Fotografie svatebních šatů pro malé štíhlé nevěsty

Přidávejte prosím fotografie šatů - vaše nebo cizí, o kterých si myslíte, že panou malým nevěstám. Případně jen nějaké obecné rady :).
Odpovědět
Ty první jsou úžasné, neokoukané a hlavně ta barva. Nebudou moc kontrastní, jako by byly čistě bílé a přitom jsou u vypasované ne jako ty ostatní splývavé. Kde jsi ty první našla?
Odpovědět
je to ze stránek yvettey cézet a jsou celkem levné :)
Odpovědět
díky moc. A ta cena ... wow, tam určitě zajedu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den slečno luj89, přikládám pár rad pro výběr svatebních šatů. Malá postava Prodloužení postavy dosáhnete zvýšeným a zvýrazněným pasem. Pohledy přitáhněte k horní polovině těla, vhodným zdobením na korzetu. Volte drobnější, nic mohutného. Nezapomeňte na vysoké podpatky.
Odpovědět
Profilova fotka
Přikládám, záleží jak moc je nevěsta malá a jak moc je štíhlá;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím jak Vy dámy, ale mě tohle šaty pro menší moc nepřijdou. Všechno jsou to šaty na vysoké modelky :) Já meřím 165 a v tomhle případě bych na sebe nemohla dát ani jedny :D
Odpovědět
Profilova fotka
Pro menší určitě doporučuji něco s vypasovaným pasem, nejlépe třeba až po zadek. Jsem maličká a díky takovým šatům to na mě opticky přidává hodně centimetrů do výšky (teda pokud si sama nesotupnu vedle svého vysokého nastávajícího :D tam se nezakryje nic)
Odpovědět
Úplně souhlasím s @pavlisovi .... nevěsta, která je malá, cca 160cm a štíhlá, tak uzná, že tohle není ideální střih pro její postavu. Sama jsem jich vyzkoušela několik a nedalo mi to a vždy jsem zkusila něco podobného a jen jsem se utvrdila v tom, že pokud chce mít některá nevěsta takové splývavé šaty, tak se pod 170cm nesmí dostat....jinak to podle mě není hezké. Můj názor.... :-)
Odpovědět
Já se připojím k názorům výše. Sama jsem malá a štíhlá (pro představu - 163 cm, 48 kg) a v podobných šatech jsem naprosto ztracená. Přidávám fotku šatů, které mi seděly nejlíp (vypadají tady trošku narůžověle, ale v originále jsou celé bílé :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Z mojí zkušenosti menším nevěstám sedí tyto střihy, které mám běžně vyzkoušené na nevěstách, které s podpatky dosáhnou cca 170 cm. Snad Vám to trosku pomůže, příjemné vybírání! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahojte, aj ja som bola mala a stihla nevesta :) ak by ste mali zaujem o satky na takuto postavu, mam ich v bazari na predaj
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Malá štíhlá.. tím myslím tak pod 160 cm a kolem 50 kg.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já třeba měla šaty ,,princeznovského stylu" s velkou tylovou sukni a vlečkou. Měřím 162 + 5 cm podpatky, v té době jsem vážila 52 kilo. Sama jsem si myslela, že se v nich ztratím a že mi vlečka bude zavazet, ale byly úžasné a kdybych měla vybírat znovu, tak jedině v nich <3
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?