Hledam tyto šaty

Ahoj, shanim stejne nebo velmi podobne saty... dlouhy krajkovy rukav (ne trictvrtecni), skoro zadny vystrih... spodek muze byt jak uzky, tak ve tvaru do A, s vleckou i bez... Kdo poradi kde je sehnat?
Odpovědět
Ale maj výstřih :) http://www.ebay.com/itm/long-lace-sle...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucjay ušijeme na mieru
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Tyto, v barvě šampaň, půjčovné 7 tis., vel. 36/38. Jen rukáv není úplně dlouhý .
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto šampaň vel. 36, půjčovné 10 tis. šaty + bolerko zvlášť, taky ale není rukáv až dolů.
Odpovědět
Profilova fotka
Anebo tyto, šampaň, vel. 36/38, opět šaty + kabátek/ ale ve výsledku to není poznat/, půjčovné 10 tis. ,jsou na menší postavu, cca 165 cm + nízký podpatek.
Odpovědět
Profilova fotka
Model Seattle z kolekce San Patrick 2015 najdete v našem mosteckém salonu :-)...portu do pasu není problém přidat
Odpovědět
Díky všem za odpovědi, problém je v tom, že žiju v zahraničí a do Čech přijedu před svatbou jen jednou... A bez zkoušení přes internet si to nerisknu :(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sháním tyto šaty kdekoli v ČR nebo alespoň podobné...
Odpovědět
Profilova fotka
napadá ma ich veľa... ale z tejto stránky si objednávala kamoška a doadla dobre... lenže je to také zoskupenie milionu výrobcov tak je lepšie si tu pozrieť a navoliť čo by si chcela a potom podľa hodnotenia poprípade objednať. http://www.dhgate.com/product/glamoro... http://www.dhgate.com/product/vestido... http://www.dhgate.com/product/2014-la... http://www.dhgate.com/product/long-sl... http://www.dhgate.com/product/quite-e...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobry den, schanim tyto saty-nevite prosim kde/odkud bych je mohla objednat? Nejaka duveryhodna stranka? Dekuji pred za rady :)
Odpovědět
Článek se načítá
nikkky89 - Důvěryhodnou stránku na tyto šaty neznám, ale kamarádka si je objednala (zjistím a pošlu stránku) a byla totálně zklamaná. Tak abyste se nenapálila. Nakonec si nechávala šít podobné a bylo to super. Tyhle mají všude na aukro už snad 3.rokem. Sice je mají za 1500Kč, ale asi bych šla raději do ušití. Pracuju v saloně, kde šijeme šaty a podobné vychází cca 4000Kč za ušití a máte je na míru.
Odpovědět
Katerinamarkova moc dekuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?