Jak dlouho jste hledaly ty pravé svatební šaty?

O vikendu jsem byla jen tak zkusmo zkouset saty do salonu na prodej, prestoze bych si radeji saty pujcila, ale v zahranici se obecne nepujcuji. Byla jsem presvedcena, ze se jdu jen tak divat a zjistit vubec styl...ale po 2,5 hodine zkouseni to vypada, ze ty saty koupim. Jsem ted trochu nesva, ze se to vlastne sebehlo tak rychle, ani jsem se driv nedivala na zadne fotky satu, nehledala inspiraci, NIC. Ty saty se mi libi, upravi mi je presne jak potrebuji (na mou nestandartni postavu to bude dost potreba), citim se v nich zensky a luxusne...hotovy glamour styl, ktery podtrhava me prednosti. Jen jsem najednou zaskocena, ze to jde vsechno tak rychle. Jak jste to mely vy? At uz s pujcenim ci kupovanim satu?
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita já v žádném salonu zkoušet šaty nebyla. O svém oblečení jsem měla dlouho jasno, ale pak jsem při prohlížení internetu našla obrázek šatů, do kterých jsem se na první pohled zamilovala, hned jsem věděla, že je chci. Našla jsem si krejčovou, která mi je ušila, od pátku je mám doma a jsou ještě krásnější než původní předloha z internetu, navíc jsou jenom moje :-) Už se moc těším, až si je za pár dní obléknu ve svůj svatební den a miláček mě v nich poprvé uvidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita já sem si vybrala hned v prvním salónu, kam sem zašla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Já jsem měla o šatech celkem jasnou představu, ale věděla jsem, že ve svatebních salonech nic takového nejspíš neseženu. Pak mi bráchova přítelkyně doporučila slečnu, která prodává a i sama šije přesně takové šaty, jaké chci. Tak jsem se tam šla podívat, že bych si je nechala ušít. A zrovna tam měla jedny, co se mi líbily a perfektně mi seděly. Takže první šaty, co jsem si vyzkoušela, jsem si taky hned koupila :-) Koukám, že máš do svatby ještě daleko. To bych asi nevydržela, mít doma šaty víc než rok dopředu. Bála bych se, že se mi za rok už nebudou líbit, nebo přiberu, zhubnu... Ale zase to se může stát vždycky. Já si ty šaty koupila tři měsíce před svatbou, takže by se skoro dalo říct na poslední chvíli, a nedlouho poté jsem zjistila, že jsem těhotná :-D
Odpovědět
V prvním salonu, kde jsem byla, se mi zalíbily svatební šaty vystavený na figuríně. Byly skvostný. V tomtéž salonu jsem se navlíkla ještě do jiných, ale tyhle vyhrály a hned jsem platila zálohu. Občas si říkám, že jsem možná měla ještě počkat a zkusit si šaty i jinde, ale pochybuju, že jinde bych se stejně "zamilovala". Myslim, že jsou to ty pravý.
Odpovědět
Ahojky. Já jsem si šaty vybrala právě dneska. Neustále jsem to odkládala protože jsem se děsila toho že projdu pět salonů, v každém na sebe navléknu patery šaty a žádné nebudou ty pravé... No a dneska jsme se s přítelem rozjeli do jednoho salonu kde výpůjčka stojí 3900 (+ třeba závoj nebo něco navíc) no a na figuríně jsme si jedny vyhlédly, jenže nebyly v mojí velikosti a hned vedle byly jedny úplně princeznovské v mojí velikosti. Tak mi je paní pomohla obléct a už jsem je málem nechtěla sundat :-) . Jsou nádherné a do 20 minut jsme měli vybráno i se závojem a zarezervováno ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ve druhem salonu :-D a to ten prvni byla naprosta katastrofa, takze to skoro ani nemuzu pocitat ja jsem tak trochu hledala na netu predem, vyzkousela jsem jich par, ktery jsem si tak nejak sama predstavovala (a vypadaly fajn, jen tam neco malo chybelo) Pak jsem pozadala prodavacky, at mi prinesou jedny, o kterych si ony mysli, ze mi budou sluset (jakykoli styl). A byla to bomba, vzala jsem je hned :-D
Odpovědět
@kacbal @iriu @cajinka @buldrik Tak to jsem rada, ze to ma nekdo podobne...zadne dlouhe hledani. Trochu mam pocit tady z beremka, ze clovek by mel pomalu projit xy salonu, nez se rozhodne. Samozrejme me to i trochu mrzi, ze 2,5 hodiny a je po vsem, ale zas uz nebudu muset vahat a mam to za sebou:) @jaja01k Jo mas pravdu, ze je to jeste silene dlouho, ale pokud si je tady v NL clovek kupuje, tak je potreba 7 mesicu na pripravu tech satu...a s tim hubnutim mas pravdu, ale ted si to sice koupim, ale upravy si zaridim az pozdeji, at mam nejaky ten mesic na hubnuti:) A stejne jak se znam, tak to nedam, hihihi...a sama jsem se sobe libila i s tema nekolika kily navic:)
Odpovědět
Hned v prvním salonu. Nechtělo se mi obcházet spousty salonů a zkoušet desítky šatů, tak jsem ráda, že jsem je našla hned a mám to za sebou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita bydlis v Holandsku ? Ja jsem v Arnhemu :)
Odpovědět
V prvním salonu, i když jsem pak ještě v jednom byla, byla to děs a hrůza a ráda jsme se vrátila do toho prvního. :)
Odpovědět
tak a ja jsem konecne nasla fotku tech satu...v salonu to totiz nejak popletly a nemohla jsem je nikde najit...co na ne rikate? jednoduse to vystihuji 3 slova: glamour, zenske a luxusni...a tak se v tom fakt citim:) akorat skoda, ze na fotce se ty kaminky tak netrpyti jak ve skutecnosti..leskle veci mam rada:) http://weddings.nl/32975.html
Odpovědět
@buldrik no nerikej, arnhem? ja bydlim v Milsbeeku...kousek od Nijmegenu:) pisnu ti do zpravy
Odpovědět
Článek se načítá
já šla do prvního s představou, vyzkoušela sem asi 5tery a paní mi donesla jedny, ať je vyzkouším, že je na mě vidí a já že ne, že se mi moc nelíbí a co??? ha, vyzkoušela sem si je a už je mám zamluvené, sedly úžasně, jako v tepláckách se v nich cítím, nejsou těžké a přitom působí bohatě. dál mi to bylo fuk, sem ráda, že sem nemusela absolvovat ještě další salony
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem je taky moc dlouho nehledala, respektive našla jsem je brzo a pak už jsem se jen přesvědčovala, že lepší neseženu:-). Jen jdi do nich a ničeho se neboj.
Odpovědět
Hledala jsem tak dlouho, až jsem si je nechala ušít :-D V každém salonu mi nabízeli hlavně korzetové šaty se širokou sukní. Hned jem pochopila, že tudy cesta nevede :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Ahojky, já jsem svoje šaty našla hned na poprvé a v prním salonu. Vůbec jsem neměla představu, prostě jsem jen přišla, pár si jich zkusila a hned jsem našla.. :-) Skvěle mi padly, cítila sem se v nich dobře.. většinou to tak prý je.. protože kdo vybýrá až moc, tak přebere :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Hned od začátku jsem měla jasno, že nechci bílé šaty a chci šité na míru. Ale jen tak ze zvědavosti jsem byla v jednom salonu a vyzkoušela pár šatů. Velmi rychle jsem pochopila, že k mé světlé pleti bílé šaty opravdu nejdou, abych nevypadala jako mrtvola a navíc svoje barevné využiji i na plesech, kam chodíme s manželem často.
Odpovědět
@kapacita Když je miluješ, není co řešit;-) jakmile kápneš na ty pravé šaty, tak je to přesně takhle rychlý:-D Já byla ve dvou salonech a nic. A v tom posledním to bylo jasný hned - zkusila jsem a hned jsem věděla, že budou moje a ihned je zamluvila. A to i přes cenu, která o dost přesahovala původní plán. Ale to prostě jinak nešlo:-D Pokud jsi ze šatů nadšená a jsi o nich přesvědčená, tak buď ráda - některé nevěsty tu panikaří, že měsíc před svatbou nenašly ještě ty pravé šaty. A ty jsi na ně prostě kápla jako na první zkoušené, to je paráda:-)
Odpovědět
@parajan diky moc:) Jsem rada, ze tu slysim tolik nevest, ze to u nich slo taky rychle...trochu mne to totiz znervoznelo. V tom salonu se bohuzel nemohlo fotit, ale vcera jsem nasla po velkem patrani fotku na netu a musim rict, ze jak jsem je opet videla, tak jako jo....ten pocit jistoty, ze to jsou ony a ze je mam brat je zpatky:) I kdyz jsem pak sla na oficialni stranky firmy a zjistila, ze oni maji plno tak nadhernych satu, ktere by se mi hodily.....Mori Lee, kolekce Julliet doporucuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si šaty vybrala v prvním salonu, ale přesně jsem věděla co hledám. Hodně jsem totiž předváděla svatební šaty na veletrzích a přehlídkách, takže jsem věděla, co mi sluší:) ono nejtěžší je vždycky poznat ten styl co ti nejvíc sluší a pak už jen vybrat ty nej:) Ty šaty, co sis vybrala, vypadají krásně, takže pokud jsi přesvědčená, tak do nich jdi. Nebo ještě obejdi pár salonů, něco vyzkoušej a vždycky se k těmhle můžeš vrátit, doporučuju řídit se instinktem:), je pravda, že šaty jsou na svatbě jedna z nejdůležitějších věcí
Odpovědět
Já obešla od podzimu snad 10 salonů, některé ušly, ale žádné nebyly takové ty, u nichž si nevěsta řekne - to jsou ony! A když se mi jedny velmi líbily, byly zase drahé. Takže jsem si v novém roce, necelý půl rok před svatbou, nechala šaty šít. Každopádně je dobré vyzkoušet si předtím styl, který vám sedí. Já třeba chtěla původně bílé, ale nakonec mi víc slušela krémová barva. Je skvělé, že sis šaty vybrala tak rychle, určitě to člověk pozná. Mně se ty jedny taky moc líbily, ale tolik jsem za ně dát nechtěla. Teď už se raději nedívej jinde! :-)
Odpovědět
já jsem nevěsta xxl a zas platí, že člověk chce to, co nemůže mít. Většina z vás píše, že jsou rády, že sehnaly šaty v prvním salonu, že nemusely moc zkoušet. Já si vždy chtěla hodiny a hodiny zkoušet šaty, hlavně tedy svatební šaty. Jenže s mnou postavou to tak jednoduché nebylo. Ve dvou salonech mi rovnou řekli, že na mě nic nemají, ve třetím jsem zkusila dvoje šaty - vždy dlouhé rukávy (sice lehoučké, ale nelíbilo se mi to) a hlavně to byla sukně a vršek zvlášť. V dalším salonu byly šaty, které mi seděly, ale dle mého nebyly svatební - spíš bych řekla letní, ale v bílé barvě. Už jsem začala být nervózní, že je budu muset nechat ušít. Pak jsem narazila na jedny, které konečně vypadaly jako svatební a já se do nich vešla. Nebýt toho, že byly zašité na jinou nevěstu (takže byly krátké) a paní je v ten den nechtěla párat (měla jsem si přijít za týden), tak jsem si je zamluvila. Jenže neměly vlečku a tu já vždy chtěla. Nedalo mi to a jela jsem do Mostu, abych si vnitřně mohla říct - zkusila jsi všechny možnosti. No a zde jsem si vybrala úžasné šaty (hned první vyzkoušené), ve kterých se i s postavou xxl cítím jako princezna! Takže by se dalo říct, že jsem objela hodně salonů, ale všeho všudy jsem na sobě měla asi patery šaty.
Odpovědět
@mzp ja jsem taky xxl nevesta, takze chapu pocity pri zkouseni...vlastne pred tim, nez jsem jela do salonu, tak pro mne saty nebyly tak dulezite, protoze jsem si rikala, ze budu ve vsech vypadat manda :) a ono svete div se...mam taky uzky styl obepinajici postavu, ktery hold podtrhne to, ze jsem zenska, ktera ma prsa, pas a boky...a jsem i spokojena s tim strihem, protoze to jsem nakonec fakt ja:) a do toho se trpyti, takze pohodicka:)))) az jednou bude posvatbe, urcite hodim fotku i do diskuse xxl nevest:)
Odpovědět
v naší velikosti mi přijde, že ani nejde hledat na netu - většinou jsem narazila na šaty na "modelce" (v úvozovkách proto, že tak označuji všechny vyhublé holky) a u toho poznámka - máme i ve větších velikostech. Ale nafotit pořádné ženské? to ne... takže já i kdybych si vysnila konkrétní styl, tak bych asi měla smůlu. Přišla jsem do jednoho salonu a paní se ptala, jakou mám představu, co se mi líbí. Odpověděla jsem: má představa je ta, abych se do nich vešla, ostatní je tak nějak až druhořadé... Ale měla jsem štěstí, že jsem nikdy nenarazila na prodavačku, která by mi dávala kázání, že musím nejdříve zhubnout a pak chtít něco zkoušet...
Odpovědět
Profilova fotka
Saty nenosim, takze jsem nemela absolutne zadnou predstavu, jak v cem budu vypadat, vybirani satu jsem dost dlouho odkladala, pak jsem si na to vyhradila dva dny a objednala se do peti salonu, v prvnim jsem byla hodinu a odchazela s tim, ze by to celkem slo, ale prece jen je to prvni salon a navic obsluha mi nebyla moc sympaticka.. v druhem jsem vyzkousela spoustu nadhernych satu (vel.42/44) a priblizne dvacate zkousene saty (vybrane slecnou ze salonu, ja je na raminku odmitla jako moc zdobene) byly ty prave, doma jsem si prohlidla fotky a do salonu se jeste ten den vratila saty rezervovat, zkousky v ostatnich salonech jsem zrusila, nemela jsem uz potrebu hledat dal, takze v podstate by se dalo rict, ze saty jsem nasla za necele tri hodiny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Jestli se Ti natolik líbí, tak proč je nekoupit. Já jsem nejdřív koukala na net, pak jsem byla v jednom salonu vyzkoušet střih a velikost a nakonec jsem si vybírala tady na bazárku, vyzkoušela jsem troje a ty 3. to byly :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já šla do prvního svatebního salónu, tam vyzkoušela asi desatery šaty a předposlední byly ty pravé. Tak jsem do nich šla. Sedí mi, líbí se mi, cena je super, tak co budu obíhat :-)
Odpovědět
Já jsem jsem byla ve dvou salonech, v prvním jsem si nevybrala a žádné šaty jsem si nezkoušela. Když jsem přišla do druhého, tak na figuríně byly vystavené šaty, hned mi padly do oka, zkusila jsem si je a byly to ony :-) Během půlhodiny bylo vše vyřízené :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?