Dvoje šaty?

Ahoj holky, mám teď obrovský dilema... Nechala jsem si ušít svatební šaty, které jsou sice pěkné, kvalitně ušité, cítím se v nich pohodlně, ale prostě to nejsou ty pravé... Proto jsem si na zkoušku objednala jedny z internetu ani ne za 5 000 Kč, které jsou o dost slavnostnější a takové víc ,,svatebnější" nebo jak to říct :-D. Na druhou stranu budou vyžadovat zkrácení a úpravu krajky v dekoltu. Tak mám teď hrozný dilema :-D. Myslíte, že by se to dalo vyřešit tak, že na obřad a začátek hostiny bych si vzala ty honosnější (viz fotku) s vlečkou a později bych se převlékla do pohodlnějších šatiček bez vlečky? Nevím jak by to působilo... Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Proč by ne? :) Prostě budeš mít "šaty na převlečení" :-) Mívá je tu hromada nevěst - jak dlouhé, tak krátké. Myslím, že to není vůbec špatný nápad ;-)
Odpovědět
Proč ne? Líbí se mi tolik svatebních šatů, až kolikrát lituju, že musím mít jen jedny :-D
Odpovědět
Popůlnočky nevěsty mívají, ale ty si představuju spíš jako letní krátký bílý šatičky, ne jako druhé svatebky (i když méně honosné)... Ale asi to tak dopadne že budu mít dvoje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 No jasně, že to bývají "krátký bílý šatičky a ne druhý svatebky"..... Ale jsou tu i takový, který na převlečení měly něco, v čem se jiné rovnou vdávaly. Stejnak se vdávají nevěsty i v krátkých šatech rovnou :-) Pokud jsou ty druhý pohodlnější, tak do toho jdi..... A beztak bys měla mít nějaký "do foroty", kdyby něco ;-) (Já měla ušitou bílou tylovou sukni, ale fakt jen pro případ, že by se s mýma svatebníma šatama něco stalo - někdo mě polil nebo zapálil nebo co já vim :-D Takže jsem jí nakonec nemusela naštěstí použít a přijela v ní až na snídani :) )
Odpovědět
@duckie Něco podobného s tím vínem mi přítel taky říkal :-D. Každopádně děkuju za uklidnění a ujištění :)
Odpovědět
Profilova fotka
jasně, kamarádce se také sešly dvoje - její maminka se bála, že ty z internetu nedorazí včas, tak raději nahonem koupila. A tak ty "svoje", které nakonec došly 2 dny před svatbou měla do hlubokého odpoledne a když to kapela pořádně rozbalila, vzala si ty lehčí maminčiny. A že by to někomu přišlo jakkoliv divné - určitě ne. A určitě bychom se nedivili, kdyby si je vyměnila už dřív, třeba hned po obědě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?