Jak vyčistit svatební šaty?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, najdou se tu některé, které mají vlastní svatební šaty a zkušenost s jejich čištěním po dni D?:-) Mám je sice schované ve skříni, ale jsou zespodu urousané, na šatech zůstala i povidla z buchet (tak jsem byla šikovná:)), takže neporadíte, kam je dát nebo jak je doma vyprat? Vršek je krajkový, sukně tylová, celé komplet ....
Odpovědět
Mám šaty z Madory a radili klasicky do pračky, obrátit na ruby, použít gelový prací prostředek a nastavit nějaký hodně jemný program na 30°. Zkušenost ještě nemám, ale chci se napřed zeptat v čistírně.
Odpovědět
Profilova fotka
No také mám šaty z Madory... že bych to riskla?:-) moc se mi do toho nechce....
Odpovědět
ahoj, tak ja sa mozem podelit o cerstvu skusenost :) saty vypadali strasne, spodok bol uplne cierny (ved som tou vleckou aj celkom slusne povytierala podlahu :-D inak ale na nich neboli ziadne flaky napr. z jedla ci pitia, takze to bola len "bezna spina") vcera som saty vycistila podla navodu zo salonu a vsetko dobre dopadlo, su krasne biele opat.. najskor som ich namacala na jeden den do vanish bily, potom vyprala v rukach najspinavsie miesta mydlom na pranie a na zaver dala na 30st. do pracky s gelovym woolite white, program som nechala klasiku na mix pradla, len som znizila otacky na odstredenie. inak saty su celokrajkove, znacky isabel de mestre, bol na nich listocek, ze sa mozu prat, ten mi vsak niekde zmizol pri predsvadobnych upravach v salone, tak som tu teplotu len tipla, radsej som nedavala 40st, no nakoniec stacilo i tych 30.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?