Jaké svatební šaty si mám vybrat? Poradíte?

oboje jsou krásně bílé (fotka klame)
Odpovědět
Těžká volba, oboje jsou krásné a něčím zajímavé :-) . Za mě bych se asi trochu více přikláněla k těm napravo, máš hezkou postavu a více jí dávají vyniknout a navíc jsou úžasně řešené, ta sukně, aaach x-) . V těch nalevo jsi možná trochu "ztracená", což je škoda, protože "když to máš, tak to ukaž" ;-) :-D Ale já jsem celkově příznivce spíše méně robustních šatů, takže za mě opravdu ty vpravo.
Odpovědět
za mě tedy ty vpravo :-)
Odpovědět
Sakryš,obojí se mi líbí,ty první jsou víc nevinné,princeznovské,druhé spíš zajímavé,sexy. Tak záleží na tom,jaká chceš být nevěsta ;-) Za mě spíš asi druhé.
Odpovědět
Líbí se mi víc ty vlevo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě ty vlevo...
Odpovědět
Myslím, že ti nakonec stejně všechny rady vyjdou tak 50 na 50. :-) Za mě ale rozhodně ty vpravo.
Odpovědět
Vlevo, ty vpravo se mi vůbec nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro ty první - vlevo. Jsou krásné, jemné a čisté. Ty druhé napravo Ti dělají krásnou postavu, ale já nejsem moc zastáncem těchto typů sukní a tak. Takže proto volím ty první. Každopádně i ty první i druhé Ti moc sluší. Postavu Ti "nekazí" ani jedny. ;-)
Odpovědět
Obojí nádherné!!! U těch vpravo se mi zdá, že ti trochu odstávají nahoře, ale předpokládám, že je to jen tím, že tě do nich v salonu pečlivě nezašněrovali... možná bych asi volila přece jen ty napravo, mají větší šmrnc, a i když jsou volánkovaté, tak pořád vkusné... Můžeš někam napsat, co je to za značku a model? Jak se na ně dívám, líbí se mi čím dál víc! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Volila bych ty druhé a to nejsem příznivce takových sukní. První jsou taky moc hezké, ale takové obyčejné, usedlé. Druhé mají šmrnc a dělají krásnou postavičku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí ty vlevo, tedy ty první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Oboje šaty ti krásně sednou. Ale podle mého názoru ti víc seknou ty v pravo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
me se libi oboje, jak tu psala @luciene1 ty prvni jsou spis nezne a ty druhe vic sexy:)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se tedy líbí víc ty pravé, jsou zvláštní ale asi bych dala na pocit, v jakých se cítíš nejlíp:-)
Odpovědět
Holky, moc děkuji za JAKÉKOLIV NÁZORY! A komentujete to přesně! První nežné, druhé sexy, právě nevím, co chci být ?.. Nejsem moc na výstřihy, u těch prvních mě mrzí, že jakoby zkracují tělo, ne? Co je to za šaty do Ip, jo?
Odpovědět
Profilova fotka
Na muj vkus je na tech vpravo moc detailu ktere mi na satech jako takovych nesedi, je tam moc ruznych typu zdobeni a prijdou mi az skoro preplacane... za mne jednoznacne ty prvni a to bez jakekoliv vyhrady :-)
Odpovědět
Většinou u takových otázek hlasuju (a ráda :-) ), ale tady fakt nevím, neporadím :) Oboje jsou jako šité přesně na tebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za me vlevo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě ty vpravo, dělají vám lepší pas, přes prsa jsou také lépe řešeny
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně ty vpravo, ty vlevo se mi moc nelíbí a Tvá krásná postavička je v nich vyloženě utopená. Zato ty druhé jsou jako šité na Tebe, moooc Ti sluší! Nemyslím si, že první jsou něžné a druhé sexy, spíš první beztvaré a druhé skvěle padnoucí.
Odpovědět
za mě vlevo :) ale oboje jsou pěkný
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí ty vpravo. Sednou ti. :-)
Odpovědět
za mě vpravo....nelibi se mne ty od pasu rozšiřene a malo komu sluší
Odpovědět
Profilova fotka
ty vlevo jsou sice krásné, ale přijdou mi takové nijaké, nevýrazné, zatímco ty vpravo WOW ty jsou prostě úchvatné, perfektně ti padnou, jsou krásné, sexy a naprosto dokonalé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přikláním se také k těm vpravo. Dají vyniknout tvé postavě a protože máš co ukázat tak si je určitě můžeš dovolit. Ty druhé jsou také krásné, ale je pravda, že se v nich trošku ztrácíš. Ty vpravo jsou prostě víc sexy a skvěle ti padnout!!!
Odpovědět
Tákže, slovo do pranice. Vlevo, krásně sedí, wo to nic, ale máš nádhernou postavu, tak proč ji utopit v šatech typu "od pasu dolů atomový hřib". Ano, mají čisté linie, a to je na nich krásné. Ale dál nic. Ty druhé, mají skvělý střih, dají vyniknout tvé štíhlé postavě, dekolt nabídne i pohled "do očí". Nicméně toho řasení a všehomožného je na nich tak nějak moc. Tak asi tak. Kdyby ty první měly níž pas a nějaké zajímavé "rozjasnění" na sukni (trochu krajky, korálek, třpytka), byly by nej. U těch druhých se toho zase děje moc. Má rada - hledej dál. :-)
Odpovědět
Za mě 100% ty vpravo. Levé jsou taky krásné. Ale ty pravé ti dělají hezčí dekolt. Vůbec neposlouchej (dle mého) radu, ať jdeš jinam a hledáš dál. Je tady nespočetně nevěst, které měly šaty, které jim na prsa vůbec neseděly a dle mého sehnat šaty, aby ti dělal krásný dekolt, to je um. Ty jsi našla a rovnou dvoje. Takže určitě vyber jedny z těchto. Ale za mě říkám->ty vpravo.
Odpovědět
Tak za mě ty vlevo, ty vpravo se mi vůbec nelíbí. Nebo to rozseknout zcela jinými :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě vlevo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou to Tvoje šaty a Tvůj den, takže rozhodující je, jak se v nich cítíš:) vlevo jsou originálnější a s krásným účesem můžeš být dokonale skvostná - trochu ve stylu filmu černá labut:) druhé jsou opravdu víc sexy a upoutaly mě na první pohled, ale na druhou stranu jsou tuctovější a pro mě třeba okoukané. Takže obojí ti sluší, v tomhle nemůžeš minout. Jiné bych taky nehledala, leda bys měla dost času a mohla si nechat ušít ani ne kompromis, ale takové, které by skutečně byly "tvoje":) až doladíš doplnky a účesem, budeš moc krásná nevěsta :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?