Jak se dá přichytit vlečka? Zvenku nebo zevnitř?

Profilova fotka
Mohla by mi prosím některá z vás poradit, jak různě se dá přichytit vlečka? Mám ušité šaty s asi půlmetrovou vlečkou, ale byly s nimi určité zmatky a i přes žádost na nich nemám knoflík s poutkem nebo nějaký provázek na uchycení nahoru. Na zkoušce v salonu Paloma mi jedny šaty uchytili pomocí stuhy, vypadalo to moc hezky. Nevíte, jak by se to dalo udělat? Sama jsem na to neviděla a mamka si nic nepamatuje. :-( Máme doma odpáraná zapínání od staré podprsenky, takže tyto drobné háčky budu moci našít kamkoli (myslím, že to bude lepší než knoflík s poutkem). Jen nevím, kam to bude nejhezčí. Mám je našít na rub šatů, aby se vlečka přichytla zevnitř nebo je našít na líc a uchytit zvenku? A také nahoru (téměř do pasu) nebo dolů (20-30 cm nad zem)? Děkuji za nápady nebo fotky s možnostmi přichycení! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa Původně jsem šaty s večkou nechtěla,jelikož se mi nelíbilo,to pak až do noci za sebou tahat.Šaty mám půjčenéa paní v salonu mi řekla,že budou mít mašle,kterýmy se to tam dá přichytit.Ukazovala mi,jak by to vapadalo a bylo by to přichycené na zadku.
Odpovědět
Profilova fotka
jak vysoko chceš vlečku přichytit, záleží na tom, jak jsi vysoká a jak chceš, aby byla vlečka vysoko tak, aby to ještě vypadalo hezky, zkus si šaty na sebe a zkoušej, do jaké výšky to bude nejlepší.........také záleží na typu vlečky, jestli ji nebude potřeba uchytit na víc místech, to bylo u jedněch šatů, co jsem zkoušela, potřeba, jinak to vypadalo blbě......jinak v typech uchycení se nevyznám, ale ty háčky vypadají jako dobrý nápad, pokud budou bílé
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa A ta vlecka je uplne jemna? vim ze me kdyz mi zkouseli poprve saty tak meli ocko pridelane na tu vysku a to si pak provlekla spodnim snerovanim a zase utahla
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni Na toto :) http://www.doweb4u.com/bustle.htm
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít taky šaty s vlečkou a budu to mít přichycený náramkem za ruku.. měla to jedna známá na svatbě a vypadalo to moc krásně..
Odpovědět
Profilova fotka
@devcatko to je super nápad, to jsem ještě nikde neviděla
Odpovědět
Profilova fotka
Na ruku určitě ne, na to se mi zdá moc krátká. Budu muset vyzkoušet, jak to bude vypadat nejlépe. @monsulina Moc děkuji za návod! Dokonce tam je i s těmi tkaničkami. Ještě uvidím, co si vyberu... Ale tam píšou, že ten háček musí být dobře upevněný, že nese celou váhu, tak to nevím, jestli to ten háček od podprsenky zvládne. No když tak jich tam dáme více nebo navíc i poutko na zavázání ke korzetu. Jenže, pokud mi na šaty někdo šlápne a vytrhne se háček, tak to snad nebude taková tragédie jako by bylo povolení korzetu. Šaty jsou mi velké, protože jsem dala staré míry a teď jsem zhubla o pět kilo a míry mám vše o pět cm dolů... Hmm :-| Ach jo, je to trápení s šaty z netu, sice levné (i moc pěkné), ale...
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa dej si to na youtube.com zminovali se tam o tech maslich ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa I tak povolil by se ti jen spodek posledni pod masli, takze z toho bych strach nemela
Odpovědět
Profilova fotka
@petana.11 Děkuji za fotečku. x-) @monsulina Díky, to mě nenapadlo. :-) Tak jsem se mrkla na youtube, chvíli hledala a nakonec našla. :-) Pod pojmem American bustle nebo Overbustle je přichycení zvenku vetšinou nějakým nenápadným háčkem (dost podobný tomu z podprsenky ;-) ), knoflíčkem nebo mašlí ke korzetu. French bustle je přichycení zevnitř šatů knoflíkem, háčkem nebo šňůrkou, podle bohatosti šatů se přichytnou buď na jednom nebo na třech místech (nebo i více nebo také v několika řadách nad sebou, ale to už byly obrovské sukně) a ještě zvlášť pro spodní vrstvu šatů a vnější... Mě asi bude na mé jednoduché šaty stačit pouze jedno nebo troje v každém švu a líbí se mi asi více to francouzské zespodu. Prní dvě fotky jsou French bustle a třetí American bustle.
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa no super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jak prichytit velkou nadychanou tylovou sukni? nevite?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@klarakatzova Doporučuji na youtube zadat French bustle nebo bustles. Zvolila bych raději toto a na více místech a možná i v několika řadách pod sebou, každou sukni zvlášť. Trošku jako jsem dávala ten prostřední obrázek... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
@devcatko Mohu se zeptat jak tu vlecku prichytit na naramek?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?