Jak jste řešil výběr svatebních šatů s velkýma prsama?

Profilova fotka
Ahoj holky, sice mám svatbu až za dýl, ale i tak jsem značně nervózní z vybírání svatebních šatů. Mám větší prsa - 75 C-D. Jak jste to řešili vy??? Nebudou mne ženský v salonech komentovat? Máte nějaké triky??
Odpovědět
1
2
22
petro, určitě bych to brala jako přednost, že máš větší prsa, vážně :-) Mrkni kolik je tu nevěst, které mají větší prsa a vypadaly skvěle na svatbě. Já mám taky C, trošku mi dělalo problém najít podprsenku, ve které bych se dobře cítila, ale taky jsem našla... :-)
Odpovědět
Co myslíš že budou komentovat? Já mám 80D a nic zvláštního jsem nezaznamenala.. Myslím že se nemáš čeho bát. Nebo ti komentuje někdo když si kupuješ spodní prádlo? ? Já jen trochu hůř scháměla poprsenku bez ramínek, ale sehnala.. na svatbu jsem jí stejně neměla, nebyla třeba
Odpovědět
Profilova fotka
Pajamo moc ti to na té svatbě slušelo a v těch šatech se mi nezdá, že by jsi měla větší prsa, spíš naopak. Moc gratuluji. Neslyšly jste některá a podprsence backless bra??
Odpovědět
Profilova fotka
Neřeš to, do korzetu se toho vejde..... :-) :-D Já mám D-F (podle typu a značky podprsenky) a taky to bylo v pohodě. Sice šly nejdří prsa a za chvíli já, ale i tak se dalo. ;-)
Odpovědět
On korzet trochu stáhne, neměla jsem podprdu tak byly trochu placatý. Nechtěla jsem tam být zas za Pamelu a prsit se ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je přesný s tou Pamelou, nerada bych moc dráždila... jsem na to zvědavá. Chtěla jsem se ještě zeptat - korzet na zavazování?
Odpovědět
ahojky no pokud by ses vážně bála, tak si můžeš nechat šaty ušít na míru, já třeba znám v praze jeden salon a tam sijí šaty za cenu půjčovného.A moc krásně a jsou tam hrozně milý, kdyby si chtěla kontakt a třeba se tam kuknout tak mi pisni do ip a ja ti ho pošlu. Já je můžu jen doporučit, nechala jsem si tam šít šaty na plesy a byla jsem strašně spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za radu, asi to zkusím prve v salónu a uvidíme... holky salóny v brně? Máte nějaké zkušenosti???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, a to máš starosti C-D? Já mám DD -E, taky v pohodě. neřeším, sice ten korzet prsa zvýrazní (alespoň u mě to tak bylo), ale zase je to hezký, tvůj miláček alespoň uvidí, jak mu budou všichni chlapy závidět. A podprsenka není třeba.
Odpovědět
Profilova fotka
Petral - závidím ti takové starosti! Upřímně, co bych za to dala s mými sotva B :-) Tak ať to jde bez problémů a hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
majkali - viděla jsem tvé fotky v šatech, vypadá to moc pěkně, uvidím zkusím korzet... Jo holky všechny víme, že není co závidět, ale stěžovat si nemá cenu....
Odpovědět
llucinka + pajamo: dáme mně nějaký tip na podprdu...že by TIMO dělalo tak dobrý podprdy? nebo s čím jste byly tak spokojený? díky moc
Odpovědět
Článek se načítá
Já mám 85 F a plavky mám dokonce v G a s kupováním prádla mám docela potíže, tak jsem zvědavá na hledání svých šatiček. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
petral: Jdi se podívat do více salonů, pokud budou mít řeči, kašli na ně a jdi pryč. Mě jenom paní řekla, že mám špekatý záda a že to chce závoj, aby to nebylo vidět. taky útěcha. Zkus si víc střihů a pak uvidíš, co ti sedne. Papa a hodně štěstí s výběrem.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám 85 E nebo F a sehnala jsem šaty . a nikdo se na mě divně nekoukal. berruna: já kupuju v triumphu a jsem spokojená. mají zmenšovací podprdy a jsou super. už odtud mám asi pátou a dlouho vydržej. fakt super.
Odpovědět
Profilova fotka
jo máte pravdu, korzet to všechno vážně udrží, ale já nejsem zvyklá je takhle vystavovat, tak jsem si pořád za ten korzet tahala, at mi nevypadnou nebo co?? mám 75b což není taková hrůza. Ale musím podotknout, že po čase se i ten korzet podvolí a pak to padáááá. Nekriticky můžu říct moje šaty VYDRŽELY,,, hurááá :-p :-D však se klidně mrkněte...
Odpovědět
Profilova fotka
sylviie mrkni na moje fotky, taky mám 85 F a ušlo to. Tohle holt neschováš, to se nedá nic dělat :-D Ale nakonec nebyl ani problém šaty sehnat. Akorát to chtělo víc utáhnout korzet. Větší problém je sehnat hezkou podprsenku. Vyztužená 85 F, barevná, třeba s výšivkou je scifi ]-(
Odpovědět
Já právě narazia na korzet s ramínky, nikde jinde jsem ho zatím neviděla. Nic nepadalo, vše na svém místě. Bylo to šněrovací
Odpovědět
Profilova fotka
justino, byla jsi moc hezká nevěsta - vůbec to nevypadá na F spíš tak na C. Fakt si měla šikovný šaty x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dík :-) Sice se v nich nedalo skoro dýchat, ale do 4 do rána jsem v nich vydržela ;-)
Odpovědět
justina: snad budu mít i já takové štěstí, měla jsi móóc pěkné šatky. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, musím se přidat s podporou pro petral. Já mám taky docela dost velký problém sehnat prádlo (vel. 85E-F). Ale se šatama jsem takový problém naštěstí vůbec neměla. Byla jsem v Adině a tam jsem vyzkoušela bez problémů alespoň patnáctery šaty. Některý byly dokonce velký! Takže petrol, vůbec se neboj, že bys na sebe nesehnala šaty. :-) A podprsenky kupuju nejčastěji v Triumphu. Jsou sice dražší než Timo, ale od Tima mi nesedla ani jedna. Jsou takový "forový". Na malá prsa asi jejich styl stačí, ale na ty větší se mi to zdá málo pevný. Takže Triumph nebo Felina.
Odpovědět
Já mam Déčka a moje švadlena mi naopak řekla že je to super, že aspoň v těch šatech něco vynikne. chlapi budou čučet na prsa a vůbec si nevšimnou špíčků na břichu a zadku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
muzu jen souhlasit, mam 75 F nebo 80 E a vsechno se to do satu veslo celkem bez problemu :-D kupuju jako evatp triumph (zmensovacky) a nebo felinu ale tri je nejlepsi :o))))) hlavne posledni 3 roky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holčiny já má 90D... a dnes jsem právě také koupila skvělou podprdu... od Feliny... a bez ramínek samodržku...je báječná! a paní co mě obsluhovala byla taky báječná... a šaty už mám taky... a nejsem modelovej typ... malá a sem tam faldík... velikost asi 44 ;-)... a když sem vybírala tak se mi stalo, že někde koukali a brblali, ale já se otočila a s poznámkou, když máte malej sortiment půjdu jinam jsem odkráčela... pak mi jedna skvělá paní řekla... vy máte skvělou postavu to jen ty šaty jsou špatně šité... ušijeme jiné... a tak šije... a za skvělou cenu... vše je o lidech... šaty jsou skoro ušité... padnou a dělají krásnou postavu... takže my jsme všechny krásný a máme všechny prsa akorád... jde jen o to... dobře si vybrat a nebát si vymýšlet!!!
Odpovědět
Myslím, že o velký prsa stojí jen ty, které je nemají. Nejsem ten případ. Fakt je, že zbytečně přidávají kila navíc. Sice už neřeším svatební šaty, ale aktuálně svědkovskou róbu, nicméně se snažím přírodu trochu ošálit. Před chvílí jsem si na netu vyhledávala obchody v Brně, kde mají zmenšovací podprsenky. Tak předávám kontakt a snad to někomu k něčemu bude. Triumph ve Vaňkovce : Comfort Minimizer s kosticemi nebo Soft Minimizer bez kostic. Pak firma Triola - OD centrum na Kobližné nebo Pasáž Alfa v Jánské.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky máte pravdu, všechny jste (co už jste vdané) moc krásné nevěsty a jak jsem už psala, vůbe Vám ty prsa nějak nejdou vidět. K těm podprsenkám - nejlepší podle mého názoru je Triumph, nedám na něj dospustit (sportovní bezešvá). Taky souhlas k tomu, že ženská s většíma... nikdy nebude vypadat štíhle, vždy jako by měla pár kilo navíc. Myslím, že se mnou bude každá souihlasit, když budu tvrdit, že záleží především na tom, co se líbí tomu našemu a to je nej... Holky budu dávat fotky do alba a budeme vybírat spolu,ju??
Odpovědět
Profilova fotka
juju, přidávej, jsem taky zvědavá. jo k těm podprsenkám, já osobně si kupuju prádlo v Debenhams, mají super velikosti, jen doporučuju. ;-) Určitě se nechám inspirovat a zajdu do Vámi doporučených obchůdků. Zmenšovací podprdu jsem nikdy nezkoušela, to jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
Každopádně majkali, tobě se to už blíží, viď? Jak se cítíš, a které šatky budeš nakonec mít?? Budeš mít podprsenku bez ramínek? No a celkově tvé dojmy z příprav??
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, blíží. Začínám být nervózní. Jinak přípravy byly od dubna, takže klídek, hodně času jsem strávila na netu, trošku mě mrzí, že to skončí, baví mě to. šaty budu mít asi ty, co mám v albu, jen jsem trošku ztloustla a tak se bojím, že se do nich nevejdu. Tak snad nebudu na poslední chvíli shánět a zkoušet jiný. Na podprdu kašlu, korzet to udrží a poprvé po dlouhé době můžu jít bez, tak si to užiju. Trošku ti závidím, že máš skoro rok, můžeš si v klidu rozmyslet a vybrat. Jen doporučuju zkoušet šatičky, ale zatím nezamlouvat, kolem ledna budou všude nové kolekce a bylo by škoda mít na svatbě šaty o mnoho víc nošené než míň použité z nové kolekce.
Odpovědět
1
2
22
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?