Jak se vám líbí?

Profilova fotka
Milé nevěsty, padly mi do oka tyto hoooodně netradiční šaty, co si o nich myslíte? Bojuju na jedné straně s tím, že bych se v nich úžasně cítila a strašně se mi líbí sukně až pod zadkem i jejich něžnost, na druhé straně ale vím, že moc lidí mi je nepochválí a je to opravdu dost neobvyklý kousek :) tak si říkám, a´t mi to pak není líto... Navíc budoucí manžel z nich taky unešený asi nebude :D
Odpovědět
Zase tak netradiční nejsou, pořád jsou bílé a dlouhé:-).. Na pochvaly okolí bych nehleděla, vybírala bych podle toho, co se líbí mně a nastávajícímu. Pokud víš, že jemu se líbit nebudou, nešla bych do nich.
Odpovědět
@majdulelelenka Hodne netradicni saty :-) ale hlavne neres to,jestli se budou libit ostatnim. Ty jsi nevesta,tak si vyber saty podle sebe,tobe se musi libit. A s tvym nastavajicim...tak mu ukaz na netu nekolik svatebnich satu,a zjisti jaky ma na ne nazor. Kdyz ti na ty tvy vysneny rekne ze jsou hrozny,tak bych je asi nebrala,ale na ostatni lidi se neohlizej.
Odpovědět
Záleží i na stylu svatby. Tyhle se na zámek hodit nebudou, spíš bych je viděla někde na pláži nebo jako něco s kvetinami ve vlasech na lesním paloucku. Jinak mne se celkem líbí, ale nejsou to takové ty "aaach", ale přijde mi nevhodná ta průhledná sukně. Jinak na okolí moc nehled, ale na budoucího manžela bych ohled brala, chtela bych pro něj být nejkrásnější.
Odpovědět
Jsou zajímavé, ale přijde mi, že se nehodí moc pro nevěstu. Spíš třeba družičky... ale jak píší holky - když bude budoucí manžel spokojen, tak proč ne. Jde jenom o vás ;-)
Odpovědět
Pokud se Ti líbí a řekla sis u nich 'woooow', tak do nich běž :-) Mě nastávající uvidí až u oltáře, tak taky neví, co ho čeká.. V každém případě, pokud se mu šaty líbit nebudou, bude už pozdě :-D
Odpovědět
Nádherné šatý!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně konzervativní pro mladou holku, přijdou mi spíš na starší, co mají 2. svatbu. Škoda, že vůbec netvarují, nevynikne v nich postava. Jako noční košilka. Mě teda moc neoslovily, ale jestli jseš z nich unešená, tak je to Tvoje svatba a Tvoje volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se teda líbí hodně :-) Záleží v jakém stylu máte celou svatbu, mně by tyto seděly ke svatbě v lese, nebo na louce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně je tento styl šatů taky blízký, naopak korzetové prostorově výrazné šaty mě nijak neoslovují. Takže být tebou klidně do nich jdu, jen jak už bylo zmíněno vzala bych v úvahu místo svatby. Krásně by se hodily na přírodní svatbu venku, na zámek nebo na úřad už méně.
Odpovědět
podle mě jsou nádherné sama jsem měla hodně podobné, akorát s krátkou a širší sukní a hosté z nich byli nadšení, hlavně chlapi chválili o sto šest a ženich chválí doteď :-) proč vlastně myslíš že by budoucí manžel nadšený nebyl? :-) spíš ty klasické korzetové už nikoho příliš neohromí, sice se pořád líbí , ale jsou vidět na každé svatbě akorát jestli se nepletu, jsou trochu průhledné, záleží jak by vypadaly v normálním světle, na svatbu v kostele bych je určitě nebrala, ani na tom zámku by to asi nebylo ono
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné, takové pro vílu - pokud se jedná o neformální svatbu někde u lesa, u jezírka či tak, tak bych do nich určitě šla.
Odpovědět
Šaty se mi docela líbí,na nějakou ne příliš formální svatbu ideální. Ovšem ještě bych si dala velký pozor na provedení, mám trochu obavy, že pokud nebudou opravdu kvalitně ušité z dobrých materiálů v opravdu propracovaném střihu, mohly by vypadat lacině, trochu jako záclona. Na fotce tak vůbec nevypadají, ovšem profi fotografie s šaty upravenými přímo na modelce bývají od reality odlišné a styl těchto šatů by k záclonovosti mohl trochu tíhnout...
Odpovědět
Článek se načítá
jsou jako pro éterickou vílu:-) důležité je, jak se v nich cítíš ty. Na okolí kašli, je to tvoje svatba a tvůj den. A manžel se s tím vyrovná:-)
Odpovědět
jako jsou pěkné, ale já bych asi zpětně litovala toho, že jsem neměla nějaké honosnější šaty..viděla jsem spoustu nádherných jednoduchých typů šatů (hlavně krajkové) a nevypadaly nudně, ale tyto tak na mě trochu působí :(..plus když si předem myslíš, že by to neocenil ani ženich..rozhodně ti to nechci vymlouvat, ať si každá vybere ty, co chce ona a na nikoho jiného se neohlíží, ale nepřipadá mi, že ty sama bys o nich byla přesvědčená na 100% :)
Odpovědět
Jsou krásné, ale záleží hodně na tom, kde svatba bude. Pokud na louce, jsou ideální, ale jinam se podle mě až tolik nehodí. A pokud si myslíš, že ženichovi se líbit nebudou, tak bych si je asi nebrala (já se kvůli tomu svému vzdám krajky, nelíbí se mu :-( ). Ale pokud se v nich cítíš a jsou to prostě ty pravé, kterými jsi si jistá, tak proč ne? :-) Jsou pro nevěstu vílu :-)
Odpovědět
Me se moc libi, zalezi, jak se v nich budete citit, vubec nezalezi, kde svatba bude, rekla bych, ze se hodi kamkoli, jiste v nich budete vypadat nadherne, uprimne za sebe muzu napsat, ze nevesty v bez korzetovych satu jsou vzdy prijemnou zmenou:)
Odpovědět
Profilova fotka
šaqty sú krásne, jemné, dievčenské... ja som jednoznačne za! nie každá chce byť za princeznu, ale ako to tu ž bolo spomenuté, sú ako pre vílu a to je vzhľad, ktorý sa mne ososbne veľmi páči. a mimo iné, je to teraz dosť "moderné". naviac sa v nich bude dať aj normálne existovať a pohybovať čo v nejakýchh 12kg saténu s kruhovou sukňou a korzetom moc nejde. netreba byť zbytočne konzervatívny a ty v nich budeš určite nádherná!!! ale je pravda, že ak budú z netu, je tu veľké riziko, že sa nebudú úplne zhodovať s obrázkom. ale nie kú zložité, takže by ti ich tu niekto isto zvládol aj ušiť na mieru... každopádne veľa šťastia :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?