Jakou bižuterii a účes k těmto šatům

Dobrý den, ve svatebním salónu jsem si vybrala tyto šaty. Chtěla jsem se poradit, jakou bižuterii a účes byste zvolily k těmto šatům? Koukala jsem na tento šperk již v salóně, ale prý je na mě krátký.
Odpovědět
Já bych k těmhle šatům už zvolila asi jen nějaké jednodušší jemné náušničky, ale náhrdelník bych nedávala.. S účesem asi moc neporadím, na ten jsem sama příliš nerozhodná :-)
Odpovědět
Šaty jsou samy o sobě dost zdobné, takže souhlasím s názorem výše - žádný náhrdelník a jemné drobné náušnice. Co se účesu týče tak záleží samozřejmě na tom, jaké máte vlasy i tvar obličeje, ale třeba ten účes na fotce vůbec nevypadá špatně k těm šatům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vandulle tenhle sperk se k temto zdobenym satum nehodi. Chce to neco jemneho, nevyrazneho. S ucesem by ti mela poradit kadernice a to podle toho jake je mas (delka, hustota), tvar obliceje atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych volila neco jednodusiho,saty jsou zdobene tajt by to uz bylo moc
Odpovědět
Tak to moc děkuji za radu, já jsem se domnívala, že by to nějaký ten šperk na krk chtělo. Pořídím si tedy jen náušnice. S účesem mi snad poradí kadeřnice. Díky za radu. :-))
Odpovědět
Profilova fotka
V případě, že budete hledat něco jednoduššího, tak můžu dát odkaz na naše výrobky s perlami - náušnice - http://www.adamvtriku.cz/eshop-perlov... Různé spony s perlami - http://www.adamvtriku.cz/eshop-katego... - nechci zatěžovat přímo fotografiemi. Pokud je dost času, lze vyrobit něco přímo na míru. Přeji dobrou volbu! Ivo Černoch
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?