Help: Vílí šaty s holými zády

Ahoj děvčata, probírám se nekonečnými nabídkami šatů v salónech a už jsem lehce zoufalá. Proto bych se ráda zeptala, jestli nemáte tip na salon/web, kde seženu svoje vysněné šaty. Měly by být krajkové, ale neprůhledné, nikterak obtažené a s odhalenými zády. Budu moooc ráda, pokud mi dáte nějaký tip, kde by je mohli mít :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptal bych se tady, docela se na podobný styl zaměřují :) http://www.tymomenty.cz/svatebnisaty
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné šaty mají v Jaroměři. http://salon.lemonika.cz/svatebni-saty/
Odpovědět
Ahojky, a chceš si je půjčit nebo i koupit? Já budu ty své prodávat, měla jsem něco podobného, tak kdyžtak napiš, pošlu ti foto SZ (později budou i v albu) ;-)
Odpovědět
Když máš takovou vysněnou představu je lepší si je nechat ušít.. 8-) vyjde to stejně cenově a budeš mít přesně ty pravý 😊
Odpovědět
@kama29717 jestli prodavat nebo pujcovat nevim, ale budu rada za fotku Vasich :-)
Odpovědět
@semka329 teda, diky moc! Tady se budou vybirat sami!
Odpovědět
@lendak001 Už je mám v albu ;-) Mě vyšlo ušití stejně jako kdybych si je půjčovala, na pražské poměry možná ještě levněji :) Každopádně, ať se Vám podaří vybrat ty Vaše vysněné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu Vám ušít. Cenově na tom budete stejně.Většinou se hodnota šatů rovná půjčovnému v salónech. jednoduché šatky s krajkou šijeme okolo 7-8 000,-Nevím ale jakou máte přesnou představu. V případě zájmu mne kontaktujte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mám v salonu k zapůjčení dvoje vílí šaty :-) na fotce model Brooklyn a April. Jsou lehoučké, velmi příjemné na nošení. Případně mohu šaty ušít.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?