Jak poznat, že jsou to ty pravé svatební šaty?

Profilova fotka
Milé nevěsty a vdané paní, ráda bych udělala takovou malou zpětnou vazbu. Jak jste poznaly své svatební šaty? Podle čeho jste je vybraly? Shodují se vaše vysněné s opravdu oblečenými? Litujete výběru? Prosím přidejte i fotky pro srovnání. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
nasla jsem co jsem hledala, ne presne totozny saty,ale styl ano. Avsak nebyla to laska na prvni pohled(prece jen nekdy je aach na vesaku a na postave ne a naopak),ale s vyberem jsem spokojena,kdyz zpetne prohlizim fotky co jsem zkousela. Ale jelikoz delam ve svatebnim salonu a momentalne mame novou kolekci tak to reknu takto-kdybych vybirala letos vyberu jiny,stylove temer totozny,ale asi bych dala prednost barve a ne jen krajce ale i trochu trpytivy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni Díky moc, to jsi vystihla. Na věšáku vypadají jinak než na postavě a totéž platí o fotkách modelek.
Odpovědět
Profilova fotka
Přidám fotky, jak jsem dopadla já. Šaty jsem měla vysněné asi dva roky a ve volných chvilkách jsem si je prohlížela, bohužel jen na obrázku. Neměla jsem odvahu jít do ušití v číně a jinde je nenabízeli. A tak jsem vybrala ty, které mi při zkoušení vykouzlily nejhezčí úsměv.
Odpovědět
Profilova fotka
U me to byla laska na prvni pohled, presne styl, ktery jsem chtela a tak nejak vzdycky mela v predstavach :-) Navic jsem mela stesti, do salonu je privezli a meli v nabidce prvni den - presne ten, ktery jsem prisla na zkousku. Navic mi perfektne sedly a uz jsem se jich nevzdala, i kdyz jsem si pak zkousela jeste asi desatery saty. Je fakt, ze jsem si zkousela i jedny, o kterych jsem si myslela, ze na mne budou vypadat hrozne, ale opak byl pravdou, krasne podtrhly postavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla nakonec něco úplně jiného než jsem si představovala. Líbí se mi šaty typu mořská panna, jenže při mé postavě (158 cm výška) to vypadalo divně. Ty druhé šaty by možná dopadly dobře, do těch jsem se fakt zamilovala, ale byly z ebay z Číny a měla jsem strach, jak budou reálně na mě vypadat (jak kvalitou tak jestli mi bude sedět střih). Nakonec jsem se zamilovala v salonu Karin v Ostravě do 3. šatiček :-) Láska na první pohled.
Odpovědět
Nikdy jsem žádné vysněné svatební šaty neměla. Můj výběr byl následující... Svatba 14.6., poprvé jsem šla do svatebního salonu v březnu.. Koukali na mě trošku divně - "myslíte jako LETOS v červnu, že se vdáváte?" "No tak ale snad něco najdem".. První šaty, co jsem oblékla, prostě byly ONY.. Pak jsem si už jen tak ze srandy zkusila další šaty, které byly na můj den D ještě nezadané, a to byla hrůza.. Navíc když jsem přišla dva týdny před svatbou do salonu, že si chci šaty ještě zkusit a případně nechat upravit na tělo, řekli mi, že jim právě přišly zbrusu nové šaty stejného typu v mé velikosti.. Tak mi je prostě dali :-) Měla jsem tedy úplně nové šatičky (ještě s visačkama) za půjčovné 3.900,-
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si teď kupovala šaty. Mněla jsem jasnou představu když jsem tam šla ,ale nakonec jsem odešla z jinými :-D Dokonce to byly šaty které jsem zkoušela jako první (a jediné). Uplně jsem se do nich zamilovala poznala jsem to i na mamince, která plakala , že jsou naprosto nejlepší :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by Vás zajímal názor z druhé strany, od nás, co s nevěstami denně šaty zkoušíme, tak tady je ;-) Láska na první pohled se pozná tak, že nevěsta buď přestane mluvit, ztratí doslova dech nebo se naopak celá rozzáří, začne se usmívat, prostě svítí. To je ten okamžitý wow efekt ;-). Láska na druhý pohled vypadá tak, že nevěsta si doma prohlídne fotky a potom volá, že na fotce vypadají výborně šaty, které si ani nemyslela, že jsou tak perfektní, a že si je chce přijít znova vyzkoušet a ujistit se, že jsou to ty pravé. A pak se pravé šaty poznají tak, že sednou jako ulité a nevěsta se v nich výborně cítí a připadá si, že je v nich štíhlejší než v ostatních. Kolikrát to totiž ani není o tom, co se komu líbí (na dvoumetrových modelkách vel. 32 a na retušovaných fotografiích vypadají všechny šaty úžasně), ale co komu sedne a o tom skvělém pocitu, který bývá často rozhodující.
Odpovědět
Já měla původně vybrané úplně jiné šaty, než jsem si nakonec vybrala :D ve všech, co se mi na obrázku zdály krajkou tak jemné a elegantní, jsem vypadala jak rozkydlá břečka, politá šlehačkou a ozdobená miliardou perliček, korunu tomu nasadil závoj, vypadala jsem fakt skvostně, nastávajícího by odnášeli nohama napřed :D No a teď vážně..samozřejmě asi to nebyla až taková hrůza, ono šaty co jsem zkoušela byly samy o sobě nádherné..ale já v tom prostě vypadala blbě:) Nakonec několikáté šaty začaly vypadat dobře, úplně jsem přehodnotila styl (resp ne styl sukně, mořská panna se mi nelíbí a nikdy líbit nebude), ale styl vršku...a vybrala jsem:) Měla jsem dva horké favority k závěru zkoušení, ale tady ty když jsem dala podruhé na sebe...bylo to ono, najednou všechno sedělo a dávalo smysl =) a fakt jsem dojala samu sebe i zbytek holek, co koukaly:)
Odpovědět
já jsem se s tím nechtěla moc otravovat, říkala jsem si, že nebudu obcházet 10 svatebních salonů, jen abych měla nejkrásnější šaty. Byla jsem v jednom u nás a jedny šaty byly pěkné, tak jsem si říkala, že asi tyto. Pak jsem je ukázala nejlepším kamarádkám/družičkám a jimse vůbec nelíbily. Moc mě to mrzelo a začalo mi to vrtat hlavou. Pak mi svědkyně navrhla, ať jdem ještě jinam. Tak jsme šly ještě jednou vybírat a až jedny u posledních šatů, prostě jsem je oblékla... a pak už nebylo třeba hledat další. Prostě jsem to poznala... Každopádně, je to super pocit, takže si to užijte, ikdyž to stojí čas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šla do salonu bez cíle, prostě pokud by mi nějaké byly, tak bych o nich uvažovala. Ale jinak ty pravé šaty si myslím, že každá pozná tak, že v momentě co je zkusí, tak všechny ostatní vyblednou v porovnání a nemá žádné pochyby o tom, jestli jsou to ty pravé nebo ne, prostě tyhle budou a basta a může si každý říkat, co chce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem vysněné tři věci 1) mořská panna, 2) krajka 3) dlouhý rukáv....mořská panna byla okamžitě vyřazena, protože na moje klučičí boky a mikro boky to fakt není dobrej střih :-D ale krajku a rukáv jsem strašně chtěla...rukáv bohužel moc nebyl, ale neustoupila jsem :-D jak jsem si ty wow šaty oblíkla věděla jsem, že jsou ony: rukáv jsme vyřešily bolerkem, který vypadalo jako součást šatů - sice rukávy byly jen od ramen a těsto pod lokty, ale i tak to bylo perfekt...a krajka byla taky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já nepoznala nic, ještě na předposlední zkoušce u krejčové jsem vyšilovala, že to bude hrůza a šaty jsou úplně jiné, než jsem chtěla. A pak jsem si samozřejmě sypala popel na hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbasnu Moc děkuji za odpověď, přesně i názor z druhé strany mě zajímal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obešla jsem 3 salony a zkoušela si spoustu klasických šatů. Měla jsem s sebou i kamarádky, které se shodly na jedněch opravdu nádherných šatech. Tvrdily, že to jsou ONY, že prostě v těhle šatech se vdám. Já jsem ze všeho měla trochu rozpačitý pocit, z celého toho kolotoče v salonu. Asistentka se vyptávala na boty, účes, barvu svatby, pomale i na velikost bot ženicha a já tohle ani neměla ještě vymyšlený. Připadala jsem si, že jsem asi špatná nevěsta, když tohle neřeším... :-) No prostě jsem si sama sebe nedokázala v té korzetové parádě představit. Pak jsem náhodou zašla do obchodu se společenskými šaty a objevila jsem TY šaty. Jednoduché, krátké, hned při zkoušení jsem věděla, že tohle je můj styl. A už je mám doma :-)
Odpovědět
@brillante U mě taky láska na první pohled. Jiné šaty byly taky hezké,ale nic mi to neříkalo. Pak mi prodavač přinesl šaty,které jsem uviděla a věděla že to jsou ty pravé. Naštěstí mi sedly jako by byly ušité přímo na mě,tak jsem si je koupila :-) Dodnes říkám že jsou nejkrásnější,a rozhodně nelituju.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?