Jaké svatební šaty na postavu-přesýpací hodiny, vel. 42?

Profilova fotka
Ahoj všem :-) Hodlám si ušít svatební šaty (na ty pověry nevěřím, ale to by bylo na jinou debatu :-D) jde mi o to, že se nemůžu příliš rozhodnout,jaký typ zvolit na mou postavu - přesýpací hodiny vel. tak 42 i když přes boky někdy musím mít oblečení 44. Byla jsem v salonech a tam mi jednoznačně doporučovali korzetový typ..ale teď ještě nevím, jestli třeba korzet protáhlejší trochu až na boky či klasicky...šaty bych chtěla bílé s trochou šmrncnuté smetanové. Ještě se chci zeptat myslíte si, že by bylo blbé korzet z tohoto bílého brokátu http://www.lamatex.biz/files/products... a sukně tylová či organzová ? Doma totiž trochu řešíme spor s tím brokátem :-D Jedni si myslí, že by to s ním bylo nádherné, druzí zase že ten ne-e :-D a já jsem kvůli tomu taková na vážkách :-D Mám pak doma ještě bílý taft. Jinak líbí se mi střihově např. tyto dva typy šatů:
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj , mrkni ke mě do alba máme asi tak stejnou velikost
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám velikost 44-46, takže to znám, boky širší. Ale když jsem já zkoušela šaty korzetového typu (viz.mé album přípravy a představy), tak mě spíš rozšiřovaly, původně jsem je chtěla, ale když jsem porovnala s ostatníma šatama, tak jsem zvolila jiné. Ale opravdu záleží, jaký přesně máš tvar postavy. Obešla bych si svatební salony a zkoušela a zkoušela a tem nejlíp uvidíš, jaké si máš úšít :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Doma mám pak ještě šité střihově velmi podobné plesovky těmto a ty si myslím, že mi sedí pěkně :-) Já se v nich kdyžtak vyfotím až budu doma :-) Akorád na svatbu bych chtěla něco takového jiného...člověk takové šaty nenosí pořád, tak bych si to chtěla užít :-D
Odpovědět
asi bych taky byla spíš pro vyzkoušení více typů.. ono občas dost rozhoduje pár centimetrů, třeba právě v tom rozšíření, jestli od pasu nebo až níže na bocích, je to dost velký rozdíl u zdánlivě podobných šatů... jestli máš čas, určitě obejdi více salónů a pořádně si vše vyzkoušej, i se správným sešněrováním/zapnutím... občas dokáže špatný střih zabít i hezkou štíhlou postavu, natož naše "normální" míry ;-)
Odpovědět
hodně nabírané sukně zkracují postavu a rozšiřují...a u dvou téměř stejných šatů může být rozdíl v malém detailu a už ti nesednou. jak radí ostatní, obejdi salony, vyzkoušej, najdi si střih a pak ušij...já to udělala úplně stejně, jen si je nechávám šít u švadleny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už salony obcházela, v jednom jsem zkoušela dvoje šaty a v ostatních mi řekli, že moje sezona začíná až někdy v červnu a ať přijdu pak...
Odpovědět
ahoj holky, já mám podobný problém větší prsa a pak velkou prdel a široké boky. Ale své šaty jsem našla:) jinak alebodo kdy máš svatbu, že Ti řekli, že máš přijít až v červnu?
Odpovědět
Profilova fotka
já jí budu mít v prosinci, ale chci si látky už nakoupit, aby toho pak nebylo moc najednou...tak proto už je řeším, abych si mohla spočítat kolik čeho koupit no :-)
Odpovědět
Kamarádka měla svatbu v září a chodila se dívat na šaty už od prosince a dělá to tak hodně nevěst (některé co vím koukají i víc jak rok dopředu). Jinak pokud víš, že si jdeš šaty opravdu jen zkoušet a místo půjčení si je pak ušiješ, tak jim řekni nějaké smyšlené dřívější datum svatby...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?