Jak dlouho dopředu jít na svatební šaty?

Profilova fotka
Ahoj holky!! :-) Rychlá otázka - svatbu máme v červnu a moc mě zajímá, jak moc dopředu si jít zamlouvat do salonů svatební šaty? Říkám si, že je nejvyšší čas vzhledem k tomu, že místa, oddávající a fotografové jsou zamluveni dopředu klidně i rok a půl.. díky za odpovědi!! Kris.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně už teď:) já měla svatbu v červenci a touhle dobou už jsem vybírala a zamluvila:) Plus je, že máš výběr ze všech šatů, není jich ještě tolik zamluvených, takže se nestane, že se ti nějaké líbí, ale už jsou půjčené:) Nevýhoda by mohla být v tom, že do některých salonů chodí nové kolekce až po Vánocích:)
Odpovědět
Já mám svatbu až v září a už mám za sebou návštěvu ve 4 salonech.. Ve třech to bylo v pohodě, nová kolekce jim chodí během září-října, takže jsem zkoušela.. Navíc jsem prý nebyla tak moc napřed před ostatníma.. V posledním salonu mě dost nevybíravě poslali do háje, že jim chodí kolekce až po novém roce.. Asi takhle, zašla bych do salónu, zjistila bych, co mi sluší a tak, případně jestli máš nějakou představu šatů, tak vyzkoušet, jestli ti sedí.. No a pak sama uvidíš, jestli typ šatů, který bys chtěla, je široce dostupný (např. korzetové šaty) a seženeš je v pohodě víceméně kdykoliv, nebo máš představu nedostatkového zboží (krajkové jemné vílí šaty), který je teď in a bude lepší ho zabrat dříve.. Já bych chtěla mít šaty z krku brzo, odvíjí se podle nich výzdoba, dort a tak a taky chci mít klidnou hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já v květnu a rozhlížím se už teď.Zjistila jsem,že se mi každej týden líbí něco jiného..Tak ted je otázka,zda není lepší to nechat na poslední chvíli :-D
Odpovědět
já svatba v září, šaty zamluvené v lednu :-)
Odpovědět
Svatba v srpnu a šaty zamluvené v září😀
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba v půlce září a šaty jsem zamluvila 1.cervna,ten samy rok...
Odpovědět
Když jsem objížděla salony přelom srpen-září a svatbu jsme plánovali na duben, všude se divili, že to objíždím tak brzy. Nakonec jsem si šaty koupila v prosinci.
Odpovědět
Já sháněla šaty cca půl roku před svatbou. Ale nakonec jsme si je koupila. Cenově to vyšlo i lépe než kde jaké půjčení a užila jsem si v nich celý den bez stresu, že bych je poničila a pak ještě doplácela v salonu opravy.... A teď posílám dál, kdyby někdo měl zájem, mám je tady na bazaru :)
Odpovědět
Ahoj, já si šaty zamluvila asi v květnu na svatbu v září. Ale po salonech jsem chodila zhruba od začátku dubna. Je super, že máš větší výběr, protože šaty ještě nejsou tolik zamluvené, ale nové zas někde ještě nemají nové kolekce. Ale zas když najdeš ty pravé, tak je jedno jestli jsou z loňské kolekce nebo z té nové, takže já doporučuju pomalu hledat a uvidíš jak to půjde. Někdo najde šaty při první návštěvě salonu, mě to trvalo o dost déle.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja koupila saty skoro rok dopredu. Proste me okouzlily, navic byly ve sleve :D Akorat jsou mi o cislo vetsi, porad doufam, ze do nich trochu priberu. Kdyz ne, budou se muset zabrat :)
Odpovědět
Šaty jsem zamlouvala v červenci, svatba byla přelom září/říjen. V srpnu se mi podařilo otěhotnět a šaty bylo potřeba před svatbou poměrně dost upravit - být to v jiném salonu, jsem si jistá, že by to tak hladce neproběhlo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávám se v dubnu a dnes jsem byla po salonech a vybrala 😊😉 mám obr radost protože se 160cm a 80kg jsem nečekala že vyberu tak lehce....šaty mě zeštíhlujou minim.o 2 velikosti a ani podprdu mit nemusim což je v mých skoro 40 co řict....takže za mě čím dřív tím líp
Odpovědět
Článek se načítá
svatbu jsme meli v zari a saty jsem vybirala v unoru-breznu a vyber byl stale velky :) ale jestli uz mas termin svatby, tak se bez po satech podivat klidne hned, aspon to budes mit v klidu. v salonu, kde jsem si saty pujcovala, jsem zaplatila zalohu, ale byla moznost saty vymenit za jine, kdybych se pred svatbou jeste rozmyslela.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak se podržte já mam svatbu až příští rok v létě a už šaty mam ;-) Byla to taková náhoda.Okamžitě jsem se do nich zamilovala na první pohled.Takže to jsem vůbec nečekala,předpokládala jsem že budu schánět šaty pomalu třičtvrtě roku a že si nevyberu.A nakonec je mám už teď :-p Byli krásný okamžitě mi padli a ještě za super prachy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My mame svatbu pristi rok v cervnu a prvni navsteva salonu probehla koncem cervna, dva tydny po zasnubach. 😅 pak byly jeste dva jine salony behem cervence a hotove saty by mely byt dorucene pristi tyden.🖒
Odpovědět
Svatba bude příští rok v září a příští víkend jdu poprvé zkoušet :-) Jenom se děsím trošku toho, že až přestanu kojit, tak do svatby zase trochu nakynu, tak uvidíme :-D Když tak vyberu jiné no :-) Já jsem oproti mé ségře trochu extrém - ona vyřizovala šaty 2 měsíce předem, já bych ale hrozně ráda jedny vysněné a bojím se, aby mi je někdo nevyfoukl, tak jdu tak brzy :-)
Odpovědět
Začala jsem se porozhlížet brzy po zásnubách, cca 11 měsíců před svatbou, abych měla rezervu a našla ty nej. A našla jsem je hned druhý měsíc :-) Původně jsem neplánovala hned pořizovat, ale chtěla jsem mít dost času a tím pádem i klidu na nalezení těch nejvhodnějších.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?