Jak dlouho mít šaty na sobě ?

Profilova fotka
Zdravím nevěstinky, nevím jestli jsem téma hodila do správné kategorie, ale budu doufat . Nastíním situaci. Jde o to , že s přítelem jsme oba členové Hyundai clubu (on predseda) . Od 4.6 - 7.6. 2015 se koná jubilejní desátý sraz. My se 6.6. chceme s přítelem vzít (teda spíše se bereme). Bude to svatba o které bude vědět jen pár zasvěcených, kteří mi budou pomáhat s přípravou prostor. Ostatní mají programm na celé dopoledne a až budou po obědě, tak my přijedeme ve svatebním už jako manžele. Bude nasledovat rautík a popíjení. Nicméně se vše odehrává v kempu + zázemí restaurace. Prioritou jsou klubové soutěže v prostorách kempu po skupinách a zbytek se vždy baví. Zajímá mě jak dlouho byste si nechaly šaty. Nechtěla jsem o ně přijít přestože to bude akce tohoto tipu. Díky moc za všechny odpovědi a názory M.
Odpovědět
Profilova fotka
@certice85 Ahoj. No chvili si je urcite nech. Par hodin? At te v nich vsichni vidi a predpokladam, ze budete chtit delat i nejake fotecky v nich? Po fotkach bych si klidne prevlika, prooze jak spravne rikas do kempu to nebude to prave orechove ;-) ale urcite si je uzij.
Odpovědět
Profilova fotka
@sasaalexandra: taky jsem si říkala .. Obřad je ve 12:30h. Přijedeme v jednu , tak jsem myslela , že tak do šesti bych v nich pobyla a na večer už bych vzala nějaké na převlečení :) Nicméně, pokud by třeba bylo horší počasí a my se zdržovali spíše uvnitř, tak pobudu nejspíš déle :)
Odpovědět
Profilova fotka
@certice85 To zni jako dobry plan. Kdyby prselo tak si vemte s sebou i holinky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sasaalexandra: noooo, to snad nebude potřeba :D
Odpovědět
@certice85 nech to dle situace....uvidis kdy ti to bude uz neprijemne.....ale myslim si, ze budes rada jak te vsichni chvali, tak si je nechas dloooouho :-) Ale uz ted jak vidim na fotce ti muzu rict, ze ten lehky cip co mas na sukni te bude pekne stvat, protoze se ti bude vyhrnovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007: to uz je malickost .. ty saty proste zboznuju :D Takze mas pravdu, budu chtit v nich hooodne dlouho vydrzet .. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?