Jaká spodnice pod svatební šaty - mořská panna?

Ahoj holky, koupila jsem si tyto svatební šaty http://www.bestbridalprices.com/image... , bohužel k nim nebyla spodnice. Nejsem si úplně jistá který typ je pro tyto šaty nejlepší, uvažuji o jedné těchto tří: http://www.e-svatebnisalon.cz/Spodnic... http://www.e-svatebnisalon.cz/Spodnic... http://www.salonnobless.cz/spodnice-r... Poradíte mi, kterou si mám koupit? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já hlasuji pro třetí
Odpovědět
Profilova fotka
jedna nebo tři :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte vlečku jako na šatech tak já bych doporučila tu první , ale vlečka se tím pádem nedá odepnout . Pokud budete chtít vlečku podepnout tak třetí. Salon Vanessa
Odpovědět
Vlečka šatů je dlouhá stejně jako na fotce s modelkou a skládá se ze 2 vrstev - vrchní je z jemného typu s našitou krajkou a spodní vlečka je saténová. Obě nebo každá zvlášť se dají sepnout - na každé je poutko a knoflíček. Na obrázku je reálné foto šatů. Saténová vlečka je na mé fotce sepnutá, ale když je dole společně s krajkovou vypadá to lépe. Samotné šaty mají více vrstev - první je jemná spodnice na ní je saténová vrstva, která je prodloužená do vlečky, na ní jsou 2 vrstvy jemného tylu a poslední vrstva je také z jemného typu s našitou krajkou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?