Hodí se takové šaty na svatbu v kostele?

Poraďte jestli si můžu vzít takové šaty do Kostela na obřad?Není to moc vyzývavé?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@alhou Nejsem věřící, ale před šesti lety jsem byla na svatbě v evangelickém kostele, kde měla nevěsta šaty úplně stejného střihu a nikomu to nevadilo.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě hodí :-) . Pokud ale máš pocit, že jsou no kostela vyzývavé, můžeš použít bolerko :-). Na mne nepůsobí vyzývavě, ale elegantně
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, souhlasím s holkama, šaty jsou elegantní a jemné, vůbec ne vyzývavé, takže do kostela klidně! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně ty šaty připadají "vykozený" hodně, ale já mám ke pseudokorzetovým šatům výhrady tak nějak všeobecně. Do kostela bych volila něco zahalenějšího (viz šaty Grace Kelly). Bolerko taky podle mě není úplně nejlepší varianta, v těch polyesterových krabicích, jakými oplývají naše půjčovny, by aj Twiggy vypadala jako almara ;-)
Odpovědět
Většina svatebních šatů je vyzývavých, obzvláště korzetových. Problém bych v tom neviděla, nevěsty se v nich nornálně vdávají v kostele - viz fotoalba tady na beremku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jee tyhle jsem si taky zkousela, byly to chvili i favoritky :-) mne vubec nevhodne do kostela neprijdou, dekolt neni az tak vyzyvavy a celkove saty pusobi elegantne :-)
Odpovědět
@alhou Nejdůležitější je, zda je kostel odsvěcený či nikoliv. Pokud ano a jedná se v podstatě o občanský sňatek, není takový střih vůbec problém. Pokud to ale bude církevní obřad, měla by mít nevěsta zahalená ramena. Je jedno zda rukávkem, šálou či bolerkem, stačí samozřejmě i krajka. Alespoň takové mám z dětství zažité pravidlo. Pokud máš pochyby jen ohledně vyzývavosti, tak bych to neřešila a vzala bych si co je mi pohodlné. Nicméně, pokud máte církevní sňatek, obrátila bych se raději pro radu na místního kněze.
Odpovědět
Já měla v kostele krajkové bolerko a pak ho svlíkla :-) . Jinak myslím, že můžou být ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem věřící, ale myslím, že bůh by byl blázen, kdyby se na tak krásnou nevěstu nechtěl dívat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám taky odhalená ramena ve svých šatech. Svatbu máme v zámecké kapli a nechávam si k tomu udělat z tylu takový přehoz přes ramena, aby se to zjemnilo a zakrylo trochu. Viz toto http://static1.asmira.com/photo/82/49..., ale k jinym šatům.
Odpovědět
Pro tvůj klid bych volila na obřad bolerko nebo šálu a máš pokoj. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevidim na nich nic špatného, klidně v nich jdi.... mám podobné
Odpovědět
Článek se načítá
měla jsem na svatbu v kostele odhalena ramena - myslim ze to v dnesni dobe nikomu nevadi, ale pro svůj klid a klid babicek jsem mela krajkove bolerko - bylo to v dubnu takze i splnilo funkci teplotni :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou hezké a určo není problém:-)
Odpovědět
děkuju vám holky za všechny názory,nakonec jsem ještě dneska vyrazila do Letňan do Adiny a tam si vybrala jiné šatičky :) mají rovný korzet ale jsou mi trochu větší přes prsa tak mi je budou upravovat a budou ve finále víc vypasované a ještě výš ke krku. Přikládám fotečky :)
Odpovědět
Tyto druhé se mi líbí daleko více. Moc Ti sluší :)
Odpovědět
@manul děkuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se ptali asi ve 3 salonech,jesti mám svatbu v kostele,protože mě chtěli upozornit,že v kostele musí být zakrytá ramena( bolerkem)... jesti je to pravda nevím,ale co jsem se dívala na fotky tak většina nevěst v kostele bolerko má...
Odpovědět
tak s tím jsem se v žádném salonu nesetkala a co jsem si hledala videa ze svateb v kostele tak většina nevěst měla ramena holá. Koupila jsem si k šatům španělský závoj který je na fotce tak to snad bude stačit 8-)
Odpovědět
tak já se taky vdávám v kostele a mám jen korzetovky,srdíčkový výstřih..ramena trochu zahalí závoj..nic jiného shánět nebudu,hodně holek se vdávalo v kostele s holýma ramenama...:-) holt nevěsta je nevěsta.
Odpovědět
@gerys Určitě to není pravidlo. To záleží, jak to kdo cítí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?