HELP!! Pátrání po krajce!

Profilova fotka
Zdravím Vás ženy, jdu s takovým dotazem. Je tu některá nevěsta, která si nechávala šít šatičky a sháněla krajku? Šaty mi šije kamarádka a za společného úsilí sháníme materiál. Je to fuška v té naší zemi české... :-S Proto se obracím zde na širokou veřejnost...nevíte některá, kde sehnat tento typ krajky? V ČR, Polsku, Německu...? Ustoupila jsem už od krajkových aplikací, které jsem nesehnala ani v Londýně....tahle krajka mi už snad NEUTEČE!! :-N |-|
Odpovědět
Ahoj, ja mám krajku kúpenú v Prahe, ulica uruguayská. Neviem, či tam majú presne tú, ktorú hľadáš, ale skús.
Odpovědět
Podobnou jsem viděla v Par excellence v Jeruzalémské ulici. Jinak hodně velký výběr mají v Bořivojově ulici, ale tam je to jen na živnosťák či studenty oděvních škol.
Odpovědět
Tady mají podobnou http://www.sartor.cz/krajky/1558-bena... Ten typ krajky co se ti líbí je hodně hrubý, tak pokud ho chceš na vzdušné jemné šaty, tak to nebude to ono.
Odpovědět
Této krajce se říká vzdušná - vyráběla se i u nás, ale již před lety výroba skončila, stroje sešrotovány. Zeptejte se v Textl foru - www.textilforum.cz/. Přesně tento vzor budete hledat těžko, ale podívejte se do prodejny a určitě si vyberete. Většinou mají lehké francouzské krajky.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám pocit, že jsem podobnou viděla v Sartoru. A ještě možná v www.marlen.cz/58-krajky?n=217 ale já jsem koukala po jiných krajkách :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Dobrý den, máme hodně podobnou na e-shopu. Krajkové aplikace u nás koupíte také. Čisté nebo vyšívané kamínky/perličkami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?