Hledám šaty St.Patrick - prosím o pomoc

Holky zdravím, moc bych si přála mít na svatbě šaty od San Patricka z kolekce 2016 - Zondra. Úplně jsem se do nich zamilovala, bohužel jsem je neviděla v nabídce ani v jednom ze salónů :-( . Neviděla jste je některá někde prosím? Případně neuměl by je někdo ušít? Moc děkuju.
Odpovědět
Šaty St. Patrick z roku 2016 má svatební salon Naive - http://www.svatebni-saty-naive.cz/, ale netuším, zda tento konkrétní model.
Odpovědět
@barryska Děkuji, ale tam je taky nemají :-(
Odpovědět
tuto znacku maji v Go Home Praha, ale salon nedoporucuju (proc-na to je diskuze na foru v kategorii salony). Jinak jsou tem tvym dost podbne Mori Lee 11, ktere jsem dnes zkousela.
Odpovědět
@kocisko Děkuji moc! Prosím tě neposlala bys mi link na ty šaty Mori lee 11 - nemůžu je pod tímhle označení najít :-|
Odpovědět
@kocisko Tak už jsem našla :-). Díky :-)
Odpovědět
@xslunickox mají je v Go Home, ale už mají porvané korálky a jsou trochu jeté :-/, slečna mi ani neřekla, jaká je to velikost (byly mi velké), zachází tam s nimi jak s hadrem, bála bych se, že budou do svatby v hrozném stavu. Ale třeba je najdeš jinde a budou ti sedět :-). Hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,šatky jsou překrásné...mohu vam je dle přání zhotovit...dle přílohy...v pripade zájmu mne prosím kontaktujte ,staci sms na tel 775376243 a domluvime termin konzultace,kde vse probereme...hezký den Rena.salon Václavák
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?