Jaká je prodejní cena šatů Pronovias 2013, 2014?

Chtěla bych si koupit šaty Pronovias z kolekce 2013 nebo předkolekce 2014, v salónu jsem zatím nebyla, zajímaly by mě ceny např. v salónu Bella. Nemám vybrané konkrétní šaty, zajímá mě přibližná cena/cenové rozpětí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla taky půjčené šaty z Belly, protože jsme svatbu měli až koncem září, tak mě stály 13 000, původně byla cena 15 000, měli tam i nějaké šaty kolem 10 000,ale ty nové stojí všechny kolem těch 15 000. po vrácení jsem ještě platila 500 za díry,které se mi podařilo při tančení udělat do krajky,ale byly opravdu velké,takže jsem ani neprotestovala. Ale šatičky mají opravdu nádherné. já jsem původně taky chtěla Pronovias,ale nakonec jsem si vybrala z anglie :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale 15 000 je myslim cena pujcovneho ne? Nebo jsi je za 15 koupila? :-O to bych je brala taky.. ;)
Odpovědět
Pokud si chces Pronovias saty koupit, stoji od kolem 50tisic. Pujcovne se pohybuje kolem 15tisic. Taky je budu mit pujcene
Odpovědět
Ty moje staly puvodne 1940 euro, kupovala jsem je vyprodeji minule kolekce za polovinu. Jsou ale krajkove, takze myslim, ze nejake jednodussi nekrajkove by mohly byt tak kolem 1500. Nebo se zkus jeste podivat na znacky La Sposa, San Patrick, White One nebo Atelier Diagonal-patri vsechny do skupiny Pronovias a jsou trochu levnejsi, hlavne ty posledni dve.
Odpovědět
Profilova fotka
Více na našem webu...
Odpovědět
Ahoj, běžná cena Pronovias se pohybuje až kolem 60-80 tisíc. Já měla obrovské štěstí, protože jsem si je mohla odkoupit za skvělou cenu. Šaty jsou nádherné, chtěla bych jimi udělat radost další nevěstě, proto je chci prodat za cenu půjčovného. Pokud máte zájem, určitě mě kontaktujte:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?