Jaké svatební šaty?

Ahoj holky, mám takové dilema, zda si na svoji svatbu vybrat úplně klasické bílé dlouhé šaty nebo je to už úplně out? Nechci vypadat jako z minulého století, zas na druhou stranu se o svatební módu moc nezajímám, tak by mě zajímal váš názor. Díky Denisa
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, bez do svatebniho salonu a odzkousej si par kousku, myslim, ze pak si udelas predstavu. Taky se o modu nezajimam, ale diky sikovne pani asistentce, jsem nasla ty prave pro me:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky určitou představu, ale počkám si až si v salonu odzkouším pár kousků a uvidím, třeba mě nakonec bude slušet uplně něco jiného :)
Odpovědět
Profilova fotka
Řekla bych, ze dlouhé bíle šaty out nikdy nebudou :) jen se mění zdobení a látky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla představu jasnou, bohužel jsem v salonu zjistila, že můj sen mi vůbec nesluší :-D Přála jsem si velkou sukni a na konec mám úzké šaty s vlečkou - to, co jsem nikdy nechtěla :-D musíš vyzkoušet :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dlouhé šaty byly a jsou (myslím, že i budou) u nás vždy oblíbené, víceméně většina slečen u nás hledá právě takové. Jukněte se k nám na stránky, máme novou kolekci, většinou tradiční dlouhé bílé šaty :-) Asi nejlépe vyzkoušet a uvidíte, jak Vám to sluší. Je pravda, že se občas stane, že kratší či "atypické" šaty jsou pro nevěstu lepší.
Odpovědět
Je jen na Tobě jaký šaty si vybereš, at už budou v modě nebo ne, je to tvoje svatba a myslím, že už dávno není nic určitýho, co by nutně muselo být! Taky hlavně záleží na tom, co ti bude slušet atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla dlouhé i krátké svatební šaty vysoké kvality a za rozumnou cenu. Veškeré modely si můžete samozřejmě vyzkoušet v naší vzorkovně na Praze 10.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?