Jaké zvolit doplňky?

Profilova fotka
Náušnice: klasický štras nebo bílé peckové perličky nebo náušnice ve fuchsiové barvičce? Svatba bude v odstínu fuchsiové. Náhrdelník moc nechci ale pokud se pro něj rozhodnu tak uvažuji o něčem jednoduchém opět v barvičce fuchsia. Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si myslím, že by fuchsiové doplnky boli veľmi pekné... Nemám moc rada takú tú klasiku v podobe všetkého bieleho... Nevesta by mala žiariť :-) Takže ja som za fuchsiové doplnky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem za.... šperky dělají šaty... takže určitě ano
Odpovědět
Hlavně pozor, aby se ti náušnice hodily k brýlím, pokud je budeš mít.
Odpovědět
Profilova fotka
farebné doplnky budú super, predpokladám, že to nebude casual, ako na fotkách, ale niečo elegantné príp. vintage :)
Odpovědět
Moc Vam to slusi:)
Odpovědět
Profilova fotka
vzhledem k stylu satu bych volila neco elegantniho.. klidne barevne, ale rozhodne ne ty, co jsi dala na foto, na svatbu ani ke zvolenym satum se nehodi. zalezi i na ucesu, pokud bys zvolila treba vyraznejsi aplikaci do drdolu nebo nejaky slozitejsi uces, jako nausnce staci jen ty uplne nejjednodussi s 1 kaminkem.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se Tvá volba líbí... je to jednoduché, ale přitom barevně výrazné a k tomu kytička - super:-) Já měla krajkové bílé šaty doplněné červenýma perličkama v uších a náramkem na ruce. Byl to pěkný "mrkatý" doplněk :-)
Odpovědět
Moc Vám to sluší, jste nádherná elegantní nevěsta, další doplňky jen s mírou, aby nepřebily elegantní vzhled, spíš drobnější skleněnou bižu nebo bílé zlato, ale jen drobné, za mě spíš jen trochu visací naušnice a dost, kytice je dostatečný barevný akcent k tak dobře zvoleným šatům.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?