Hledá se šikovná švadlenka ( návrhářka) z Jihočeského kraje pro ušití svatebních šatů.

Dobrý den hledá se žena :-) klidně i muž na tom tolik nesejde, prostě někdo kdo má zkušenost s šitím svatebních šatů. Naivně jsem si myslela, že na netu se nechá dohledat spousta lidí, kteří umí šít. Prakticky nikdo mi zatím neodpověděl. Tak to zkouším tady. Hledám někoho, kdo by byl v dojezdové vzdálenosti blíže k Rakouským hranicím a nevadilo by mu domlouvat se přes email. Bydlíme v Linci a jsme dost časově vytížení. Moc bych si přála šaty podobné šatům z jednoho filmu s několika jinými prvky oproti předloze. Ve filmu se nejedná o svatební šaty, ale o večerní společenské šaty z 30. let min. století. Více detailů bych doplnila později. Budu se těšit na případné nabídky a doporučení. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@korys Dobrý den, asi pro vás budu příliš daleko, ale své služby zmíním :) Šila u mě i nevěsta, která trvale žila ve Francii, takže domluvit a zařídit to jde. Kdybyste měla zájem mrkněte na web (odkaz pod textem) a klidně se ozvěte.
Odpovědět
Dobrý den, bohužel hodně moc daleko, před tím se mi ozvala paní z Prahy a to je odsud také 5 hodin cesty. My pracujeme ve dne v noci, takže takovou dálku podniknout nemůžeme, českobudějovicko je pro nás jediná možnost. Děkuji za ochotu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?