Jaké šaty s prsama 80/85G?

Vim ze musim do salonu a zkusit si co mi bude sluset, ale ja bych si je chtela nechat usit... Po tehotenstvi nemuzu za boha se dat drohomady, ale ted se snazim na behacim pasu byt kazdy den, ale mam nejvetsi problem s prsama mam 80/85G a nejsou zrovna pevny, premyslela jsem nad reckym stylem s raminkama, aby mi mez prsama a podpazim nedelali boule od prs, kdyz si vezmu korzetove saty (uz jsem si pred lety zkousela a mela jsem prsa 80E) a vypadalo to strasne, myslite ze by k me postave kulatejsi (nosim velikosti M-L 40-44) nizsi (167cm) hodili recke? Pripadne poradte jak na to emoticon dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, koukám, že máš do stavby ještě rok, to je spousta času :-) Co se šatů týče, podle mě je důležité, aby ten korzet byl vysoký. Zkoušela jsem jeden střih korzetu několikrát nižší a pak jsem narazila na vyšší, který jsem měla až do podpaží a ten vyšší ty příprsní špíčky schová, navíc pokud nejsou prsa pevná a předkloníš se nebo schoulíš ramena, nepěkně to vypadá, jak se propadnou (paní v salonu tomu říkala "zlomí"). I tomu pomůže vyšší korzet, že to udrží až nahoru :-) Pokud budeš chtít, pomůžou i ramínka nebo třeba tylový vršek, nemusí tam být nic, jen samotný tyl, který bude sotva vidět, ale zajistí, že šaty budou držet na svém místě, korzet se nebude nikde odchlipovat atd... Navíc mi bylo řečeno, že kombinace podprsenky a korzetu ty prsa celkem deformuje, proto občas vyleze někde něco, co nemá, tak můžeš třeba něco zkusit bez podprdy, co to udělá... Nevím, jaký máš typ postavy, ale jablíčkům dělají šaty střižené pod prsy a potom volné celkem špatnou službu. Myslím, že ty řecké jsou lepší pro hrušky. A osobně nedám dopustit na srdíčkový výstřih, baculatější postavu protáhne a zvýrazní dekolt. Myslím, že když se zamyslíš, co ti sluší na běžné nošení, jaké střihy, výstřihy a kde to můžeš mít obtaženější a kde to potřebuješ mít naopak volné, tak z toho vydedukuješ i to, jaký potřebuješ (zhruba) střih svatebních šatů :-) Přeju hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita Pro velká prsa je naprosto ideální pravý korzet s ramínky. Nic jiného je nedokáže správně podržet. Pro inspiraci vkládám foto letošní nevěsty, neměla až tak extrémně velká prsa, ale ten styl tam uvidíte. Pokud si budete zkoušet něco v půjčovnách nebo nechávat šít u někoho, kdo nemá s korzety zkušenosti, je dost velká pravděpodobnost, že se to bude celé lámat. Navíc pravý korzet celkově dotvaruje postavu. Ale jak už bylo zmíněno - máte ještě skoro rok času, do té doby se může ještě postava mnohokrát změnit. Prsa vám ovšem nejspíš úplně nezmizí, takže se dívejte určitě po ramínkách, nad srdíčkovým výstřihem vůbec neuvažujte.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahb1 Ty šaty jsou strašný paskvil - mají sukni střihově padesátkovou, ale tehdy se nosily korzety výhradně jako spodní prádlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@androz souhlasím taky se mi to nelíbí
Odpovědět
Profilova fotka
@androz Ale prosímvás, odkdy se tady řeší historické prvky na šatech, takhle tu rozebírat všechny, to bychom se nedobrali konce :) Na líbí/nelíbí má samozřejmě každý právo, každý má jiný vkus a nelze se zavděčit všem.
Odpovědět
Řecké určitě ne, na kulatější (nebo jen prsatější) postavě působí spíš jako noční košile...
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky větší prsa a co jsem zkoušela v salonech byla fakt katastrofa a to mám velikost 38, takže jsem si říkala, že to bude v pohodě. Svědkyně mi na to řekla "tyvole, ty máš dudy" a já si nechávám šaty ušít :D přemýšlela jsi nad retro šaty? já právě s prsama nemůžu mír korzet a většina věcí v salonu mi vážně nelichotila. takže mám střih šatů, který nosím normálně a takové mini rukávky :)
Odpovědět
Dekuju vsem :-) @hannahb1 tyto saty jsou krasne, me osobne se libi :-) skoda ze jste tak daleko od Prahy :-( @cranbiee dekuju, premyslela jsem nad nima taky, ale mam spoustu casu si vyzkouset a pripadne si je nechat usit :-) dekuju
Odpovědět
ahoj, zkusím poradit. měla jsem podobný problém - a ještě navíc těhotná takže jsem věděla že určitě nezhubnu:):) každopádně žádný korzet s holýma ramenama. a co nejmenší výstřih. já měla podobné co na těch posledních fotkách a vypadalo to dobře. ale nejlíp vypadaly tyhle šaty, neměli je na mou velikost, ale kdybych měla čas a energii, nechám si takovýhle vršek ušít... http://svatebni-saty-adina.cz/cs/heid...
Odpovědět
@pajita Ahoj Pajito, ja resila podobny problem. Postavu mam jinou, jsem vysoka, velikost 38-40. Ale prsa mam 76G. V nekterych salonech se mi prsa do spousty satu nevesla. Pro shrnuti (moje osobni zkusenost) v korzetech jsem si pripadala mohutne, nekdy vulgarne. Anticky styl mi neslusel vubec. Hola zada, ramena, opet prislo mi ze jsem v tom moc velka nebo ze jedine co je videt jsou prsa. Hledala jsem krajkove, s raminky, v tech jsem se sobe libila nejvice, a krajka odtahla pozornost od mohutnosti prsou. Nakonec mam saty s krajkovymi raminky, vystrih do V, prsa se ve vystrihu temer ztratila, a jsem moc spokojena. Drzim palce!
Odpovědět
Profilova fotka
pro inspiraci moje šaty, velikost mám 70H, 75G...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v mém albu uvidíš šaty na hrudníku 75G, výška postavy 161. Jde hlavně o to, jak je korzet ušitý, já tam měla několik pruhů kostic, které se ani omylem neprolomily. Ale padla mi v podstatě jen jedna jediná značka šatů. Obešla jsem asi pět salonů, nikde nic, buď to korzet nevydržel, nebo neměli spravný poměr velká prsa-úzký pas nebo jsem vypadala jak důra. I v Nuanci Rosa Clara nee a Pronovias super, chce to chodit a zkoušet :) A doporučila bych naopak rovný výstřih a vyšší záda, případně ty ramínka
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?