Jak do šatů nacpat velká prsa?

Profilova fotka
Holky řekněte mi prosím vaše zkušenosti a názory. Mám prsa s košíčky F a přijde mi že ať si vezmu jakékoliv šaty, že mi z nich prostě lezou ven. Ať už nahoře nebo po stranách a připadám si fakt příšerně. Jak to řešíte nebo máte vy?
Odpovědět
Konfekce je šita na průměrnou postavu, což prsa ve velikosti F nejsou. Buď si zvolte šaty, které vám budou přes prsa a pas si nechte upravit /jde to obtížně, u hotových šatů je to pracné/ nebo zvolte šití na zakázku. Budete si moci vybrat střih a materiál podle svého. Cena většinou nebývá o mnoho vyšší, než za půjčení v dobrém salonu.
Odpovědět
@zuzka0404 Haha, já mám 32H a prostě musíš hledat... mám velký prsa a jinak nejsem nijak plnoštíhlá a většina šatů mi prostě nebyla... Nakonec jsem vybrala šaty, které mi jsou sedly... Jestli chceš, můžu ti poslat fotku, případně je můžeš dojet vyzkoušet, bydlím na Praze západ...
Odpovědět
Profilova fotka
@mikinkacs Mohu poprosit o foto? Děkuji
Odpovědět
@zuzka0404 posílám sz
Odpovědět
Ahoj, velká prsa jsou trošku problém v dnešním trendu krajka a holá záda..a z korzetu prostě lezou a to nevypadá hezky,taky jsem se s tím natrápila..taky jsem dlouho hledala,nakonec jsem měla úplně jiný styl šatů než jsem chtěla,ale cítila jsem se dobře..mojí prioritou bylo aby prsa nepoutala pozornost..takže nakonec vyhrál korzet přes který byla našitá krajka,hezky je to schovalo a vypadalo decentě,taky můžu poslat foto. Mám 80I x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketaak určitě pošlete, potřebuji inspiraci
Odpovědět
Profilova fotka
Mrknete na fesakovi.cz do sekce fotky- ja mela saty normalne pujcene, velikost mam H;)
Odpovědět
Já si šaty nechávám šít a přesně podmínka byla, ať mi proboha nikde nelezou kozy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam velikost kosicku G a presne jak pisou ostatni chce to hledat, vyzkouset ruzne strihy a smirit se s tim, ze nektere strihy proste nesedi tak krasne jako na obrazku. Spis vybirej podle toho co ti sedi. Ja co jsem mela vybrane, kdyz jsem je oblikla,byla to hruuuza
Odpovědět
Některé střihy jsou více vhodné pro větší prsa - výstřihy do V, překřížení apod. Je třeba vyzkoušet, ale v žádném případě nemohou být prsa splácnutá, raději volit větší velikost a zabrat pas. Šití na míru je jistota, šaty vám budou sedět bez úprav.
Odpovědět
Ahoj, mám prsa 70H při konfekční velikosti 38/40. Nejsou to žádný balóny, který by se do šatů nevešly, ale taky jsem musela vybírat s rozvahou a klasický korzety jsem úplně vyřadila, protože mi prsa přetejkaly přes vršek. V SZ ti pošlu šaty, které nakonec sedly nejlíp a byly normálně ze salonu.
Odpovědět
možná bych si spíš koupila větší šaty než se do nich cpát
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?