Jak dlouho dopředu obhlížíte svatební šaty?

holky mám jednu otázečku už jste se některá z vás dívala po svatebních šatech když máte svatbu v červenci?Co myslíte není to brzy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Urcite neni, prave naopak. Ja mam svatbu 25.6. a saty uz mam zarezervovane. Letni mesice jsou na svatby bohate, poptavka je velka, tak by byla skoda, kdyby tve treba vysnene saty uz byly zarezervovane.
Odpovědět
ahoj, my máme svatbu 6. srpna. A šaty jsi jdu zkoušet příští víkend. Taky jsem nevěděla, kdy jít. Ale na hodně stránkách a i přímo v půjčovnách bylo psáno, že pokud si chceš vybrat opravdu ty nejlepší a pro tebe nejhezčí je dobré si je zamluvit tak 6 měsíců předem.
Odpovědět
já mám svatbu v červenci a už jsem se byla na šaty dívat a zkušet a příští týden už bych si chtěla nějaké zarezervovat, čím dřív, tím líp, aspoň pak budu mít čas na ostatní věcičky kolem svatby ;-)
Odpovědět
Já si taky myslím, že to není brzy. Svatbu mám 2. července a šaty mám zarezervované od listopadu. Je ale pravda, že jsem byla v hodně oblíbeném salónu, takže jsem se bála, že by už třeba hodně šatů mohlo být na tento termín zarezervovaných.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj souhlasím s holkama, šaty mám zamluvené od prosince a vdávám se 9.7., a mám úplně nádherné co jsem chtěla...paní mi říkala že v lednu začíná už být na léto nával a může se stát, že bude omezený výběr, tak ted jen zbývá do toho nevlítnout, abych nemela bříško a nemusela je menit:-) držím palce at si vybereš ty nej nej nej:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si jedu zkoušet šatičky tento víkend, vdávám se v červnu a právě mi bylo řečeno, čím dřív tím líp, pak by se opravdu mohlo stát, že ty tvé vysněné už nebudou k mání :-( , budu si je chtít kupovat, tak jich pár ozkouším a popřípadě koupím dyš budou za slušnou cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě všichni strašili, že musím jít brzo, svatbu mám 25. června a šaty už tedy zamluvené ;-)
Odpovědět
ahojky, ja mám swatbu 2.7. a šatky mám od 14.1. taky zamluwené, dokonce už mají zamluwené termíny i na listopad 2011, což jsem čučela jako sowa z nudlí! :-D Čím dříw, tím líp..šaty jsou, ale může se stát, že zrowna ty které se ti budou nejwíc líbit budou už na twůj termín zamluwené! :-S :-S Ale znám i holki co zařizowaly swatbu 3 měsíce dopředu a byly to krásné newěsty..
Odpovědět
Já mám termín 2.7. a šaty už mám zamluvené od 20.12.2010 a v salonu mi řekli,že už jdu jen tak tak :-) . SIce jim ještě pořád dochází zboží,takže je můžu kdykoliv vyměnit za jiné,ale zřejmě zůstanu u těch zamluvených :-D
Odpovědět
Ahoj nevěsty, taky jdu na zkoušku příští víkend a svatbu máme 24.6. Jak dlouho jste na zkoušení šatů byli dlouho? A kolik vás půjčovné vyšlo. Já jedu do dvou svatebních salónů do Prahy a mám z toho trochu hrůzu, aby to nebyl ranec =-)
Odpovědět
Profilova fotka
půjčovné tak 7-9 tis. jenom do dvou? já jdu tento víkend jdu do šesti salonů :d jsem zvědavá jak to stihnu
Odpovědět
my máme svatbu 27.8.2011 a šaty jsem si zamluvila tento týden...v salónech už se to začíná plnit,tak pozor na to!holky,zajděte si do svatebního salónu Maggie (Vinohradská třída).sice trochu dražší šaty,ale krásně sědí a mají velký výběr! jen pozor,musíte se předem objednat.
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem byla v lednu ve dvou salonech, šaty jsem vybrala a máme svatbu 13.8. V jednom paní řekla, že jdu tak akorát a ve druhém, že jdu brzo, že si nové šaty nechávají na veletrh v diplomatu a až potom je dají na prodejnu, takže je zbytečné chodit dříve. Prý mam přijít až tak koncem března, ale přijde mi to pozdě, takže už jsem je raději rezervovala :)
Odpovědět
Ahoj, podle mě je to jen obchodní tah. Před vánoci vám řeknou, že nemá cenu ani zkoušet, že jdete moc brzo ( protože ještě nemají připravenou novou kolekci). A hned po Novém roce do vás hustí, že už jdete skoro pozdě, že je toho už hodně zamluveno ( á - kolekce už je připravena) A tak na vás vyvíjí nátlak, aby jste si šaty zarezervovali hned "dokud ještě jsou". A vy místo toho , aby jste si v klidu obešli spoustu salonů, tak zazmatkujete a radši je honem zamluvíte. Přitom spousta salonu dostává nové kolekce až do března a některé průběžně v celém roce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahj, ta máme svatbu 16.července.Šaty budeme kupovat, v polském Těšíně, prý tam mají velký výběr a fajn ceny tak jsem sama zvědavá, jestli to je pravda.Má někdo tady stím zkušenost?díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já šaty ještě nemám a minimálně do března je mít ani nebudu.Opravdu je zbytečné zamlouvat si je teď.Chápu,že člověk chce mít ty nejkrásnější šaty zamluvené a jisté,ale co když potom narazíte někde na ještě krásnější a dokonalejší šaty v jiném salónu?Zálohu už Vám nikdo nevrátí.Na jaře chodí nové kolekce a myslím,že zase bude z čeho vybírat,takže opravdu nemám strach,že by na mě žádné pěkné šaty nezbyly.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si že teď zamlouvat šaty na léto je vážně předčasné. To chce čas a neunáhlit se.
Odpovědět
Profilova fotka
...záleží do kterých salónů chodíte ale tady v Praze když jsem začala loni na podzim obíhat ty své vyvolené tak to bylo tak akorát...když jsem si vybírala šaty které chci zkoušet paní rovnou koukala a diktovala které už jsou na daný termín zamluvené takže asi tak...nové kolekce jsou k nahlédnutí všude na internetu, do salónů pak chodí až do dubna, já si vybrala ty své "nej" šaty (v prosinci) s tím že budu chodit zkoušet i nové modely, šaty jsem pak už nezměnila, ty moje byly prostě nej :-D ale není problém pokud přijdou nějaké hezčí je změnit ;-)
Odpovědět
Ja jeste nemam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se vdávám 13.5 a také ještě nemám. Právě sháním.
Odpovědět
Já už šaty taky mám a není pravda, že kolekce chodí na jaře. Ty větší salony, co mají značkové šaty jí už dávno mají. Já mám San Patrick, kolekci 2011 Cenia, jsou boží ;-)
Odpovědět
Ahoj, do vsech salonu, kde jsem byla v Praze (bylo jich asi 5) mi rekli, ze jdu akorat vcas, ne-li pozde, vtipne je ,ze svatbu bude v Chebu a tam mi zase rekli, at se nechodim koukat na saty driv ,nez v breznu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, svatbu mám 9. 7. a šaty mám od listopadu.. ale já to měla spojené i s maturitními.. ale byla to pohodička.. ještě žádné zamluvené a nelituju..:)
Odpovědět
Já si je budu nechávat šít, svatba je v srpnu a nechám si je šít tak květen/červen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to teda předčasné nepřijde ani náhodou, u nás mají novou kolekci už od podzimu a šaty už jsou pozamlouvané i na září. Já mám všechno radši s předstihem, než se pak stresovat. A většinou stejně ani tolik salonu obíhat nebudete, prostě ty jedny stejně budou jen někde a zamilujete se na první pohled. Já mám šaty vybrané od prosince :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se vdávám 1.července a dnes jsem si zamluvila šatečky:) Paní v salonu říkala, že na léto je holky zamlouvají už únor-březen...takže já bych moc nečekala...a alespoň o starost míň:)
Odpovědět
Profilova fotka
já už na 16. července taky mám....
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já mám svatbu 16.07. šaty a vše důležité už mám zamluvené. Vše jsem začala řešit hned začátkem ledna, jelikož jsem byla požádána o ruku na štědrý den :-) jinak brzo určo není, u nás bylo vše uz zarezervované. obřad máme ve 12:00 a byly jsme druhý, náš termín nám už někdo vyfouknul, Když jsem scháněla foto, taky už bylo vše obsazené. tak pokud můžeš určo si udělej vše hned,pak už může být pozdě :-)
Odpovědět
Ahoj, my 30.7. a saty si chci nechat sit tak kolem kvetna.. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?