Jakou spodnici pod tyto saty?

Cau holky...chtela bych se poradit se zkusenymi, jakou spodnici pod tyto saty? Ma vsity spodni lem z tylu...tak netusim...chtela bych, aby saty vypadaly jako na obrazku na pane.
Odpovědět
Profilova fotka
Protože jsou šaty hladké, doporučuji tylovou spodnici a do ní 1 - 2 kruhy. To už budeš muset vyzkoušet a vychytat. Sukni můžeš pak i na bocích nebo vzadu trochu zahrnout do boku udělat jakoby malý záhyb a přichytit malým stehem, aby ve předu byla "rovná". Kamarádka nebo svědkyně ti určitě pomůže. ;-) Mám stejný typ šatů a pokud bys měla klasickou spodnici kruhovou, kruhy by byly přes sukni vidět.
Odpovědět
@mofa81 A mohla bys mi poslat, jak by mela vypadat? Nejaky obrazek? Na trhu je toho hromada a clovek aby se v tom vyznal...ceka me navsteva svadleny, aby je zkratila, takze urcite to pomuze vedet.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že spodnice na 2. obrázku je moc široká. Narušuje tvar šatů, udělal se tam takový trochu zlom v tvaru. Spíš bych zkusila tu nejmenší krinolínu nebo tylovou spodnici. Mimochodem, krásné šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@rybickazlata Nemám tu svoji vyfocenou, ale posílám odkaz na net. V pase je bavlněný úplet, který můžeš upravit podle postavy a šatů. Klidně stáhnout až k bokům, popř. dát pod prsa. Mám takovou podobnou a je možnost do ní vložit ještě i kruhy. Mám zatím jeden do spodního lemu, ale uvažuju ještě o jednom. Pod tím tylem není kruh vidět a nedělá ty zlomy, jak píše huwik. Na moje šaty můžeš mrknout na mém fotoblogu. http://www.e-elegance.cz/350-kratsi-b...
Odpovědět
@huwik Moc dekuju!!!
Odpovědět
@mofa81 Wow...saty prekrasne!!! Takze mi radis koupit kratsi tylovou spodnici? Aby to vypadalo tak nejak jako ty tvoje saticky? O ten efekt mi jde...aby se to nevlnilo az moc, ta sukne...
Odpovědět
Profilova fotka
@rybickazlata Díky, ty tvoje jsou taky super !! :-) Tu tylovku kup tak, abys ji měla až dolů k okraji šatů. Ale jak jsem psala, dá se stáhnout, popř. vytáhnout, protože je na ní ten úplet. Ten obrázek mých šatů je ze salonu. A určitě je ve spodnici ještě kruh. Myslím si, že šaty pro fotku vzadu i trochu zahnuli, jak jsem ti psala, protože ta sukně je ve skutečnosti širší než na obrázku. Taky se chystám to tak nějak pořešit. Jinak příteli jsem se v nich ukazovala a ten byl pro nechat si to zvlněné, bez kruhů ve spodnici. Po mém pátravém pohledu potom trochu otočil, že kruh klidně, ale mám si ho prý zmenšit, by to nebylo široké až moc :-D Tak uvidím, jak to dopadne.
Odpovědět
@mofa81 No ja bych to nechavala asi usit u svadleny...tu spodnici...kdyz je to jen latkove, tak by to mohla zmaknout...me v satech muj nevidel...jsem poverciva:)
Odpovědět
Ahoj já mám šaty podobné a mám jednokruhovou překrytou tylem....http://www.svatebnisatyrozarka.cz/svatebnisaty/eshop/10-1-Spodnice/0/5/990-svatebni-spodnice-jednokruhova...já ji mám proto,aby právě zvlnění zamaskovala.Chci,aby byly splývavé....je objednaná,tak uvidíme.
Odpovědět
@mofa81 Hele nasla jsem jich hromady...tak jakou bys mi poradila z toho vseho? http://www.ebay.de/sch/Hochzeit-Beson...
Odpovědět
@zabka86 Tak to mi dej vedet, jak to dopadlo...dej sem i fotku, jestli muzes...fakt by me to zajimalo..ja s timhle nemam zadnou zkusenost a protoze neumim zasit ani diru na ponozce, tak nemam predstavu:))))))))))
Odpovědět
Jinak ono holky jak jsem rikala...ja tam uz vsitou nejakou mam...ale je to jen z toho tylu a jen dole...takze od vrchu to tu latku nedrzi...a zase nechci takovy ten klasicky obru kruh kolem sebe...to proste taky ne
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rybickazlata Pokud ti to bude šít švadlena, tak je to super, ta určitě zkušenosti má a vybere ti dobře. Je to opravdu jen "navrstvená záclona", takže to bude mít ušité jedna dvě ... 8-)
Odpovědět
@mofa81 Ty hele...ja mam problem, ze ty saty jsou uz tak dost tezke...jsou fakt z kvalitniho satenu...takze mozna by zase v tomhle byla lepsi ta obruc, ze by to nebylo tak tezke...takt nevim...
Odpovědět
Já je měla těžké neuvěřitelně,vím o čem mluvíš,takže jsem nechala šmiknout respektive o dost zkrátit vlečku a pohodička...lehounké,neuvěřitelně.Pošlu Ti foto bez spodnice a zítra s ní.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zkusila několika-kruhouvou spodnici. Podle mého to tyl neunese, alespoň soudím podle svých šatů, které teď řeším. Odkud jsi, že bych Ti jí jen půjčila na vyzkoušení? Případně můžu i poslat ;-) Mám pět kruhů až na zem, to potom právě nedělá ty zlomy, je to hezky plynulé.
Odpovědět
@zabka86 Krasny saticky a rekla bych, ze dost podobne tem mym...ja tam mam prave taky vlecku a dost dlouha...tak to zkraceni me nenapadlo...hod sem pak i fotecku se spodnici a hlavne...jak ta spodnice vypada, at vim...:) Diky za radu!!! Me by to fakt nenapadlo, ze to muze byt tim...
Odpovědět
@navzdory_ Hele diky moc!!! Ja jsem z Prahy, ale urcite bude jednodussi, kdyz dobehnu kdyztak nekam do salonu...urcite by taky poradili...my nemame zatim ani po zasnubach:) takze casu more...Spis se tak poohlizim...hodi se pak mit veci pripravene a jen doladovat drobne veci...
Odpovědět
@zabka86 Jak koukam na tu fotku, tak barvu i material vypada, ze mam stejnou...San Patrick?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pod ty prví na obrázku tak s 2-3 obručema. :-) S pozdravem Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?