzadu 2), navrch skládaná mléčná organza pro "odlehčení"... Myslím, že mě spíš výšku přidaly, rozhodně jsem si nepřipadala malá a široká jak v některých modelech (ne teda svatebních šatů). Jinak manžel není o tolik vyšší, tak to je trochu jiné.. kamarádka s podobnou výškou a manželem dvoumetrovým měla splývavé šaty s dlouhou vlečkou a k tomu hodně vysoké podpatky (já bych se zabila) a vůbec mi to nepřišlo, že by vypadala nějak moc maličce proti němu...
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka Problém je, že jsem byla ve dvou salonech, kde jsem zkoušela dokupy 6šatů. V jednom s mamkou a v druhém s kámoškou. Byli tam i lidé a když mě viděli v šatech, tak řekli, že se ke mě hodí všecky, že jsem chuďoučká. Takže mi nikdo neporadil a tak píšu tady různé diskuze abych se dozvěděla více názorů.
Odpovědět
@javeg A máš foto z těch zkoušek šatů? To by se radilo lépe,protože obecné rady jsou k ničemu,každá postava chce něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda Ptala jsem se, jestli si to můžu vyfotit a řekly, že ne, jen v případě podepsání smlouvy. Což je problém, neboť si chci nechat šít šaty z webareal.cz/krasnesaty
Odpovědět
@javeg Myslím, že by tě opticky prodloužil třeba tento střih.. http://www.webareal.cz/krasnesaty/esh...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ilonkaseda děkuji mooooc! já se rozhodovala mezi těmito:
Odpovědět
@javeg Oni tě to nenechali si vyfotit? Tak to by mi vadilo, mě je nechali fotit všude, protože člověk se na to potřebuje podívat v klidu doma...a rozhodnout se.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarusbride asi záleží salon od salonu, ale to si měla v tom případě upe luxus :-)a už máš vybráno, či už máš po svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
@javeg osobně bych třeba do šatů č.2 nešla - jsou sice nádherné, ale mají hodně vysoko pas a to moc nepřidá.. jinak trojka jsou myslím super a výšku přidají, ale je třeba to vyzkoušet..
Odpovědět
@javeg Už mám po, měla jsem šaty od Naive :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zařučeně bych se vyhla sníženému pasu, ten většinou opticky zmenšuje, ale jinak bych to moc nehrotila. Hodně udělají podpatky, když si je vezmeš, ale střih šatů toho moc nevyřeší, protože i když budeš opticky vyšší, tak vedle manžela budeš pořád malinká. Já mám taky cca 163 cm a vysokého muže, ale doteď mě nenapadlo to nějak do hloubky řešit. Takže šaty jsem si vybrala podle toho jak se mi líbily a botky jsem si vzala na vysokém podpatku, aby je nemuseli moc zkracovat. Stejně jsem byla o dost menší :-D , ale problém to rozhodně nebyl, svatba i fotky se vyvedly. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@javeg Z těch obrázků co tady máš, určitě ty předposlední.. mě se teda líbí nejvíc, ale taky myslím že střihově budou hezky protahovat postavu :) Já sem taky malinká, takže třeba dlouhé sukně nenosím vůbec, když to jde tak mini, ale to na svatbu asi není ideální :D
Odpovědět
@javeg Z těch obrásků, co tady máš bych asi volila ty třetí.. Ale zkus určitě i princeznovský s širokou sukní.. Já mám 158 a měla jsem princeznovský a všichni moc chválili.. Stejně je vždycky nejlepší vyzkoušet.. Já jsem si třeba vybrala šaty na internetu, pak je zkusila a vůbec se mi nelíbily a naopak ty, co se mi nelíbily na obrázkáchnakonec ve skutečnosti vyhrály..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@javeg ty první prodávám/půjčuju kdyby jsi chtěla
Odpovědět
ty poslední prodává jedna paní tady v bazárku ;)
Odpovědět
Rozhodně si nepořizujte nějaké s prodlouženým korzetem (viz první) - ty dělají trpaslíka z úplně každého. Slečna na fotce vypadá sice úchvatně, ale photoshop je mág a v reálu by měřila tak 2,5 metru (bohužel totéž platí o většině profi fotek se svatebními šaty) Taky bych se vyvarovala šlehačky - a extreme širokých sukní (abyste nebyla stejně široká jako vysoká). Zkusila bych střihově jednoduché šaty - s dobrou a kvalitní krajkou, vyšším živůtkém (žádné lesklé satény).
Odpovědět
Tak já přidám svoji zkušenost - mám 163 cm a původně jsem chtěla splývavé šaty s tím, že mě opticky prodlouží. Hned, jak jsem si je zkusila mi bylo jasné, že to není ono. Nakonec mi nejvíc sedly právě šaty se sníženým pasem (podobné těm na druhém obrázku). Takže můžu potvrdit, že ta pravidla, která se tu taky objevila, neplatí vždycky :) Být tebou, vyberu si šaty, ve kterých se cítíš dobře a které ti sluší a manželovu výšku se pokusím dohnat vysokými podpatky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky, nakonec jsem si pořídila tyto šaty a budu mít boty, ktere mam z naseho predsvatebního focení :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?