Holky co by jste zvolily? Korzet či klasika?

Profilova fotka
Měsíc do svatby a ja začala mít pochyby :-/
Odpovědět
Za mě ty prostřední, ale záleží jak na vás vypadají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě ty první nebo poslední ;)
Odpovědět
Prostredni neeee ma je kazda
Odpovědět
První :-)
Odpovědět
Profilova fotka
První
Odpovědět
První nebo druhé,ale chtělo by to je vidět na vás
Odpovědět
Třetí
Odpovědět
Profilova fotka
Na modelce vypadají všechny pěkně. Osobně bych zvolila druhé, první mají střih, který bude sedět málokomu, třetí jsou na hodně hubené postavy, prostřední jsou zajímavé už tím, že mají ramínka a ne holá ramena a mají slušivý střih ;-)
Odpovědět
Za mě ty druhé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
spíš aby si sem dala fotku jak je más na sobě, ono na modelkách to vypadá nádherně ale pak ti nemusí slušet, já se o tom taky přesvedčila na vlastní kůži :-D a vybrala jsme na konec jiné
Odpovědět
Profilova fotka
když v salonu kde si je chci půjčit se nelze fotit :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
První:-)
Odpovědět
taky první, přijdou mi neokoukané
Odpovědět
Profilova fotka
@monpe Tak to mi prijde trochu zcestny, ze se nemuzes vyfotit. Nicmene jsem nekde cetla, a prijde mi to jako docela dobrej nazor, ze jakmile vyberes saty, nepochybuj a kdyz uz mas pochyby, neres je. Je to akorat zbytecnej stres a vyskacou ti bedary :D Hele z vlastni zkusenosti muzu rict, ze cim min jsem cokoli resila, tim vydarenejsi to bylo :) Anakonec kdyz jsme jeli na obrad, tak fotograf nechapal, ze muzu bejt tak klidna, i presto, ze jsem na prvni pokus zapomnela kytky, i presto, ze nam auto spadlo kolem do pangejtu, Ja se proste v klidu zvedla a sla tlacit, v satech, ucesana, byla to sranda :D Takze proste, nic neres, ono to nejak dopadne samo. Vzdycky to nejak dopadne :)
Odpovědět
Druhé, ale zásadní není fotka na modelce, ale to, jak v nich vypadáš ty. Já jsem ale vysazená na korzety, podle mě tu nepadnou tak 75 % nevěst. @amazonkaaa Já ty pochyby měla takové, že jsem si nakonec koupila jiná (kupovala jsem i ty první). Ale nelituji, naopak, ty druhé pro mě byly wau.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Tak ja jsem si od jedne slecny koupila saty, protoze byly levne. Ale pul roku pred svatbou. Uz v dobe koupe jsem vedela, ze to neni ono, ze s mou velkou prdeli v tom vypadam zezadu jak selka, ale tak za 18 stovek jsem si rikala, vem to cert. Lepsi vrabec v hrsti, ze jo. Vedela jsem ze miliony prste do pujcovny cpat nechci. No ale nakonec mi saty usila kamaradka a puvodni saty rozstrihala a pouzila na krajku na rukavy a na zdobeni :) Nicmene si vazne myslim, ze u satu z pujcovny by proste nevesta nemela plasit. Nehlede na to, ze se mi vsechny troje saty zdaji uplne stejne a vrsek korzetoveho typu bez raminek je letos a vubec posledni roky uz opravdu klise. Kazde druhe album ze svatby tady vypada co do satu uplne stejne. Je to jako kdyby svatebni salony postradaly fantazii a cpaly nevestam furt tu samou nudu. Podle let se jen meni skladana slehacka, krajka, nebo tyl, pripadne kombinace podle hesla, cim vic druhu, tim vic nevesta.
Odpovědět
Profilova fotka
ty první, jsou originální.... a pro ty co musí mít ramínka, nevím jak vaši chlapy, ale ten můj miluje holá ramena ;)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě první a poslední :-) můj chlap je také posedlý holými rameny, stejně jako píše tygrice69 :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?