Jak jste zvládaly svatební den se spodničkou - s kruhy?

Ahoj holky, tak dnes jsem našla dokonalé šaty, ALE - samozřejmě musí mít tu kruhovou spodničku... A já jsem z toho celá špatná :-( Původně jsem vůbec žádnou nechtěla, ale fakt mi ty šaty sluší (a vlastně všechny, které jsem zkoušela, musely mít spodničku).... Věřím, že na obřad a na focení to bude vypadat úchvatně.. ale co pak? Jak jste v tom existovaly? :-D Jak jste si došly na záchod? Ale hlavně - jak jste v tom tancovaly??? To nechápu vůbec :-( Vždyť se v tom snad ani nedá pěkně přitisknout k partnerovi, ne? A jak jste v tom seděly? A prostě nic si nedokážu v těch šatech představit... :-| Prosím, prosím, napište mi své zkušenosti... ať nejsem tak zoufalá.. Děkuji moc!! :-) :-)
Odpovědět
@inah91 To jsem zrovna dneska řešila :-D A nakonec jsem dospěla k tomu, že to bude dobré. Jen ta spodnička musí být hodně široká. Je to trochu paradox, já vím, ale když máš hodně širokou spodničku, tak si po ní nešlapeš (a tím pádem ani po šatech) a pokud jde o tanec, podívej se třeba na plesovou scénu z Popelky (2015).
Odpovědět
Profilova fotka
V salonu mi pani ukazovala jak je kruh ohebny a co se s nim da delat. Budu mit saty s vleckou. Jedine co nesmim je couvat :-D zkusila jsem jit pozadu par kroku v salonu a malem jsem se rozplacla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem, vydržela jsem v nich většinu dne a prakticky bez problémů, měla jsem i vlečku, nesmí se při tanci couvat, jinak v pohodě. Vlastně díky bohatým šatům byl při tanci kopec srandy a vznikly fajn fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla spodničku právě jen na obřad a focení a jak jsme dojeli na hostinu tak šla spodnička dolů, ničemu to nevadilo, šaty jsem si nepošlapala a nijak je nezničila
Odpovědět
Kupodivu se mi zdá být pohyb spodnickou lepší než bez :D takze se neboj :)
Odpovědět
Vydržela jsem v šatech s kruhovou spodničkou až do rána, vlečka byla připnutá na zábavu. Na záchod to bylo poprvé komické, ale pak už to byla rutina, musíš brát sukeň za kruhy a nadrchlat to vše dopředu, vypadalo to komicky, ale bylo to úplně v pohodě. Já se bála tancování a tančila jsem v tom vše od polky po disco, ta obruč šaty krásně podržela a bylo místa pro nohy, když je potřeba tak se zmáčkne, neměj vůbec strach, že se jí něco stane, je dost pružná. Dokonce jsem vlezla i do hasícího auta při zátahu. Vůbec se neboj a užívej si přípravy!! :-)
Odpovědět
Tak přesně tohle jsme řešila pak vyřešila naprosto ideálně. Neíbí se mi, že kruhové spodnice, když si sednete, tak vam šaty "odpinknou" nahoru.. vypadá to nepřirozeně.. Tak jsem našla spodničku bez kruhů. Měla několik vrstev tylu (uprostřed tyl tvrdý aby to spodničku nadzvedlo) a šaty pak vypadali úžasně. Když se ke mě někdopřiblížil, tak se šaty prostě v tom místě "zmáčkly" ale rozhodně se nepinkly na druhé straně pryč.. A vydržela jsem pak v šatech a spodnici až do rána :) Viz. fotoalbum
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě ten kruh pod šatama nechtěla, když jsou fotky, jak manžel drží v náruči svoji ženu, vypadá to hrozně, jde ten kruh pod šatama poznat. Ale zas se v tom prý líp chodí no. Já si vybrala šaty bez kruhové spodničky, ale mám vlečku dlouhou jako hrom :-D ale nad zadkem je malý knoflíček, pod vlečkou poutko a při tanci se to zahákne buď na knoflík nebo i na ruku kolem zápěstí a nezavazí to.
Odpovědět
Pokud pod šaty má být spodnicka, verila bych tomu a vzala si ji, pak se ti bude hrozne špatně chodit :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?