Jaké boty k dlouhým saténovým champagne šatům?

Ahoj Dámy, chtěla bych poradit, jaké boty k těmto šatům. A co si myslíte o krémové peleríně k tomu? Děkuji. Bude to zimní, velice jednoduchá svatba na úřadě. Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem také champagne šaty, ale sehnat champagne boty (na nižším podpatku) byl prakticky nadlidský výkon, ten tón musí být totiž stejný, jinak to nevypadá dobře. Takže jsme nakonec zkombinovali barvy champagne, bílá a červená. Bílé jsem měla boty a kožíšek a organzu na kytce (to jediné bych asi volila jinak, organza u kytky moc hezky nevypadá, dnes bych dala asi nevěstin závoj) a červenou jsem měla kytici a doplňky na hostině :-). Šaty jsou moc krásné, krémovou pelerínu bych asi zvážila, protože pokud je ten tón jen trošku jiný, nemusí to pak moc ladit, proto jsme nakonec "přiznali" tu bílou, protože bylo pak mnohem jednodušší najít doplňky apod. :-). Moc hezky taky vypadá kombinace starorůžová a champagne.
Odpovědět
Zkusila bych boty do zlata. Zkus se mrknout na zoot. Myslim, ze kremova pelerins bude pekna. Doplnila bych ji i nejakou peknou brozi.
Odpovědět
Děkuji moc. No, taky si rikam, ze priznam barvu a vezmu si bilou pelerinu, bile lodicky s tmavsim podrazkou. A co do ruky, kdyz nechci vylozene pompadůrku? Psaníčko? Rikala jsem si, že šaty jsou hodne ke krku, budu mit kytku ve vlasech, tak to doladim spis nausnicema a na krku nic mit nebudu. To bych taky mohla ladit do bila. Děkuji
Odpovědět
@odisha pelerina
Odpovědět
@odisha možná bych oddělala stuhu a pridala hacky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?