Holky, máte některá svatební šaty z Aliexpress.com?

Chtěla bych vědět jak je to s materiálem a velikostí.Moc děkuji
Odpovědět
jéé, tak na to jsem se chtěla taky zeptat. Koukám už tam delší dobu a taky by mě zajímalo, jak to je s materiálem. Teď jsem našla tento inzerát http://www.aliexpress.com/item/Free-S... . u nás ty šaty prodávají za 40.000,- (osobně jsem se na cenu ptala na veletrhu v Ostravě přímo salónu Emi Mariage a paní řekla, že jsou už z řady de luxe. No, docela mazec, tady se dají sehnat za necelých 4.500,- takže tolik asi k tomu, kolik na nás rýžují české salony! :-|
Odpovědět
@packaf Já zkušenost nemám, ale spíš si myslím, že to za 4500 bude nějaká lacinná napodobenina... Ale taky uvažuju o objednání šatů přes internet, tak kdybyste některá kupovaly, dejte sem prosím foto :)
Odpovědět
jinak je na to přímo tady skupina Nakupujeme přes e-bay a tak se toto řešilo. A taky e-bay, dost si tam holky pomáhají ;-) @mikhael je mi jasné, že to nebude ve stejné kvalitě, ale určitě nemají ani u nás hodnotu 40.000,-, to ať se na mě paní v salonu nezlobí, ale do 10.000 výrobní hodnota bude, víc ne.
Odpovědět
Jenže když se podívám na aliexpres,tak tam mají stejné fotky šatů jako jinde na netu,ale cena je úplně někde jinde,tak si říkám jestli je to jen kopie a nebo totožné.Asi se je ale z té číny objednám,ale s předstihem abych kdyžtak měla čas sehnat ještě jiné.Jde mi hlavně o tu velikost a o materiál a kvalitu zpracování.Cena tam je opravdu až překvapující.
Odpovědět
@packaf také mám tyhle šaty v oblíbených
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jsem si šaty z aliexpressu objednala ;-) vybrala jsem si je ale nemeli mou velikost tak mi je usili na miru a uz mi je poslaly cca za 3 tydny prijdou ;-)
Odpovědět
Ahoj já taky objednávala šaty z aliexpress nevypadali sice uplně přesně jako na obrázku ale jsou krásné. Ušili mi je během týdne, ano kvalita nic moc ale pro mě dobré nepotřebuju značkové šatky. nechám si spravit jen rukávy u švadleny. Šaty mě vyšly na cca 2500,-
Odpovědět
Holky a máte nějaké prověřené prodejce na Ali?
Odpovědět
@hranicarka prověřeného ne:-( hlavně se dívat na jejich hodnocení co tam přispívají ostatní. I když u prodejce co jsem si objednávala šaty já nebylo nic,šaty jsou moc hezké:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?