Jaké doplňky k těmto šatům?

Profilova fotka
Holky, prosím, poraďte mi...Jaké šperky bych měa zvolit k těmto šatům? Je to barva ivory. Koupila jsem si zatím malé ivory perličky, ale nějak se mi k nim nehodi, když nikde jinde perličky nejsou....Děkuju mockrát
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že šaty mi přijdou dost zdobené, zejména ta brož pod prsama, tak bych nevolila žádné výrazné šperky na krk (já osobně bych si už na krk nevzala nic)...je pravda, že perličky na krku by se s broží asi dost "tloukly"... Osobně bych volila výrazné náušnice (tam už třeba klidně visací perly) , které k Tvým kratším vlasům krásně vyniknou.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné šaty moc sluší, vidím že na šatech je střasová spona tak nějaké doplňky střasové, než perličky, asi bych volila buď nějakou jemnou sadu náušnice a řetízek nebo jen výrazné střasové náušnice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc děkuju moc za odpověď...vlasy mám na fotce v drdolu, mám je do půlky zad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@clarise aha .D no, tak třeba pokud budeš mít drdol i potom, tak náušnice vyniknou také...(já třeba mám vlasy pod lopatky a budu je mít pravděpodobně volně splývající rozpuštěné, takže náušnice téměř nemusím řešit, protože nebudou vidět :))
Odpovědět
Profilova fotka
@clarise volila bych doplnky ve stylu te spony na satech, tudiz stras. Dlouhe nausnice zvol jenom tehdy, pokud budes mit vlasy vycesane. Na krk bych vybrala neco, co by ti prodlouzilo trochu dekolt, takze spic nejaky privesek na jemnem retizku a oak nejaky naramek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@clarise krásné šaty, dala bych náušnice a náramek.Ale štras, perličky ne, máš štrasovou sponu a perly na svatbě - slzy v manželství, tak pozor ;-)
Odpovědět
Dala bych naušnice ve stylu té ozdoby pod prsy, ale ne nijak extra výrazné, na krk nic, max tenký náramek v podobném designu :)
Odpovědět
Na krk určitě nic, ale výrazné štrasové náušnice. Perličky žádné v žádném případě.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, já Vám mockrát děkuju za reakce...mě se ty perličky právě taky nelíbí, ale poradila mi je paní v salonu, tak jsem si je hned koupila a když si to k tomu představím, přijde mi to divné......zkusím pohledat nějaké pěkné naušnice a náramek, na krk nebudu dávat nic, budu mít ještě možnost připnout si ramínka, pravděpodobně krajková, tak by něco na krku bylo už moc....ještě jednou Vám moc děkuju....a klidně raďte dal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ramínka ty šaty hodně oživí taky budu mít krajkové :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?