Hubnutí před svatbou - zmenšování svatebních šatů?

Profilova fotka
Dobrý den, mám menší problém.. Od začátku ledna mám vybrány šaty, svatba je 30.8. No a už asi rok sportuju a lépe jím, zhubla jsem do podzimu cca 10 kg. Pak jsem polevila, zastavilo se to a od Nového roku jsem se na to zase vrhla. Nedělám to už jen kvůli hubnutí, stalo se to koníčkem ale je pravda, že pořád mám hodně práce před sebou. Ono už to nebude žádné drastické hubnutí, to nejhorší mám pryč - teď mám 65 kg na 165 cm, takže už tak max 5 kg dolů bych chtěla a už jen zpevňovat a tvarovat. No ale jde o to, že asi nějaké cm dolů půjdou do svatby a já se bojím, že mi nebudou šaty. Na šněrovačce korzetu jsem měla ještě nějaké místo, ale nevím jestli to bude stačit a navíc to už nevypadá tak dobře, když je to natěsno sešněrováno. Holky co s tím? Já nechci přestat hubnout pokud se to jakž takž daří, do plavek chci být jakž takž štíhlá pokud to zvládnu. Co když ale přijdu v týdnu před svatbou na zkoušku šatů a ony mi už nepadnou a nebudou už žádné jiné hezké volné na můj termín...? Dají se šaty zmenšit? Nebo dovolí mi třeba měsíc nebo dva před svatbou je jít znovu vyzkoušet? Pro mě byl celkem porod vybrat tyto šaty, žádné se mi nelíbili, jsem malá, takže mi prodavačky určitě půlku šatů ani neukázaly, aby je nemusely stříhat.. Zase si říkám že u těch šatů jde spíš jen o prsa a šířku zad že... Záda se asi zas tak nezmenší a na prsa koupím kdyžtak větší podprsenku.. :) Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
@marie115 myslím, že v seriozním salónu by ti měli vyhovět a dovolit zkoušku měsíc předem s tím, že jsi zhubla a chceš mít jistotu a kdyžtak třeba vybrat jiné. s podprsenkou a zády máš asi recht:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nějaké úpravy na šatech salony dělají, ale myslím, že zmenšovat vám je nebudou, to by bylo příliš pracné. Spíš bych se zkusila domluvit na té dřívější zkoušce, to by snad pro ně neměl být žádný problém. Záleží jaký máte typ šatů, ale měly by sedět také v pase, případně na bocích. Velké šaty jsou stejné zlo jako malé, snad ještě větší, když vám budou někde volnější, nebo budou odstávat, nebudete se cítit vůbec pohodlně.
Odpovědět
Profilova fotka
V dobrém salonu Vám šaty do poslední chvíle vymění za jiné. A tak měsíc před svatbou se chodí na zkoušku.
Odpovědět
Já si taky myslím, že by v každém salónu měli vyhovět nevěstám se zkouškou šatů... I kdyby jsi tam byla třeba každý týden, tak by asi neměli říct ani popel :-) Zkus se tam s nimi domluvit a kdyžtak si pro jistotu zkus vyhlídnout i nějaké šaty v menší velikosti no....
Odpovědět
Profilova fotka
Já tady už četla fůru příspěvků jak holky chtějí honem honem před svatbou zhubnout.. Jak to ony řeší s šatama? Jdou vybírat až měsíc před svatbou? To asi neee... Nebo si vyberou menší a hubnou do nich? To je taky blbost...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla svatbu v říjnu a hubla jsem od února. Do května jsem dala dolů 8 kg a někdy v tom květnu si vybrala šaty. Díky střihu a skladům nešly zmenšovat, takže mi bylo důrazně doporučeno raději dále nehubnout. Takže od května do října jsem si udržovala váhu (no cm šly maličko ještě dolů), abych nemusela šaty měnit, protože tyhle jediné seděly jak prdel na hrnec a byly prostě trochu jiné než klasika, co jsem zkoušela v tomhle i jiných salonech. Takže já raději udržovala váhu, než abych dál hubla a byla nucena změnit šaty. Ale většina šatů jde zúžit, ty moje byly fakt výjimka.
Odpovědět
Profilova fotka
mám stejný "problém", naštěstí v salonu Agnes,kde mám šaty půjčené to není problém. Jelikož stále ještě hubnu poporodních 30 kilo, tak jsem na to paní upozornila už při příchodu, že určitě do svatby zhubnu a jestli je možné šaty zmenšit a tvářila se naprosto v pohodě, jako kdyby se jí na to ptala každá nevěsta. dělají to u všech šatů bez problémů. Takže asi záleží na salonu teda co tady tak čtu.. Ale každý salon by měl počítat s tím, že pokud si nevěsta vybere šaty rok nebo třičtvrtě roku dopředu, může se stát, že se jí trochu změní do svatby postava že jo... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?