Etsy, Aliexpress a jiné eshopy

Profilova fotka
Drahé nevěsty i manželky :-D Zajímalo by mě, které z Vás měly nebo budou mít svatební šaty objednané z eshopu, Etsy, Alliexpress, Wish, jjhouse, cokoliv ... Zajímala by mě Vaše zkušenost a nejlépe fotografie z webu + reálné foto pro porovnání. Vím, že tady podobná témata už jsou ale ráda bych zkušenosti ze všech možných webu a hlavně vaše fotky shromáždila do jednoho a udělala si (i jiným) takový přehled. Děkuji ;-)
Odpovědět
Ahoj, dlouho jsem zvažovala různé možnosti (i ty neinternetové) a nakonec jsem se rozhodla pro Etsy - prodejkyně Polina Ivanova z Bulharska, má 353 hodnocení, většinou nadšených. 1. října jsem dotyčnou kontaktovala, postupně jsme domlouvaly styl šatů (mám custom order) a všechny možné podrobnosti. 12. jsem jí poslala míry a zálohu, šití by teď mělo trvat okolo osmi týdnů. Postupně mi bude posílat fotky. Jestli to pak pro Tebe ještě bude aktuální, můžu Ti dát vědět, jak vše dopadlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lilitka budu moc ráda, když pak dáš vědět, by mě moc zajímalo foto šatů 🙂 díky 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si tedy objednala šaty z Aliexpresu. Taky jsem hodně koukala na recenze, ale měla jsem výhodu, že jsem šaty viděla na živo v jednom salonu (manželský pár měl cca 20 šatů doma a jsou "půjčovna"), takže jsem věděla, do čeho jdu. Hlavně jsem si je zamilovala... No, pro mě jsou úžasné, ale pro švadlenu už tak moc úžasné nebyly. Jen ramínka mi zkracovala o 9cm každé. jsou křivě šité a hlavně to není moc kvalitní materiál. Což mě nevadí, já je chtěla a jsem šťastná, že je mám. Foto dodám později, ještě je po upravení nemám vyfocené tak je nahraju potom dohromady :-)
Odpovědět
Já se prosím přivtěřím. Vzhledem k tomu, že mám velmi omezený rozpočet, jsem koukala i po Ali a našla jsem tam spoustu krásných šatů za skvělý peníze. U nás bych si je dovolit nemohla :-(
Odpovědět
Etsy na rozdíl od Aliexpressu není zdaleka tak levné, dají se tam sice sehnat i levnější šaty některých prodejců obvykle ze zemí mimo EU, ale pak je zase třeba počítat s celním řízením a můžou být nekvalitní... Z prodejců, které dlouhodobě sleduju, mají asi nejlevnější a zároveň podle recenzí snad kvalitní šaty tři čínští prodejci: GuCiDesigns - https://www.etsy.com/shop/GuCiDesigns , LaceBridal - https://www.etsy.com/shop/LaceBridal a LaceMarry - ttps://www.etsy.com/shop/LaceMarry . Šaty od prodejce GuCiDesigns plánuje brzy zařadit do nabídky český obchod PoshMe (zatím jen plesové, ne svatební).
Odpovědět
@teristraki - včera už mi přišly první fotky rozpracovaných šatů! Prodejkyně mi krásně nafotila rozdíl mezi ramínky z tylu a z hedvábného šifonu - vybírám dvě fota (vytvořím pak album, kde budou všechny fotky včetně mých inspirací). Do finální podoby ještě hodně chybí, ale stejně na ně pořád zálibně koukám :-)
Odpovědět
Hlásím se s updatem :-) . Takhle vypadaly šaty před odesláním:
Odpovědět
A takhle vypadají u mě a na mě - pozor, jsou nedopnuté (neměla jsem nikoho k ruce, vlastníma rukama zkroucenýma za zády jsem zvládla zapnout dva knoflíčky) a je to focené ve špatném světle, protože teď je prostě pořád tma :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky máte některá šaty z Jjshouse? Jak jste spokojené či nespokojené
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 z jjshouse měla kamarádka a byla strašně spokojená. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mají je na pohled moc pěkné no odpoledne jdu na zkoušku do salonu tak uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
@wanessa1 Jestli budeš chtít, můžu ti poslat odkaz které šaty měla a pak i realnou fotku . :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mohu prosimnpoprosit
Odpovědět
Profilova fotka
@lilitka teda supr! Moc krasne šaty 🙂 nahodou nemáš foto i jak vypadaly na webu nafocene? Díky moc, moc ti ty šaty sluší 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@sarlosn Kdyby to šlo měla bych taky zájem o odkaz na šaty + jejich reálné foto, díky moc 🙂
Odpovědět
@teristraki Díky za chválu :). Šaty nebyly nafocené na webu, protože je to custom order podle mého vlastního návrhu. Jinak Polina má v nabídce spoustu strašně krásných šatů, obvykle celokrajkových, ale s novou kolekcí hodně zdražila :-| (podobně jako další prodejci na Etsy, které dlouhodobě sleduju), viz https://www.etsy.com/shop/PolinaIvano...
Odpovědět
Profilova fotka
@teristraki Jasně, jdu na to :-)
Odpovědět
@lilitka Ušít kvalitně podobné šaty není jednoduché, je to 30-50 hodin práce plus látky a krajky. Dobré krejčové nedělají za minimální mzdu. Za podobné peníze můžete mít šaty ušité v Čechách a při zkouškách vidíte postup práce.
Odpovědět
@linie_praha Souhlasím, ty ceny mi za tak krásné šaty z kvalitních materiálů připadají adekvátní. Jenom jsem nechtěla, aby se případné zájemkyně po kliknutí vyděsily, protože díky asijským e-shopům bývají představy o cenách šatů zkreslené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?