Hodí se k těmto svatebním šatům dlouhý závoj + bolerko?

Profilova fotka
Budu se vdávat na jaře - duben. Přála jsem si mít dlouhý závoj na obřad + focení (nezdobený, bílý, do hřebínku, cca 2,5m). Jenže jelikož se obávám, že mi v šatech bude zima, přece jen v nich mám trochu holá záda, tak bych asi měla mít bolerko nebo kabátek či pelerínku. Opět nezdobené. Myslíte, že se to k těmto šatům bude hodit nebo je toho už moc?
Odpovědět
Ahoj, závoj určitě ano, bolerko, to by se muselo vidět, takhle těžko odhadovat.
Odpovědět
Profilova fotka
bolerko pookud planujes zcela nezdobene jen v tylu, tak si myslim, ze by slo moc pekne ..i s uzkyma rukavkama
Odpovědět
Profilova fotka
Bolerko neeeeee 8-) no pokud k tomu budeš mít rozpuštěné vlasy tak vlastně úplně zanikneš v bílé. Šaty jsou krásné a byla by škoda je takhle zazdít. A co třeba na obřad to "vydržet" a vzít si nějaký slušivý kabátek nebo svetřík třeba (hlavně néé bolerko) potom ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
závoj ano, bolerko určitě ne - totálně tě zazdí a k drtivé většině šatů to prostě nevypadá hezky - někdy je méně opravdu více:)
Odpovědět
Hele já bych se toho zase nebála.. budu mít šaty taky zdobené perličkami a tak, nebo přijde mi to zdobení prostě podobné jak u tvých šatů, i když mají jiný střih, mám je teda zcela bez ramínek, ale k nim si dávám krajkové bolerko a budu mít i závoj lemovaný širokou krajkou, dlouhý po zadek, a rozpuštěné vlasy, ještě ve vlasech korunku, a musím říct, že to teda vypadá moc hezky.. to krajkové bolerko tomu dodává takovou něžnost, rozpuštěné vlasy zase přirozenost, a závoj k nevěstě prostě patří. záleží na tom, jak se v tom ty sama cítíš, jak se sobě líbíš, když se vidíš v zrcadle. je potřeba to předem zkusit, ale jen podle toho, že si něco představím podle fotky, bych to určitě nezatracovala :) vyzkoušej a sama nejlíp posoudíš.. :) navíc pokud máš šaty ze salónu, tak tam ti stoprocentně poradí!
Odpovědět
Profilova fotka
Jak rika banovsti, zalezi na tom, v cem se citis dobre! Pokud vyberes hezke bolerko tak proc ne, porad lepsi, nez aby jsi cely vecer mrzla :) Navic, neni na skodu ho mit u sebe, zase takove penize to nejsou, a pri nejhorsim ho nevyuzijes. Pokud chces mit zavoj, tak mej zavoj! Ve vysledku je to preci hlavne o tom, aby jsi se citila dobre a byla jsi krasna pro sebe a sveho muze (ktery, ruku na srdce, stejne moc rozdil nepozna :) Pokud mas pochybnosti, tak to asi neni to prave - zkus jine bolerko :)
Odpovědět
Já bych si k nim vzala jen šál ze šifonu nebo organzy, aby se nepřekryla výšivka na šatech.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?