Jaké máte zkušenosti s krátkými svatebními šaty?

Ahojda nevěsty, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s krátkými svatebními šaty. Mám ráda jednoduchost a to i se svatebníma šatama a myslím si, že krátké šaty nejsou zvykem a to se mi líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
já po nich taky toužím, akorát řeším, že si je nechám ušít na e-sbatebnisalon :-)
Odpovědět
Měla jsem krátké šaty. Úplně běžné to ještě není, ale občas na nějakou další takovou nevěstu narazím. Já byla spokojená, nemusela jsem si aspoň dávat pozor, jestli si nešlapu na vlečku, nevymetla jsem každou špínu na zemi (focení v bahně bych asi s dlouhými šaty neriskla) a nemusela řešit, jestli v nich vydržím až do konce třeba ;-) Ale pro každou to není, no. Nechávala jsem si šít u krejčové.
Odpovědět
Já o krátkých uvažovala, moc se mi líbily, ale nakonec jsem měla dlouhé, k našemu stylu to sedlo lépe.
Odpovědět
Ja jsem mela kratke ve stylu 20 let, a moc jsem si svatbu v nich uzila:), muzu doporucit
Odpovědět
Profilova fotka
@monasni. Pokud se Vám krátké líbí, šla bych do nich. Je to Vaše svatba, tak ať je vše z vašeho pohledu skvělé...:-). Docela často krátké šiju a dokonce i jinak barevné, (modré, starorůžové, červeno-bílé........) :-)
Odpovědět
Taky uvažuji o krátkých, vzhledem ke své malé postavě a docela pěkným lýtkům...tak abych se v nich neztratila. Budu si nechávat šít, ptž nechci korzetovou klasiku. Takže - sv,měle do nich ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirikovasarka taky jsem původně plánovala krátké šaty. V půjčovně ale moc velkou nabídku neměli, vlastně mě žádné nenadchly (asi je fakt lepší si je nechat ušít), a nakonec jsem skončila s dlouhýma, ale kupodivu i přes mé předsudky mi krásně prodloužily postavu :o).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobey den :) mam velkou zkousenost s kratkimi satami ! Mam nabidku na pujceni ci prodej. Rada vytvorim pro vas jedinecne saty na miru podle vasich predstav :) Mrknite kdyz tak do meho obhudku nebo videa s prehlidek https://www.youtube.com/watch?v=Hiklp... https://www.youtube.com/watch?v=Ey3rT... , a nevahejte kontaktovat. Dekuju, NANAY - designing with Love!
Odpovědět
Profilova fotka
také přemýšlím o krátkých ;-)
Odpovědět
Hodně holek se teď stylizuje do krátkých šatů a třeba do 30.let nebo 60.let....kdybyste měla zájem ceny, tak napiš. Ušijeme cokoliv. Je pravdou, že se nevěsty začínají stylizovat do větší praktičnosti, což krátké šaty nabízejí.
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo například tyto?
Odpovědět
My měli svatbu na pláži a také jsem volila krátké 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?