Hodí se takové svatební šaty pro baculku?

Profilova fotka
Holky hodi se takové šaty pro baculku?Byly by ve velikosti 46... Pro tvar postavy hrušky...
Odpovědět
1
2
Hodí, kolem pasu jsou šikmo střižené a to zeštíhluje. Pokud máš pas, tak se šaty krásně stáhnou, vynikne pas a pod pasem již není nic vidět. Mám podobný styl šatů. Jen bacha na ruce, pokud jsou silnější, tak by to chtělo něco přes ně.
Odpovědět
Profilova fotka
@patricie78 Naprosto souhlasím :)
Odpovědět
@dashenka87 Kde seženeš tyhle přesně, to nevím. Já si zkoušela pouze tenhle typ šatů, kvůli své postavě a v "mým" salonu ji měli tak nejmíň patero. Bolerko je dobrý. Budeš mít závoj?
Odpovědět
Profilova fotka
@patricie78 Nee nebudu možna jen francouzsky...
Odpovědět
Jsem taky pevnější a měla sem šaty taky přes pupík šikmo,vypadalo to super. Ruce mám docela dost pevné a řešila sem to závojem španělským cca po lokty a taky super. Jen bych se bála tohoto typu přes prsa. Já mám prsa po mimču velké a nezbedné :-) tak sem volila šaty s rovným střihem přes prsa,aby mi to nedělalo tam toho ještě víc. Ale myslím že se šaty hodí i pro baculky, sou krásné ;-) A když velikost šatů odpovídá tělu,tak nebude nic přečuhovat a nic nepoleze ven,takže proč ne x-)
Odpovědět
A velikost 46 není moc,viděla sem v salonu šatky 52 a 56 a byly nádherné.
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaz1 Já právě prsa velké nemám, ba naopak... Do takových šatů jsem se zamilovala jen netuším kde něco takového i vyzkoušet abych viděla jak mi to sedí...
Odpovědět
já teda takové neviděla,ani podobné.Ale z vlastní zkušenosti: měla sem jedny vysněné a vůbec mi nepadly.Vyzkoušela sem jich tak 15tery a vybrala si. je lepsi to zkusit. Ale zase moje svagrova ta si koupila saty tady na bazarku a sedly ji super a vubec nemela ozkouseny typ satu. No ale sou fakt nádherne,myslim ze musi sedet snaad kazde neveste. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaz1 jde mi o ten střih jestli by mi sedel... Pokud ano nechala bych si je klidně i usit jen vědet jak by mi padla ta veliká sukně...
Odpovědět
pod velkou sukni se toho dost schová ;-) Tak sehnat někde šaty s podobným stylem sukně. Střih přes prsa ten se dá sehnat na šatech určo a šikmý pupík toho bych se nebála,to sedět bude. jak sou asi řešené vzadu? Zip nebo zavázání? Já měla zavazovací a je to lepší,daj se stáhnout přes partie jak je potřeba,pod prsama sem měla hodně stažené,aby to vypadalo a hlavně aby mi prsa nepadaly :-) no a boky jen tak lehce aby mi sádýlko nepřetékalo. Tak tancováním mi to stejně popadlo ty šaty trochu a měla sem pak u boků jako sklad,což mi řekla v salonu že tak by to byt nemělo,ale co nadělám. Myslím, že sukně by mohla sedět.Šak není nabíraná jako volánky,je širší,nevím no.Elegantní. 8-)
Odpovědět
kukni do meho alba,mám tam par fotek no jako saty se stema myma nedaji srovnat,to tyto sou bozske.A sikovna svadlena dobre poresi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dashenka87 tohle jsou myslím Maggie sottero, takže hledat po salonech
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@dashenka87 viz výše
Odpovědět
dle mého, já si dneska zkoušela podobný typ a za mě NEEE. zaprvé pokud máš větší prsa, tak zásadně ne srdíčkový výstřih, pak samo o sobě šaty jsou dost do A a už to je vzhledem k postavě peklo. ale za zkoušku nic nedáš.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Je to Justin Alexander 8610 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 já prsa malá nemám a srdíčkový výstřih mi sedí
Odpovědět
říkám záleží jak na kom, odpovídala jsem na otázku autorky této diskuse. Prostě si myslím, že takové šaty slečnám plnějších tvarů nesluší. Nemyslím to obecna na všechny:)
Odpovědět
To bych musela vidět naživo, těžko říct. Myslím si, že ten typ výstřihu se nehodí, lepší by byl rovný.
Odpovědět
@dashenka87 Hlavě je potřeba je zkusit, ale tuším, že nebudou sedět. Ze zkušenosti vím, že když je pas položený níž a navazuje na něj široká sukně, postavu to opticky sníží, tím pádem i rozšíří. Žádná holka ani hubeňoura v nich nebude vypadat jako tahle. Má počítačově prodlouženou postavu. Zajdi do půjčovny a zkus si všechny možný střihy, abys věděla, co ti bude sedět nejlíp, než si je necháš ušít.
Odpovědět
@dashenka87 Líbí se mi ty retro šaty úzké v pase, které máš v IP. Ty by k tvé postavě mohly sedět skvěle.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanajdesign které myslíš?
Odpovědět
@dashenka87 "Olajkovala" jsem ti je. Skvělý jsou i ty úplně první, ale záleží, jestli chceš být tak výrazná nevěsta. :-) A jestli říkáš, že máš menší prsa, byla bych pro variantu střihu, jako mají černý šaty - bolerko, které zvýrazní šířku ramen, takže trochu převedou pozornost od širokých boků a vyváží poměry postavy, vznikne tak tvar přesýpacích hodin, a ten už je souměrný a ladný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze jsou perfektni pro sirsi boky.. ja mam taky takobvou postavu a kdyz jsem si vyzkousela podobne saty nemohla jsem uverit, jak krasne mi padly.. :-)
Odpovědět
Určitě na velikost 46 doporučuji. Budou vypadat nádherně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si je zkoušela:) přišlo mi, že mi dělaly dost velký zadek a boky:) a to si myslím, že jsem celkem hubeňour, možná, jestli máš větší prsa, mohlo by to vypadat lépe, mně osobně nesedly nebo se mi na mně moc nelíbily :) jdi je vyzkoušet, to bude nej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dashenka87, psala jsem výše :) jinak souhlasím s @hanajdesign mám 181 cm a opravdu snižují opticky postavu a nevypadá to dobře
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Uvidíme, chtěla jsem něco podobného nemusí být přímo tyto :) Ale moc děkuji .)
Odpovědět
Profilova fotka
@dashenka87 :) jestli to máš kousek zajeď si do HK do salonu Bella, šaty tam mají pod jménem Paris:) zkusíš a uvidíš, já z nich byla na ramínku nadšená, ale pak zklamaná:)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho Bella je i v Olomouci a mám tam domluvenou schůzku na čtvrtek tak zkusím...
Odpovědět
Profilova fotka
@dashenka87 jj:) mně říkali, že je mají pojmenované Paris/Paříž :) tak to zkus, držím pěsti
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?